Van de Hoef Logistiek Ede B.V. Avaliações

1.065
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pünktliche Lieferung im anvisierten Zeitraum durch einen hilfsbereiten und freundlichen Fahrer. Die Ware war sehr gut und mit Schutzecken versehen verpackt. Danke für die Lieferung!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze stoelen zouden begin April geleverd worden. Echter wij waren de hele maand April op vakantie in Frankrijk. Na 3 dagen bericht van levering,volgende week. Gemaild met van de Hoef en de leveri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super netter Fahrer, hat beim Ausladen natürlich mit angepackt. Zeitfenster wurde exakt eingehalten, 10 min zuvor wurde ich per SMS benachrichtigt. Kurzer Smalltalk und weiter ging es über DD, Leipzig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de transporte rodoviário
  2. Serviço de Entrega

Van de Hoef Logistiek is specialist in het bezorgen van buitenmaatse goederen voor bedrijven. We leveren aan consumenten én bedrijven. Een pakket vervoeren met een XXL-formaat of zwaar gewicht is ons dagelijkse werk. Wij leveren zes dagen in de week via ons eigen distributienetwerk in de hele Benelux. Dus wij maken geen gebruik van overslag en daardoor is de kans op schade beperkt. Onze chauffeurs zijn snel, goed opgeleid en vriendelijk. Wij zijn immers de laatste schakel naar jouw kl

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.065)

512 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

4 mislukkingen op rij.

Er zijn vier bezorgpogingen gedaan, maar ze hebben nooit bevestigd dat het pakket in de bestelwagen zat.

Vier mislukte pogingen – dat kost ongetwijfeld reputatie en getuigt gewoon van pure incompetentie.

Mijn boekenkast werd kapot geleverd; dat is absoluut geen service die ook maar enigszins acceptabel is.

4 de setembro de 2026

Waardeloos

Als je de keuze hebt: kies voor een ander transportbedrijf.

Ik zou op maandag tussen 11:30-13:30 een bed geleverd krijgen. Ik krijg diezelfde dag om 12:06 een mail dat het niet geleverd kan worden want het pakket zat niet in de bus van de chauffeur. Klantenservice zou diezelfde dag contact opnemen. Uiteraard is dat niet gebeurd dus heb ik maandag eind middag zelf contact met ze opgenomen. Nieuwe afspraak gemaakt voor de dinsdag met de belofte en de notitie dat ze het nu wel 100% zeker in de vrachtwagen zouden stoppen. Dinsdag 12:45-14:45 zou het bezorgd worden maar wederom geen Van de Hoef Logistiek. Weer zelf bellen en weer dezelfde smoesjes en excuses dat het in het magazijn niet goed is gegaan en ze het pakket niet in de vrachtwagen hebben gestopt.
'Excuses, ja u zou hierover een mail moeten hebben ontvangen maar dat is ergens misgegaan'. Krijg wederom meer smoesjes te horen en weer de belofte gemaakt dat het nu morgen (woensdag) geleverd wordt. Hopelijk is 3x scheepsrecht.
Dat het een keer misgaat kan gebeuren maar ik vind twee dagen achter elkaar gewoon ronduit schandalig.

31 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Paket angeblich, aber nicht geliefert

Paket wurde angeblich in Abwesenheit geliefert, was nicht der Fall war. Sonst keinerlei Benachrichtigungen. Auf Nachfrage wurde an den Absender verwiesen, der mit dem Verbleib natürlich nichts mehr zu tun hatte. Als sogenannter Beweis für die angebliche Lieferung wurde ein Foto des Pakets gesendet, was natürlich in dem Sinne lächerlich war, daß außer der Identifikation des Pakets keinerlei Anhalt für die Ortsumgebung incl. das Haus des Empfängers zu sehen war.

21 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pünktliche Lieferung im anvisierten…

Die Ware war sehr gut und mit Schutzecken versehen verpackt.
Danke für die Lieferung!

20 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leveringsdatum wijzigt meerdere keren zonder overleg

Een pakket moest geleverd worden op een adres waar wij niet wonen.
- eerste leverdatum: dag waarvan we bij bestelling hadden doorgegeven dat het niet kon voor ons
- tweede leverdatum: via de track and trace gezien dat de datum veranderd was (we waren helaas reeds ter plaatse)
- derde leverdatum: bericht gekregen dat het pakket niet in de bus van de chauffeur zit
- vierde leverdatum: bericht dat de chauffeur binnen 10 minuten aanwezig zou zijn. Half uur later gebeld naar kantoor: chauffeur is helemaal niet onderweg, het pakket is verloren
- Telkens voor niets tot daar gereden!
- Uiteindelijk beslist het nieuwe bestelde pakket thuis te laten leveren en zelf in te staan voor verder vervoer; Dit om de zinloze ritten van 1,5 uur (enkele reis) te vermijden én omdat ons gezegd werd: levering op dat adres zal het hem niet worden...
- Eerste leverdatum thuis: via track and trace konden we zien dat de chauffeur er bijna was. Even later een mail: de chauffeur is helemaal niet onderweg, hij is ziek. Levering: volgende dag
- Tweede leverdatum thuis: vriendelijke chauffeur (Jesse), mooi op tijd. Jammer dat dit niet van de eerste keer kon.
Dit heeft ons heel veel gekost: vakantiedagen die opgeofferd werden door nutteloos rijden, heel veel frustratie, benzine , telefoonkosten naar buitenland.

3 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolutely abysmal service and total incompetence

Absolutely abysmal service and total incompetence.

This is by far the worst logistics company I have ever dealt with. They managed to go 2 full months without delivering my package.

Here is what you can expect from van de Hoef Logistiek:

Incompetent staff: They drove to the wrong address and didn't even bother to contact or notify me.

Zero customer service: They completely ignore emails, and nobody ever picks up the phone.

Save yourself the frustration and avoid this company at all costs. Completely unreliable

13 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellung und Lieferung einfach nur toll

Ich bin total begeistert. Der Fahrer war sehr freundlich und bei diesem Anfahrtsweg (aus NL) sogar pünktlich im angegebenen Zeitfenster. Die Ware entspricht der Bestellung und Mängel. Auch die Lieferzeit hielt sich im Rahmen.
Dafür hätte ich sogar 10 Punkte gegeben.

11 de agosto de 2026

Gabriele R.

Schnelle Lieferung und sehr netter hilfsbereiter Fahrer. Würde ich sofort wieder bestellen.

5 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lieferung

anfangs etwas holprig, aber dann alles bestens und auch der Fahrer - netter Mann
gerne wieder

4 de agosto de 2026

Sehr zuverlässige Spedition

Sehr zuverlässige Spedition. Benachrichtigung per Mail kam einen Tag vorher, mit einem Zeitfenster von 2 Stunden. Am nächsten Tag stand der Fahrer genau innerhalb des Zeitfensters vor der Tür, und hat die, im einwandfreien Zustand, bestellten Wandpaneele abgeladen. Deutsche Speditionen können sich mal eine Scheibe abschneiden ;). Von mir also ein ganz klares Daumen hoch mit 5 Sternen.

11 de julho de 2026