Ik had problemen met mijn printer en de toners. De medewerker probeerde van alles om het probleem op te lossen en is een aardige tijd hiermee bezig geweest. Helaas bleek de printer echt defect en heb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb bij UwCartridgeWinkel.nl een complete set inktcartridges voor mijn Epson WF-4825 inkjet printer gekocht. De prijs van het eigen merk cartridges was ongelofelijk laag, zeker ten opzichte van and... Ver mais
Na aanschaf van inktpatronen van huismerk (niet origineel van HP), kreeg ik de melding dat deze mogelijks niet compatibel was. Uiteindelijk was werking geen probleem en tevreden over kwaliteit. On... Ver mais
Zowel de cartridges als het geleverde papier zijn van uitmuntende kwaliteit. Hierbij speelt de prijs ook een belangrijke rol.
Detalhes da empresa
- uwcartridgewinkel.nl
Respondeu a 22% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
prijs + kwaliteit prima.
Aanrader: Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, goede kwaliteit
Zowel de cartridges als het geleverde…
Snelle levering goed materiaal
Snelle levering goed materiaal
Correcte voldoende duidelijke info
Correcte voldoende duidelijke info, en aflevering,waarvoor dank
Met enkele dagen vertraging goed…
Met enkele dagen vertraging goed terecht gekomen.Lieten wel de keuze om eventueel de bestelling te annuleren door stockbreuk bij leverancier.
Zou binnen 24h geleverd worden
Zou binnen 24h geleverd worden. Wacht al 5 dagen.

Alles snel geregeld
Alles snel geregeld, Goede prijs en wanneer ik een probleem hebben was de hulpcentrum uitstekend en alles voor mij snel geregeld.
Het ligt zeker niet aan de winkel maar…
Het ligt zeker niet aan de winkel maar bij BPost, ipv de volgende dag word het pakje volgens de post morgen 06/04/2026 geleverd, Het is hoogdringend. Liever niets leveren door BPost in belgie

Resposta da UwCartridgeWinkel.nl
La cartouche fonctionne très bien
La cartouche fonctionne très bien. Je suis satisfait
Alles was tip top in orde goeie servies
Snel geleverd, goed verpakt en niet duur
Had n duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vraag over mijn bestelling
Snelle lervering
Snelle lervering, actie en reactie ❗️Nog een extra retour gekregen. Top.
Super inkt en snelle bezorging
Super inkt, snelle bezorging!
Niet te duur!
Koop al jaren
Koop al jaren, en word altijd op tijd verstuurd
Cartridgewinlel was oke, levering door DHLniet
Cartridgewinlel was oke, maar de levering door DHL was niet goed, ronduit slecht. Kon door brievenbus. Hebben ze om eat voor reden dan ook (geen zin?)niet gedaan. Dichtsbijzijnde ophaalpunt vervolgens ook niet, maar eentje 7 km verderop.

prima bedrijf
Makkelijk te bestellen duidelijke uitleg wat het merk is .
Snel geleverd en netje verpakt helemaal tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.