hetzelfde laken ‘n pak, ‘prachtige trui’ met ‘n ingebreide kat 70% korting / opruiming besteld/ voor nu €39,95, vooraf betaald met iDeal❗️Hoezo wachten 👉 op levering als een voorraad ‘opgeruimd’... Ver mais
Vangietema
Veja o que dizem as avaliações
Wat een oplichters die twee dames heb zeker 6 weken geleden een trui besteld kreeg steeds een mailtje over vertraging en dan zeggen als het niet binnen 7 dagen geleverd wordt laat het weten. Heb getra... Ver mais
1 ster is het minimum om een review te schrijven, maar mijn beoordeling is eigenlijk -5. Vieze vuile oplichters zijn deze zgn 2 dames. Midden februari wat besteld en nog niets ontvangen, allee... Ver mais
Eigenlijk 0 sterren. Medio februari een trui besteld, nog niks ontvangen en ook geen mogelijkheid om te mailen. Dus: vooral niks bestellen via deze site!
GROTE OPLICHTERS en ik lees dat ik niet de enige ben .
Op 12 februari twee truien besteld en betaald en al meerdere e-mails gedaan want geen telefoonnummer !
Altijd antwoord dat het heel druk is nu en wat langer zal duren . Het zijn DIEVEN , spijt dat ik niet eerst de reviews gelezen heb . We zijn allemaal ons geld kwijt ! 🙈🙀
Incasseren je geld maar leveren niets.
In februari een trui besteld maar niets ontvangen. Smoesjes dat er geen voorraad meer is. En dan ineens weer wel. Maar wat sturen is er niet bij.
Gewoon oplichters dus.
Oplichting
Oplichting, nep. Geen fysieke winkel, geen telefoonnummer. Smoesjes alom om maar niet te hoeven leveren. Spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen
NIETS BESTELLEN, OPLICHTERS
Vieze vuile oplichters zijn deze zgn 2 dames.
Midden februari wat besteld en nog niets ontvangen, alleen drukte en andere oorzaken die buiten hun invloed liggen.
Geen adres of telefoon nummer, alleen contact via e-mail, dus fysiek is er niets te doen.
Oplichting
Heb op 6 en 7 februari een bestelling geplaatst. Nog steeds NIETS ontvangen. .
Wel meerdere mails gehad dat het langer kan duren.
Heb zelf ook meerdere mails gestuurd. Deze werden beantwoord dat het tot 20 dagen kan duren.
Hier dus NIETS bestellen!!.
Baal hier goed van. Heb hiervan geleerd dat je dus eerst goed moet kijken naar reviews.
NIETS BESTELLEN BIJ VAN GIETEMA
Mijn bestelling van 10 februari nog steeds niet ontvangen. De track en trace code eindigt op 13 februari! Enkele malen gemaild maar zonder resultaat. Ben bang dat dit bedrijf nep is . DUS NIETS HIER BESTELLEN!!!!
Oplichting!
Het is nu 4 weken geleden dat ik besteld heb. Nog steeds niks ontvangen. Wel meerdere enails gehad dat het aan het postverzendbedrijf ligt. Ik ga aangifte doen van oplichting en daarna de bank inlichten. Zij kunnen dan hun rekening stopzetten hopelijk.
Nep bedrijf ..geen contact.
Is nep bedrijf ..geen contact.
Oplichting !!!
🙄😪
Ik kreeg niet de trui die ik bestelde, ruilen mocht niet
Ik kreeg niet de trui die ik bestelde, stof was niet gebreid zoals aangeboden, maar trui was van polyester. Ruilen mocht niet. Op een tweede mail reageerde men niet meer.
Eeuwig spijt van aankoop - PAS OP, HET ZIJN OPLICHTERS
Had ik maar eerst even de reviews gelezen…
Helaas heb ik dezelfde ervaring als de andere schrijvers:
trui besteld, die niet overeenkwam met de illustratie op de site. Retourzending bleek niet mogelijk, want ‘het was een aanbieding’. Maar dit stond nergens vermeld en een klant heeft altijd recht op teruggave van zijn geld! Ben dus bedrogen en hoop van harte, dat het bedrijf op zeer korte termijn de deuren voorgoed moet sluiten!
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf, artikel lijkt totaal niet op wat aangeboden wordt, terugsturen onmogelijk gemaakt,
Houden zich niet aan retourrecht. Suggereren of ze ook nog een fysieke winkel in arnhem hebben, niets van waar
Wegblijven van deze site, oplichterij!
Wegblijven van deze site. Oplichterij! Trui gekocht en voldeed niet aan de afbeelding. Bedrijf wilt de trui niet terugnemen en terugbetalen. In hun algemene voorwaarden laten ze uitschijnen dat ze voldoen aan de NL en BE wetgeving wat niet is en de reclame van 30 dagen-geld-terug garantie klopt niet. Ze hosten hun bedrijf via een Canadees bedrijf waardoor ze niet onder de EU wetgeving vallen.
Oplichting!
Oplichting!!
Totaal ander product geleverd dan besteld, geen retour mogelijkheid, bestel hier niet!!
Niets bij Van Gietema bestellen!!!
Voor mijn vrouw een trui besteld via vangietema.com die 12 dagen later bezorgd is terwijl ze één dag later bericht kreeg dat het verstuurd was.
Achteraf komt de tui hoogstwaarschijnlijk uit China is meer een t-shirt met een fotoprint erop en van zéér slechte kwaliteit.
Op verdere mails naar het bedrijf wordt totaal niet meer gereageerd en blijf je dus met een waardeloos artikel zitten.
Heb hiervan een melding gedaan bij ACM Consuwijzer en hoop dat meerdere mensen dit doen.
Gaat niet zozeer om het geld maar voel me belazerd!
Slecht
Kwaliteit kleding slecht, kleur komt niet met foto overeen.
Bij aanmelden retour zending zeggen ze dat het product niet retour kan.
Vreselijke kwaliteit
Vreselijke kwaliteit , helemaal niet wat ze beloven, noooooooit meer !
Bestel geen kleding bij dit bedrijf. Waardeloos materiaal en niet te retourneren!
Een trui, na vele dagen ontvangen, die eruit ziet alsof deze van plastic is. Het is helemaal niet zoals voorgesteld op de foto's. Daarnaast is er helemaal geen winkel in Arnhem zoals de foto suggereert. Aangezien de trui afgeprijsd was, kun je deze niet retour sturen. Dit staat echter nergens op de site.
Kortom doe geen bestelling bij dit bedrijf, want je krijgt iets van waardeloos materiaal, dat je ook nog eens niet terug kunt sturen.
Tuin er niet in!!!
Wat een troep .zit geen model aan.
Wat een troep .zit geen model aan.
Is geen sterren waard...goedkope rommel uit China trap er niet in!!
Kan zo de prullenbak in.
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit. De trui lijkt wel van plastic!! Ze doen zich voor als een tweemans bedrijfje met een winkel in Arnhem, maar de spullen komen gewoon uit China, gezien de lange levertijd. Niet kopen!!
Ik heb de bestseller trui besteld
Ik heb de bestseller trui besteld. Het blijkt een lelijke polyester trui te zijn die veel te groot valt en zonder pasvorm. Ik wilde hem terugsturen maar dat kan niet omdat het uitverkoop was. Dat terwijl op de site staat dat gegarandeerd geld terug betaald wordt.
Nooit meer Van Gietema dus.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.