Mooie reis samen laten stellen door UStravel.nl Een aanrader als je een reis op maat wil, ze luisteren goed naar je wensen en denken goed mee. Een paar kleine incidentjes tijdens onze reis gehad en da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Door de hele coronacrisis moest onze reis volledig omgegooid worden. Resultaat was een week eerder naar huis en dit vanuit Las Vegas in plaats van San Fransisco. 's ochtends vroeg gebeld met USTravel... Ver mais
Mijn eigen idee voor een rondreis met US Travel besproken en hier tips en advies over gekregen. Geboekt en vervolgens duidelijke reisbescheiden ontvangen voor hotels, autohuur en excursies. Bij vragen... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn specialist in bijzondere reizen naar Amerika, Canada en de rest van de wereld. Met onze drie reismerken – UStravel.nl, Canadatravel.nl en Exploretravel.nl – laten we reizigers al jaren hun droomreis beleven. Van avontuurlijke roadtrips tot volledig verzorgde rondreizen: wij regelen alles persoonlijk, zorgvuldig en met liefde voor reizen. ✨ Ontdek de wereld op jouw manier — goed geregeld, met echte specialisten.
Informações de contato
Dorpssingel 10, 6641 BE, Beuningen, Holanda
- 024-6778750
- info@ustravel.nl
- ustravel.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veel persoonlijke aandacht.
Er is goed geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht over de uitvoering hiervan. Resultaat een mooie trip.
Schoonheidsfoutjes
Prettige samenwerking bij het samenstellen van mijn treinreis door een aantal zuidelijke Amerikaanse staten. Helaas bleek er wel een boekingsfout te zitten bij een hotel. Een ander hotel was op zich goed maar had een super onhandige locatie. Overigens een goede reis gehad.
Fantastische roadtrip in Amerika
Onze eerste Roadtrip door Amerika. Na wat speuren op het internet, kwamen wij USTravel tegen. Hun Noord Oost Amerika reis leek ons wel wat. Zelf hier nog wat dagen aan vast geplakt. Zij kwamen snel met een voorstel van hotels en huurauto voor een prima prijs. We hebben, ook dankzij USTravel, een fantastische reis van bijna 3 weken gehad. Alles was prima geregeld. Goede hotels, dichtbij de bezienswaardigheden. We zouden zo weer bij ze boeken.
In 3 weken van Boston naar New Orleans
Onze eerste reis naar de Verenigde Staten. Op drie weken tijd wilden we met ons tweeën zoveel mogelijk zien. Voornamelijk steden, maar ook een beetje natuur, veel cultuur, muziek, politiek, entertainment en geschiedenis. Van Boston tot in New Orleans en alles daartussen. Een erg ambitieus programma, en dat is volledig gelukt omdat alles zo goed geregeld was. US Travel heeft ons zeer goed begeleid door een gepersonaliseerd traject samen te stellen met goede voorstellen van hotels, vliegreizen, treinreizen en huurauto. Als we liever een ander hotel hadden of nog een vraagje bij de reservering, werd hier telkens snel en correct mee aan de slag gegaan. En voor zover ik dat kan beoordelen, aan een zeer correcte prijs.
Op de hotels viel niets aan te merken (steeds proper en ruim, soms met ontbijt, genre Holiday Inn), de treinreizen met Amtrak in business-class waren relaxed. De vliegreizen met American Airlines ook dik in orde (behalve 1 vervelende vertraging) en de huurauto (een Buick bij Alamo) was perfect.
Als wij of vrienden nog eens naar de VS of Canada op vakantie willen gaan, raden we US Travel zeker aan!
Advies meedenken en begeleiding erg…
Advies meedenken en begeleiding erg goed.
Een aanrader
Prima geholpen met onze reis naar Canada. Na eerst zelf begonnen te zijn aan de tijdrovende klus voor het boeken van een vlucht en overnachtingen aan de start en einde van onze reis hebben wij het aan UStravel overgelaten. Dat scheelde enorm veel tijd, wat fijn! Ook de app met het reisoverzicht was ontzettend handig. Absoluut een aanrader.
Persoonlijk en betrokken
Wij kijken terug op een fantastische reis naar Noord-West USA en West Canada. UStravel/Canadatravel is persoonlijk en betrokken bij de voorbereidingen. Er is heel goed naar ons geluisterd. De tips en adviezen waren ook echt passend. Omdat wij onze reis startten met een bezoek aan vrienden in de VS, vroeg dat wat aanpassingen. Heel fijn dat daarin meegedacht is. Het contact was altijd vlot, vriendelijk en betrokken. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Voor ons was dit echt een droomreis, waar we lang voor gespaard hebben. We vinden dat UStravel daar heel respectvol mee is omgegaan.
USA rondreis westkust
Samen de reis samengesteld. Na een eerste voorstel vanuit UStravel hadden wij wat verzoeken en aanpassingen. Hier is zeer goed naar geluisterd en we hebben echt iedere dag van onze vakantie genoten. Ook tijdens de vakantie nog even contact gehad over wat zaken en dit werd ondanks het tijdsverschil ook zeer snel opgepakt.
US Travel Een aanrader!
Bij US Travel werken uitstekende deskundige mensen. Zij hebben ons reis zeer goed voorbereid en afgehandeld. Wij, zijn dan ook zeer tevreden en zullen onze volgende reis naar Canada via US Travel boeken.
Super rondreis door het noordoosten van de USA/Canada
Geweldige rondreis gemaakt door het noordoosten van de USA en Canada. Alles keurig geregeld door UStravel, mooie hotels, goede auto en veel informatie vooraf en tijdens de reis via de UStravel app. Alles naar wens verlopen. Bovendien een zeer goede prijs- kwaliteit verhouding.
Wonderful West, prachtige rondreis door het westen van de USA!
Wonderful West van 3 weken. Reis, verblijf en autohuur was door UStravel geregeld.
Wij zijn zeer tevreden over UStravel. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en fijne communicatie en meedenken. UStravel-app is handig en praktisch waardoor je alle gegevens direct tot je beschikking hebt. Super rondreis samengesteld door echte Amerika reizigers, zo hebben wij het ook ervaren.
Prachtige vakantie
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, alles was prima geregeld voor ons onderweg. Ook van te voren veel informatie ontvangen waar je iets mee kunt. Het probleem met een van onze hotels werd helemaal naar behoren opgelost. Heel fijn. Tot een volgende keer
Aanrader
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, en flexibel in wat er te boeken is. De hotels waren prima van kwaliteit en zeer gunstig gelegen. Alles netjes verzorgd, de vouchers, de pagina, de tips op de site en via Whatsapp.
Ervaring met US Travel: goed
Onze ervaring met US Travel is goed; de vluchten, huurauto, hotels en uitjes waren prima geregeld; geen verrassingen.
Prefecte reis op maat voor ons gemaakt.
Meghan (van US-travel) heeft een perfecte reis op maat gemaakt. Al onze wensen werden keurig vervuld en als we dan iets toch nog anders wilden, werd ook dat weer keurig geregeld. Tijdens de reis zelf bleek dat alles ook uitstekend geregeld was. En als extra toegift: de prijs was zeer concurrerend (ik had het voor dat geld zelf niet kunnen regelen).
Zeer goede reisaanbieder
Zeer goede reisaanbieder, tegen goede tarieven. Reispapieren en documentatie zijn beschikbaar in de US travel app. Je wordt vriendelijk en transparant geholpen om een mooie reis te kunnen boeken en geen vraag is teveel. Top vakantie gehad in de USA met een fijne road bear camper! Mvos
Eerste keer USA
Een reis met het gezin gemaakt voor drie weken. Gestart in New York, hierna doorgevlogen naar LA.
In een zeer korte tijd is alles voor ons geregeld en geboekt en we hebben een fantastische vakantie gehad!
Super bedankt:)
Super tevreden over US travel
US travel heeft een geweldige rondreis voor ons samengesteld door Noordoost Amerika. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld waardoor het een onbezorgde reis was en we volop hebben kunnen genieten.
uitstekende service
uitstekende service. bereid om de veranderende plannen steeds weer aan te passen.
Aanrader!
Wij hebben een prachtige camperreis gemaakt (West Coast & de bekende national parks). US Travel heeft dat goed geregeld. Prettig bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers. De app is zeer handig. Ze vroegen direct na de reis om feedback, waar ze vervolgens erg serieus mee zijn omgegaan. Geeft ook aan dat ze met passie en zorg werken ("they really care")!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.