Vaccinatiepunt Avaliações

1.807
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De afspraak verliep prima, echter nog steeds onduidelijkheid over het aantal vaccinaties tegen tekenencefalitis. Er is een nieuw beleid voor 50 plussers, deze krijgen er nl 4 ipv 3. (veranderd sinds 3... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden. Alles ging snel. Goed en duidelijk advies ( binnen 1 dag via e-mail ) nadat wij de aanvraag gedaan hadden. We werden daarna gebeld of we akkoord gingen met het advies en of de prik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica para viajantes internacionais

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 99% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.807)

1.080 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Was een prima bezoek

Was een prima bezoek. De vaccinaties waren zo gezet en keurig geregistreerd in een boekje. Prettige jonge vrouw die mij hielp. Vrolijk en zeer opgewekt.

Beste Diana,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en dat de vaccinaties snel en netjes zijn gezet en geregistreerd.

Leuk om te lezen dat je de medewerkster als vrolijk en opgewekt hebt ervaren. We geven het compliment graag aan haar door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring met het…

Zeer goede ervaring met het vaccinatiepunt. Snel, punctueel en gelijk antwoord op alle vragen.
Verder ging het prikken heel goed. Je merkte nauwelijks dat deze gezet werden.
In een woord: top!

Beste Mark,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je snel en punctueel bent geholpen en dat al je vragen duidelijk zijn beantwoord. Ook goed om te lezen dat het vaccineren zo prettig en vlot verliep.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

Bezoek vaccinatie prik vakantie

Het bezoek om onze vaccinatie prik te halen (voor vakantie) is erg goed ervaren. Wij werden op de afgesproken tijd ontvangen door een vriendelijke verpleegkundige. Na een kort gesprek kregen wij onze prik en stonden zo weer buiten. Goed geregeld!

Beste Dutchies Holland,

Dank jullie wel voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat jullie op de afgesproken tijd vriendelijk zijn ontvangen en dat de vaccinatie vlot en prettig is verlopen.

Bedankt dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt geadviseerd om 6-8 weken voor…

Er wordt geadviseerd om 6-8 weken voor vertrek een afspraak te maken. Dat is te kort om tegen denque te vaccineren.De herhaal vaccinatie moet na 88 dagen, dat is ruim 12 weken. Voor mij was dat precies op mijn vertrekdag, dus kreeg ik hem niet.
Ik kreeg een oproep om als ik een vaccin tegen Ckikungunya wilde hebben er een apart vaccin was voor 60 plussers en dat dit beperkt voorradig was en waarschijnlijk niet werd vergoed. Dit vaccin is trouwens maar 6 maanden geldig, dus daar zou ook een opmerking over gemaakt moeten worden. Overigens was dit vaccin voorradig, niet speciaal voor 60+ en wordt gewoon vergoed bij mijn verzekeraar.

5 de agosto de 2026

Beste Yvonne,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor uw uitgebreide feedback.

Voor het regelen van reisvaccinaties houden wij over het algemeen een termijn van 6 tot 8 weken aan. Hierbij zijn er echter uitzonderingen. Daarom adviseren wij altijd om zo vroeg mogelijk te beginnen met het regelen van de benodigde vaccinaties. Zo vermelden wij op onze website bijvoorbeeld dat er tussen de twee vaccinaties tegen dengue een periode van drie maanden zit. Het spijt ons dat dit voor u niet duidelijk genoeg was en dat u hierdoor niet tijdig tegen dengue gevaccineerd kon worden.

Daarnaast klopt het dat er een aparte vaccinatie beschikbaar is voor reizigers van 60 jaar en ouder. Deze vaccinatie is echter niet uitsluitend bedoeld voor 60-plussers, maar vormt een alternatief voor de reguliere chikungunyavaccinatie, die niet geschikt is voor reizigers van 60 jaar en ouder.

We begrijpen ook uw opmerking over de beschermingsduur. Bij de vaccinatie die u heeft ontvangen, had duidelijker vermeld moeten worden dat deze naar verwachting zes maanden bescherming biedt. Dit hadden wij beter met u moeten communiceren en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Wat betreft de vergoeding door uw zorgverzekeraar: wij geven inderdaad aan dat de chikungunyavaccinatie die u heeft gekregen ‘waarschijnlijk niet vergoed wordt’. Dit komt doordat wij vooraf niet kunnen garanderen of een zorgverzekeraar de kosten vergoedt en de meeste zorgverzekeraars deze vaccinatie niet vergoeden. Daarom is het fijn om te horen dat uw zorgverzekeraar de vaccinatie in uw geval wél heeft vergoed.

Nogmaals bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is waardevol en nemen wij mee in ons voortdurende verbeterproces.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slechte info

Ik had aangegeven dat ik uitsluitend kwam voor een DTP-vaccinatie. Is het dan legitiem om consultkosten in rekening te brengen? Ik heb de betreffende medewerker geattendeerd op het feit dat een consult in mijn optiek betrekking heeft op een adviesaanvraag of het stellen van vragen. Zijn reactie was: "Ja, maar u heeft gisteren een e-mail ontvangen met daarin advies." Ik heb daarop aangegeven dat ik hier niet om had verzocht en dat de inhoud van het advies algemeen beschikbaar is op het internet. Hij verklaarde dat dit de standaardprocedure is. Toen ik hem voorhield dat dit dan duidelijk gecommuniceerd zou moeten worden, antwoordde hij: "Ja, dat ben ik met u eens, maar mijn leidinggevende heeft dit beleid goedgekeurd en ik ben verplicht dit in rekening te brengen." Ik beschouw dit als een vorm van misleiding, aangezien ik expliciet had aangegeven enkel een DTP-vaccinatie te wensen.

Beste Ron,

Dank je wel voor je uitgebreide review. We begrijpen dat het niet prettig is wanneer je vooraf aangeeft alleen voor een DTP-vaccinatie te komen en vervolgens consultkosten in rekening krijgt gebracht.

We willen graag verduidelijken dat je bij Vaccinatiepunt geen afspraak maakt voor alleen een DTP-vaccinatie. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, ontvang je vooraf digitaal een persoonlijk en compleet reisadvies op basis van je bestemming en vaccinatiegeschiedenis. Je kunt hierover vooraf vragen stellen en akkoord geven. De afspraak op locatie is vervolgens bedoeld voor het vaccinatiemoment.

Dit staat ook duidelijk vermeld op onze website bij het maken van een afspraak. Het persoonlijke reisadvies is onderdeel van onze dienstverlening en de consultkosten hebben betrekking op de beoordeling van je gegevens en het opstellen van dit advies. Dit geldt ongeacht het aantal vaccinaties dat uiteindelijk wordt toegediend.

We vinden het jammer dat je dit als misleidend hebt ervaren. We nemen je feedback over de communicatie serieus en blijven kijken hoe we deze werkwijze vooraf zo duidelijk mogelijk kunnen uitleggen.

Goede voorlichting

Goede voorlichting, deskundig advies en prettige omgang!

Beste Roel,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede voorlichting, het deskundige advies en de prettige benadering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fijn geholpen voor onze…

Super fijn geholpen voor onze vaccinatie.

Beste Manu,

Dank jullie wel voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat jullie super fijn zijn geholpen met de vaccinaties.

We waarderen het dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.

Een heel goede ervaring

Een heel goede ervaring , heel vriendelijk en professioneel geholpen , alleen de prijs is hoog voor een vaccinatie. Dat is wat minder , maar verder top

8 de agosto de 2026

Beste Geert,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vriendelijk en professioneel bent geholpen en dat je verder een goede ervaring hebt gehad.

We begrijpen dat de kosten voor een vaccinatie best een bedrag kunnen zijn. De tarieven zijn opgebouwd uit onder andere de kosten van het vaccin, de medische beoordeling en het toedienen van de vaccinatie.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

1 de agosto de 2026

Beste Sanne,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als vriendelijk en vakkundig hebt ervaren.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vaccinatie en malaria advies

Via het vaccinatiepunt hebben we een afspraak ingepland bij de GGD voor vaccinatie- en malaria-advies. Ter voorbereiding hebben we een reeks vragenlijsten ingevuld en globaal onze reisroute kunnen doorgegeven. Op basis van deze documenten is per e-mail een advies gegeven en voorgesteld de geplande afspraak te annuleren. Toen wij in een aanvullende e-mail alsnog de gelegenheid kregen meer details over onze route te delen, werd het e-mailadvies aangepast. ook werd opnieuw voorgesteld de afspraak te annuleren. Kennelijk wordt persoonlijk contact in het kader van efficiency tot een minimum beperkt. We begrijpen dat een beoordeling van de documenten geld kost en het in rekening gebrachte bedrag viel mee, maar met een paar steekwoorden en onze route gaf AI een persoonlijker, gedetailleerder en met name een beter onderbouwd advies.

Beste Gerard,

Dank jullie wel voor jullie uitgebreide review. We vinden het jammer om te lezen dat jullie het reisadvies niet als persoonlijk en uitgebreid genoeg hebben ervaren.

We willen wel graag één punt verduidelijken: via Vaccinatiepunt kunnen geen afspraken bij de GGD worden ingepland. Vaccinatiepunt is een zelfstandige, commerciële organisatie en staat los van de GGD, die onderdeel is van de publieke gezondheidszorg en onder de overheid valt.

Bij Vaccinatiepunt werken we met een digitaal voortraject waarbij een verpleegkundige jullie ingevulde gegevens, reisroute en vaccinatiegeschiedenis beoordeelt en op basis daarvan een persoonlijk reisadvies opstelt. Wanneer uit deze beoordeling blijkt dat een afspraak op locatie niet nodig is, kunnen we voorstellen om de afspraak te annuleren. Als jullie aanvullende informatie over de reisroute doorgeven, kan het advies uiteraard worden aangepast.

Jammer dat jullie het gevoel hebben gekregen dat persoonlijk contact tot een minimum wordt beperkt. We nemen jullie feedback over het advies en het voortraject mee in het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Duidelijke communicatie

Snelle, duidelijke communicatie. Afspraak dichtbij gehad, is prettig verlopen.

Beste Edith,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat de communicatie snel en duidelijk was en dat je prettig bent geholpen op een locatie dichtbij.

Profesionele praktijk

Geweest voor een herhaalvaccinatie in Lunteren.
Herdere uitleg, mooie locatie en vriendelijke mensen.
Afspraak maken gaat online, dus snel geregeld en vaccinatie gezet. Alle persoonlijke gegevens waren al bekend.

Beste Marjon,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, de mooie locatie en onze vriendelijke medewerkers.

Ook goed om te lezen dat het maken van de afspraak online snel en gemakkelijk verliep en dat alles bij jullie bezoek goed geregeld was.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

Zeer vriendelijk bij vaccinatiepunt

Voor 2e keer geweest voor vaccinatie, de 1e keer was al een goede ervaring dus nu voor andere vaccinatie weer bij vaccinatiepunt geweest. Ze geven een goede uitleg of je eventueel nog andere vaccinaties nodig hebt voor het land waar je naartoe gaat.

6 de agosto de 2026

Beste Barbara,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je na je eerste goede ervaring opnieuw voor een vaccinatie bij ons bent geweest.

Goed om te lezen dat je de uitleg over eventuele aanvullende vaccinaties voor je reisbestemming als duidelijk en prettig hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen in Vaccinatiepunt.

Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is best lastig om tussen alle vakantievaccinaties de vaccinatie voor gordelroos online in te plannen. Maar hiervoor aparte rubriek.

Afspraak was goed op tijd, uitleg over werking vaccin en kosten was duidelijk, en beide verpleegkundigen waren vriendelijk vriendelijk.

5 de agosto de 2026

Beste Marjola,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je op tijd werd geholpen, duidelijke uitleg hebt gekregen over het vaccin en de kosten, en dat je beide verpleegkundigen als vriendelijk hebt ervaren.

Jammer dat het online inplannen van een afspraak voor de gordelroosvaccinatie wat lastig was. We nemen je feedback mee bij het verder verbeteren van onze website en het afspraakproces.

Auw mevrouw prikte mij

Aardige mevrouw prikte mij, dat deed zeer.
Zeker aan te raden, ik kom de volgende keer zeker weer terug.

10 de agosto de 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat je ondanks de prikpijn zeker weer bij ons terugkomt.

Graag tot de volgende keer!

Snel, vriendelijk en kundig

Mijn echtgenote en ik hebben via vaccinatiepunt.nl onze gordelroosprikken geregeld in onze woonplaats Amstrlveen. Het regelen van de twee afspraken via de website ging snel en gemakkelijk. Precies op de afgesproken tijd kregen wij van Nadia, een zeer vriendelijke, kundige en servicegerichte verpleegkundige, onze prikken. We hoefden niet te wachten en waren binnen 10 minuten klaar. Geweldig. Volgende keer gaan we zeker weer.
Jan Mulder

Beste Jan,

Dank jullie wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraken voor jullie allebei snel en gemakkelijk verliep en dat jullie op de afgesproken tijd geholpen werden.

Wat leuk om te lezen dat Nadia jullie zo vriendelijk, kundig en servicegericht heeft geholpen. We geven jullie complimenten graag aan haar door.

Graag tot een volgende keer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb online een afspraak voor…

Ik heb online een afspraak voor vaccinatie gemaakt. Ik werd gebeld en heb uitgelegd dat ik een vaccinatie gele koorts wilde. Dit kon niet, waarna de afspraak geannuleerd werd. Tot mijn verbazing ontving ik een nota voor een consult?! Ik wil graag betalen voor geleverde diensten maar dit lijkt me niet op z'n plaats. Tot op heden heb ik geen creditnota mogen ontvangen.

Beste klant,

Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het vervelend is om een factuur voor consultkosten te ontvangen wanneer de gewenste gelekoortsvaccinatie uiteindelijk niet kon worden gegeven.

Bij Vaccinatiepunt maak je geen afspraak voor alleen een specifieke vaccinatie. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, ontvang je vooraf digitaal een persoonlijk reisadvies op basis van je bestemming en vaccinatiegeschiedenis. Je kunt hierbij ook vooraf vragen stellen en akkoord geven. De afspraak op locatie is vervolgens bedoeld voor het vaccinatiemoment.

In jouw geval is het dossier beoordeeld en is er een medisch advies uitgebracht. Zodra je dit persoonlijke reisadvies hebt ontvangen, worden hiervoor advieskosten in rekening gebracht, ook wanneer uiteindelijk geen vaccinatie wordt toegediend.

Deze werkwijze en de bijbehorende kosten staan ook beschreven op onze website en tarievenpagina. We vinden het uiteraard jammer als dit vooraf niet duidelijk genoeg voor je is geweest.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar

Slechts één tel.nr. en vrijwel onbereikbaar. Dan, terwijl ik alleen malariatabletten wilde aanvragen/recept ervoor, eerst een ellenlange lijst moeten invullen, die ik per mail kreeg toegestuurd met allerlei vaccinatie-afkortingen, die ik niet kende, dus per stuk op internet moeten opzoeken om vervolgens dan weer te zoeken in mijn gele boekje. Automatisch krijg je - terwijl ik al meldde dat ik geen afspraak nodig had, tòch een datum en tijd om ergens heen te moeten; heb deze via mail direct geannuleerd,.....anders heb ik straks de kosten als ik niet zou opdagen. Vervolgens krijg ik wèl de tabletten, die ik vervolgens van m'n zorgverzekering niet vergoed krijg, omdat ik niet zelf mag declareren, maar dat hun apotheek dat moet doen. Met veel telefoontjes en ergernis tòch m'n gelijk gehaald. Grootste fout is, dat niemand me heeft gezegd, dat ik eerst de uitslag van een bloedonderzoek moet aanleveren alvorens de malariatabletten te krijgen, terwijl ik dat al 3 jaar moet doen (ivm leeftijd boven 70 jr ! plùs mogelijke nierproblemen) Zeer discutabel en in principe gevaarlijk om me zomaar die tabletten te sturen. Allemaal heel vreemd. Ik ben er echt klaar mee, voorheen kon ik naar THUISVACCINATIE, welke organisatie zeer betrouwbaar en correct werkt, maar waar mijn zorgverzekeraar nou toevallig geen contract meer heeft afgesloten. Hopelijk gaan ze snel weer terug naar hen !

8 de julho de 2026

Beste Jose,

Dank je wel dat je jouw uitgebreide ervaring met ons hebt gedeeld. Jammer om te lezen dat het aanvragen van de malariamedicatie voor jou zo omslachtig is verlopen en dat dit tot frustratie heeft geleid.

We zijn momenteel bezig met het verbeteren van ons malaria-aanvraagproces. We begrijpen dat het proces op dit moment nog omslachtig kan zijn en werken eraan om dit duidelijker en eenvoudiger te maken.

Voor het voorschrijven van malariamedicatie beoordelen wij altijd de ingevulde gezondheidsverklaring en het dossier. Bij bekende nierproblemen kan het noodzakelijk zijn om eerst de nierfunctie te beoordelen, omdat sommige malariamiddelen bij een verminderde nierfunctie niet of alleen onder bepaalde voorwaarden gebruikt mogen worden. In jouw gezondheidsverklaring zagen wij echter geen melding van nierproblemen en daarom is er vanuit ons geen aanvullend bloedonderzoek opgevraagd.

Wat betreft de kosten: de factuur voor onze dienstverlening is rechtstreeks bij je zorgverzekeraar ingediend. De kosten van de voorgeschreven malariamedicatie zelf worden door de apotheek in rekening gebracht. Eventuele vergoeding hiervan is afhankelijk van je zorgverzekering en polisvoorwaarden.

We vinden het vervelend dat je zoveel tijd en moeite hebt moeten steken in het regelen hiervan. Bedankt voor je feedback; deze helpt ons om ons proces verder te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mayada is heel erg duidelijk in haar…

Mayada is heel erg duidelijk in haar uitleg , voelt mensen goed aan. Dikke pluim zeer tevreden

Beste Yvette,

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Mayada. We geven jouw mooie complimenten over haar duidelijke uitleg en betrokken benadering graag aan haar door.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Soepele afhandeling

Het advies van te voren was duidelijk en de locatie is mooi, nieuw en schoon. De mevrouw die ons ontving was heel vriendelijk, geïnteresseerd en professioneel. Een deel van onze vaccinaties was per ongeluk niet geleverd, maar binnen een half uur was er iemand uit Haarlem met het resterende deel. Prima geregeld.

28 de julho de 2026

Beste Astrid,

Dank je wel voor jullie mooie review. Fijn om te horen dat het advies vooraf duidelijk was en dat jullie de locatie als mooi en schoon hebben ervaren. Ook leuk om te lezen dat jullie vriendelijk, betrokken en professioneel zijn ontvangen.

Jammer dat een deel van de vaccinaties niet was meegeleverd. We zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen, zodat jullie toch op korte termijn verder geholpen konden worden.

Bedankt dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.