Jeg skiftede fra manuelt til automatgear og måtte derfor skifte køreskole. Ømer tog mig ind uden tøven, og fra dag ét har han været en fantastisk mentor. Han er tålmodig, professionel og tager sig vir... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hver gang jeg lavede en fejl var Martin (min kørelærer kunne godt anbefales) meget tålmodig og sendte mig godt afsted igen. Jeg kunne altid have en rolig kørsel med Martin og gode samtaler så jeg ikke... Ver mais
Getting a driver's license in Denmark can be a real challenge. I wanted to get my license in a hurry and my instructor, Martin was there literally every step of the way to help me reach my goal. The... Ver mais
Jeg kan kun anbefale Valby køreskole. Har generhvervet mit kørekort på små 2 mdr. hvor jeg skiftevis har været hos de forskellige kørelære som underviser på skolen. Købte en pakke med fri teori og k... Ver mais
Positivt forløb
Jeg har været tryg ved køreskolen og min kørelærer, Bjarne Dahl, i hele forløbet. Bjarne har opmuntret mig og holdt mig til ilden, mens han samtidig har skubbet venligt til mig. Det er en stærk kombination! Man får hurtigt en personlig relation til Bjarne, som er både sød og sjov - og helt sin egen.
Mine varmeste anbefalinger af køreskolen og Bjarne 🤗
Teori og kørelektioner der kan huskes.
God teoriundervisning fra Henrik som stadig sidder fast, selv om det snart er mere end 6 måneder siden 👍
Udmærkede kørelektioner af Thomas. Fik trænet det jeg skulle, så jeg følte mig tryg til prøven.
Teorilokalet er dog lidt underdimensioneret i forhold til antallet af elever, især i forhold til corona-restriktionerne på det tidspunkt jeg havde teori.
Selve forløbet var lidt en pose blandede bolsjer. Kan anbefale at man kigger grundigt på lektionsplanen, får planlagt lektioner, førstehjælp, glatbane mm. i god tid og ellers værner sig med toldmodighed hvis der opstår forvirring.
Jeg har netop erhvervet mit kørekort og…
Jeg har netop erhvervet mit kørekort og har i den forbindelse selvfølgelig lidt ris og ros til Valby køreskole som stod for at få styret mig igennem hele forløbet.
Jeg startede mine første teoritimer med Bjarne som underviser. Han er superflink men kan til tider desværre lave lidt for mange sidespring i undervisningen med anekdoter og jokes om ting der ikke har en reel forbindelse til undervisningen. Jeg er sikker på, at dette kan virke afstressende på nogle elever, men hvis man ligesom jeg selv er lidt dårlig til at sidde stille i flere timer foran en tavle, kan det medføre, at man desværre lidt mister koncentrationen. Efter 2-3 teori undervisninger skiftede Bjarne dog ud med Henrik som overtog de resterende antal gange jeg var til teoriundervisning. Henrik var superskarp som underviser og havde for mig lettere ved at holde mit fokus rettet på de ting vi reelt var igang med at lære. Derudover var han supergod til at spørge ind til alle i undervisningen og inddrage alle.
Min kørelærer blev (efter snak og anbefaling fra Bjarne) Thomas, som har været en helt fantastisk fed kørelærer at skulle starte op med. Han var nem at snakke med og ikke bleg for at fyre lidt jokes af under undervisningen. Han var derudover hele vejen igennem forløbet superklar i spyttet om teknikker og generel forståelse for bilen og det at skulle lære forskellige manøvrer. Han var derudover nem at aftale og planlægge køretimer med, så det også kunne tilpasses en som mig, der arbejder i butik og derfor ikke altid har fri på de mest favorable tidspunkter. Han var altid superpunktlig med aftalte møde-tidspunkter, og hvis noget kom i vejen for en aftale, meddelte han i god tid og gerne med et alternativt tidspunkt.
Alt i alt har jeg haft et pisse fedt forløb og står nu med et kort i hånden og et stort smil på læben.
Tvivler ikke med at anbefale Valby køreskole til mine venner og veninder.
Hold dig langt væk fra Valby køreskole
Køreskolens ejer Bjarne Dahl er snotforvirret. Han blander navnene på sine elever sammen mellem holdene. Han kan ikke huske hvilke aftaler man har lavet med ham, og han spørger flere gange efter bekræftelse.
Han forsøger at have mange bolde i luften på én gang, men kan ikke klare det. Mens han underviser i teori besvarer han opkald fra elever. Det virker helt vildt uprofessionelt.
Han sejler til teknik. En teoriaften blev hele holdet (15 elever) sendt hjem, da hans computer crashede.
En teoriaften afsluttes altid med en eller to teoriprøver og hvis man ikke består eller har mange fejl (hvilket er helt naturligt for nye elever), så bliver man hakket på foran alle de andre elever.
En anden gang ringede jeg til Bjarne, mens han sad i bilen sammen med en elev. Igen forsøgte han at føre en samtale med mig, imens han underviste eleven bag rattet. Jeg overhørte et vrissent "kom nu, drej nu, du skal dreje", og jeg fik ikke noget ud af opkaldet.
Teoriaftenerne trækker også ud, idet Bjarne benytter tiden til at fortælle personlige anekdoter om alskens ting: sin nye bil, kæreste, alkoholvaner osv. Det gider jeg ikke betale for.
Mine oplevelser med den anden teoriunderviser har kun været gode. Kørelærerne er også meget hjælpsomme og søde. Desværre tynger køreskolens ejer Bjarne Dahl så meget ned, at jeg ikke vil anbefale denne køreskole til andre.
Det lader også til at de andre kørelærere har et ret anstrengt forhold til Bjarne.
Jeg er udemærket klar over hvilken udfordring pandemien har været for køreskolen, men jeg startede længe før pandemien brød ud. Som tiden gik, brød jeg mig mindre og mindre om Bjarne og hans undervisning.
Jeg anbefaler klart at styre uden om Valby køreskole.

Resposta da Valbykoreskole
Jeg kan kun anbefale Valby køreskole.
Jeg kan kun anbefale Valby køreskole.
Har generhvervet mit kørekort på små 2 mdr. hvor jeg skiftevis har været hos de forskellige kørelære som underviser på skolen. Købte en pakke med fri teori og kunne hoppe på alle de hold som passede mig😊 Tak for god undervisning.
Vh Dennis
Vil helt klart anbefale skolen
Vil helt klart anbefale skolen. Tak til Bjarne
En lidt sen anmeldelse
En lidt sen anmeldelse, men jeg synes at min kørelærer skal have lidt ros.
Jeg fik den bedste behandling af Anne, som jeg varmt kan anbefale at køre med. Hun var meget rummelig over for min nervøsitet om at sidde bag rattet. Jeg følte mig ikke helt klar til køreprøven, nok grundet min nervøsitet, men Anne pressede lidt på da hun mente jeg var klar. Hun havde ret og jeg bestod i første huk.
Alt i alt var Anne en kæmpe støtte for at jeg kunne komme igennem det, og har gjort at jeg ikke er bange for at køre bil i dag.
Jeg har taget to kørekort på Valby…
Jeg har taget to kørekort på Valby Køreskole og det har været fint. Bestod første gang, så jeg kan ikke klage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.