Detalhes da empresa

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

8 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,3

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blijf hier ver vandaan – bestelling nooit ontvangen

Ruim twee maanden geleden heb ik vier shirts besteld bij VanBeren.nl. Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen.

Telefonisch contact opnemen heeft niets opgeleverd. Toen ik belde en aangaf dat het over VanBeren.nl ging, werd de verbinding vrijwel direct verbroken.

Vervolgens heb ik via WhatsApp geprobeerd contact te krijgen. Na wekenlang geen enkele reactie te hebben ontvangen, kwam er uiteindelijk een kort antwoord: het pakket zou volgens hen allang zijn verzonden en als ik niets had ontvangen, was dat niet hun probleem.

Geen bestelling, geen fatsoenlijke klantenservice en geen serieuze poging om het probleem op te lossen. Ik heb uiteindelijk zelfs aangifte gedaan, maar daar is vooralsnog niets mee gebeurd.

Op basis van mijn ervaring kan ik maar één advies geven: blijf hier heel ver vandaan. Ik zou hier absoluut niet opnieuw bestellen.

Het betreft een oplichter, dus denk 3 keer na voor je besteld

31 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Producten niet als beloofd, lange levertijd (uit China)

Producten zijn lang onderweg. Dan blijkt dat ze simpelweg uit China komen. Producten zijn ook niet als beloofd. Merinowol is opeens polyester met katoen, en katoen is opeens polyester. Als je dan bij de retourvoorwaarden gaat kijken staat er dat jijzelf de retourkosten naar China moet betalen. Kansloze partij dus imho.

19 de setembro de 2025

Roze korte broek

Roze korte broek besteld. Op foto's ziet het er donkerder en degelijk uit. In werkelijkheid is het felroze en voelt aan als een goedkoop carnavalskostuum. Had maximaal een paar euro mogen kosten, heb er 32 euro voor betaald. Zoals andere recensies al zeggen heeft het er alle schijn van dat het een chinese dumpingsite is. Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding. Zou hier niet bestellen!

18 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chinese lage kwaliteit voor een hoge…

Chinese lage kwaliteit voor een hoge nederlandse prijs.
Kleur van het produkt wijkt sterk af van de foto. Dat kan natuurlijk maar...

Let op dat in de voorwaarden staat dat retourkosten naar China en veel gedoe voor jouw rekening en moeite zijn (zoals ze keurig ergens op de website hebben beschreven).
Dit is legaal, maar zou verboden moeten worden.

Ik zal hier nooit meer kopen.

11 de agosto de 2025

dropshipper met troep

dropshipper met troep. retour moet naar china kost je meer dan het product gewoon weggooien. koop hier niet. geen telefoonnummer op de website ook. wederom een website geregistreerd door een bekende naam in de dropshipping ellende die we dankzij internet dagelijks hebben.

de foto's gejat van andere websites waar hetzelfde product veel goedkoper aangeboden dus pas op met deze webwinkel.

20 de julho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zie vaak mensen praten over dat dit…

Zie vaak mensen praten over dat dit oplichters zijn (zijn waarschijnlijk dropshippers die bestellingen verpauperen), ik heb dit niet ervaren MAAR zou er zelf niet nog iets kopen, heb het setje 1,5 week geleden besteld, en heb hem vandaag binnen, en nog prima kwaliteit ook. Alleen een paar draadjes die los zitten, maar afknippen en klaar…

17 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop niks bij deze oplichters

Koop niks bij deze oplichters. Ik kocht hier een trui van extreem slechte kwaliteit. Om een retourzending in gang te zetten moet je ze een mail sturen, vervolgens wordt je geconfronteerd met hoge verzendkosten naar China die je als klant zelf moet betalen. En bovendien moet je foto’s en video’s sturen of het artikel niet beschadigd is en niet gedragen.

Grote waarschuwing om niks bij deze oplichters te kopen!!!!!!!!!

4 de julho de 2025

🚨🚨🚨 SCAM ALERT

🚨🚨🚨 SCAM ALERT: AVOID VAN BEREN MODE! IT'S A VAN HALEN MODE COPY! 🚨🚨🚨
Huge red flags! Following the Van Halen Mode scam, Van Beren Mode is clearly the same group of fraudsters operating under a new name. People were robbed by Van Halen Mode: they got nothing, received terrible quality, and couldn't return anything.
DO NOT BUY ANYTHING FROM VAN BEREN MODE! Any positive reviews you see are definitely FAKE.
Report them to consumer agencies like the ACM immediately! File complaints and warn everyone you can! This is a repeat of the Van Halen Mode nightmare. PROTECT YOUR MONEY!

22 de abril de 2025

Esta empresa é sua?