Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op Vrijdag 18 juli 2025 heb ik een bestelling geplaatst voor een zandfilterpomp. Volgens de website was alles op voorraad. Vandaag, 3 september 2025, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik heb dr... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

37 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op Vrijdag 18 juli 2025 heb ik een…

Ik heb drie keer gemaild (zowel via hun website als rechtstreeks via hun e-mailadres), maar geen enkele reactie gekregen. Ook heb ik 3 à 4 keer geprobeerd te bellen, maar daar neemt niemand op.

Dit is ronduit slechte service. Je betaalt, maar krijgt niets geleverd en er is nul communicatie.
ZEKER NIETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!

3 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een absolute schande, waarschijnlijk bestolen

Ik kan absoluut niet begrijpen hoe deze webwinkel punten heeft kunnen scoren voor Trustpilot. Ik heb ruim drie weken geleden een bestelling geplaatst voor een item dat op stock is en de volgende dag geleverd zou worden. Niet dus. Behalve het geld van de rekening halen is er absoluut niets gebeurd. Ondanks de belofte dat er geantwoord wordt door de klantendienst binnen de 48u, wordt geen enkele mail beantwoord en is het telefoonnummer buiten gebruik. Ik ga er dus van uit dat de winkel failliet is gegaan of dat het een scam site is. Nochtans score van 7/10 bij Trustpilot…

19 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

slechte communicatie - geld terug krijgen nog erger!!

Bestelling ging verzonden worden binnen de 3werkdagen, dit is niet gebeurd. 2 weken later gemaild en kregen antwoord dat deze niet op voorraad was. Hebben 0nze order geannuleerd - 4 weken later nog steeds geen geld ontvangen!
Wat een slechte communicatie!!

11 de agosto de 2025

Geen communicatie

Ik had een warmtepomp op het oog en besloot om hem bij Uw Buitenspecialist te bestellen aangezien dit de enige verkoper was die online aangaf hem op voorraad te hebben. Dit is een apparaat van 1500 euro en ik had hem het liefst zo snel mogelijk nodig vanwege zonnepanelen.

Na enkele dagen nog niets ontvangen en Uw Buitenspecialist was niet te bereiken. Bij telefonisch contact kreeg ik een automatisch bandje te horen dat er geen medewerkers beschikbaar zijn en dat ik beter online contact op kan nemen. Als ik online contact opnam kreeg ik iedere keer een standaard antwoord, maar geen daadwerkelijk contact.

Ik vind dit zeer onfatsoenlijk, helemaal als het om zo'n grote aankoop gaat. Ik heb de aankoop geannuleerd. Daarna heb ik een traject van 6 maanden doorlopen om mijn geld terug te krijgen. Ik heb meerdere derde partijen in moeten schakelen (webshop keurmerken, incassobureaus, politie). Uiteindelijk is aangifte van oplichting doorslaggevend geweest.

Dus ik raad iedereen hier aan, als u wacht op een retourbedrag, doe aangifte van oplichting bij de politie. Dat helpt ook om deze zaak uiteindelijk helemaal op te doeken, want van zulke prutsers wordt de wereld er niet beter op.

21 de julho de 2024

Resposta da Uw Buiten Specialist

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat u destijds teleurgesteld bent geweest over het verloop van uw bestelling. Dit is inmiddels een reeds afgerond dossier waarin wij het nodige hebben gedaan om tot een oplossing te komen buiten enige tussenkomst van incassobureaus of andere instanties om.

We betreuren het dan ook dat u dit voorval nu voor de tweede keer in een review wordt geplaatst. Herhaalde negatieve beoordelingen over dezelfde kwestie, zoals wij ook bij andere bedrijven hebben gezien bij u, helpen helaas niet bij een constructieve oplossing of verbetering.

Desondanks vinden wij het vervelend dat het zo is gelopen en willen we benadrukken dat we altijd openstaan om te helpen, nu en in de toekomst. Mocht u ooit nog vragen of hulp nodig hebben, dan sta ik persoonlijk voor u klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ooit tevreden, nu niet meer

Enkele jaren geleden naar tevredenheid besteld bij Uw Buiten Specialist. Nu heb ik opnieuw onderdelen nodig. Na diverse belpogingen (incl inspreken op voicemail) heb ik op 14 en 19 mei een mail gestuurd waarop ik tot op heden geen reactie heb ontvangen. Lijkt een failliete zaak en als dat niet zo is, zijn ze ontzettend slecht bereikbaar, dus ook voor service. No-go als je het mij vraagt!

14 de maio de 2025

Resposta da Uw Buiten Specialist

Bedankt voor uw bericht en uw eerdere vertrouwen in Uw Buiten Specialist.

Onze oprechte excuses voor de gebrekkige communicatie. Door de overgang naar een nieuw e-mailsysteem zijn helaas enkele berichten waaronder die van u niet goed binnengekomen of te laat opgepakt. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren.

Gelukkig is inmiddels alles hersteld en hebben we u inmiddels zo goed mogelijk geholpen waar dat nog kon. Nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag weer voor u klaar.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Voorraad, levertermijn kloppen niet bijna geen contact mogelijk

Jacuzzi besteld hier en zou op voorraad zijn maar was niet op voorraad. Proberen contact te leggen maar dit is niet eenvoudig. Alle telefoonnummers werken niet en op de mails wordt zeer traag tot niet gereageerd. Gezien de slechte reviews waren we bang opgelicht te zijn. Gelukkig is dit niet het geval. De bestelde Jacuzzi is vandaag netjes geleverd. De prijzen zijn goed maar de communicatie is zwaar beneden pijl. Erg jammer!

5 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas nog steeds mijn geld niet terug…

Helaas nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar….. Ik zou niet adviseren hier iets te bestellen….

19 de fevereiro de 2025

Resposta da Uw Buiten Specialist

Bedankt voor uw review. We begrijpen uw zorgen. Inmiddels is het bedrag al enige tijd teruggestort. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We staan klaar om u verder te helpen.

Jacuzzi besteld = weg geld

Jacuzzi besteld in november.
Was online leverbaar en op voorraad maar niks gekregen. Na meerdere mails en en annulerings bevestiging nogsteeds aan het wachten op terugbetaling (€600) Bedrijf reageert nergens meer op. Na 3 maanden nogsteeds geen geld. Bestel hier niks!

14 de fevereiro de 2025

Komt afspraken niet na!

Nadat ze half oktober niet geleverd hebben, hebben we meerdere mails gestuurd. Uiteindelijk werd begin december onze order na een slechte review geannuleerd en werd beloofd dat ons geld terug gestort zou worden. We hebben nog meerdere malen gebeld en gemaild en uiteraard hebben wij alle begrip voor de drukte rondom de feestdagen. Maar nu half januari hebben we nog steed geen cent ontvangen van onze bijna 600euro! We zijn ondertussen 3 maanden verder, geen product en geen geld! Waardeloos bedrijf

14 de janeiro de 2025

Aankoop zonder problemen

Voor onderhoud van mijn jacuzzi wat attributen gekocht bij Uw Buiten specialist. Ook nog een cadeau gekocht voor de feesten, kwam binnen paardagen na bestelling. Kreeg direct een Track and trace code.

31 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na bestellen geen enkele reactie

3 weken geleden een bestelling gedaan.
Zou direct verzonden worden.
Na diverse mails niets gehoord.
Emails worden niet beantwoord.
Na 4 weken geld terug gekregen.

29 de outubro de 2024

Mijn aankoop

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij deze Uw Buiten Specialist en ik ben erg tevreden met mijn ervaring. Het navigeren door de website was een fluitje van een cent; alles was duidelijk en overzichtelijk. Het bestelproces verliep zonder haperingen en voelde erg gebruiksvriendelijk aan.
De verpakking kon echter wel iets beter. De doos had wat lege ruimtes, waardoor het product een beetje kon schuiven tijdens het transport. Gelukkig niks aan de hand!

13 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij deze webshop en mijn ervaring was uitstekend. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, viel me op hoe gebruiksvriendelijk en overzichtelijk alles was. Het was eenvoudig om te vinden wat ik zocht en het bestelproces verliep soepel.
De communicatie vanuit de webshop was ook uitstekend. Ik ontving direct een bevestiging van mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de verzending.

23 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling is geplaatst na een gesprek…

Bestelling is geplaatst na een gesprek met medewerker.
De jacuzzi zo snel geleverd worden.
Nu 12 dagen, veel onbeantwoorde telefoontjes, mail nog steeds geen jacuzzi, geen contact, helemaal niets.
Wel ons geld weg.
Uiteindelijk na een mailtje bericht gehad dat ze de jacuzzi eind die week zouden sturen, we zijn nu ruim 2 weken verder en nog steeds NIETS ontvangen.
Nog steeds geen contact, geen mail, geen telefoon, geen jacuzzi en nog steeds geen geld!

27 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.