Goede producten, de vorige keer was ik van maatlabel in eerder gekochte cherry berry broek op de markt uitgegaan, maar die viel bin Klasse Mode veel te klein uit. Bij keuze nou goed gekeken naar maatt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fijne broeken en snel in huis. Alleen de lichtblauwe had wel eens gestreken mogen worden, jemig een en al kreukels
Ik heb 2 broeken besteld waarvan er 1 zonder reden geannuleerd wordt. Bedrag inmiddels wel terug betaald gekregen, echter alleen van de broek. Op de site van van Klasse kan ik deze broek gewoon weer... Ver mais
Snel geleverd, 2 mooie broeken die heerlijk zitten en een leuke blouson die ook perfect past. Ik had een XL blouson besteld, maar kreeg een L blouson, met een briefje erbij dat er bewust een maatje... Ver mais
Detalhes da empresa
✅️ - Wij zijn het mode adres voor jong en oud. Zowel in kleine als in grote maten. ✅️ - maat 36/38 t/m 54/56
Informações de contato
Papsouwselaan 492, 2624EP, Delft, Holanda
- 015 785 2972
- info@vanklassemode.nl
- vanklassemode.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Fijne broeken en snel in huis
Geweldig aardige mensen...
Geweldig aardige mensen...
Ik had 3 artikelen besteld en 1 andere maat per ongeluk ingevuld.Kreeg ik een telefoontje of het wel klopte!
Super goede service.
mooie mode altijd goed
De broeken zijn geweldig en zitten heel…
De broeken zijn geweldig en zitten heel lekker en het was een snelle levering
Goede producten
Goede producten, tegen mooie prijzen.
Op mail wordt vlot gereageerd.
Ja blij mee!
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hele snelle levering top,
Goede en mooie kwaliteit en service ook.
Goede kwaliteit en ook klant vriendelijk.
De kleding is netjes en verzorgd goede…
De kleding is netjes en verzorgd goede maten
Snelle levering ,past perfect
Snelle levering ,past perfect, is gewoon een heel leuk setje
zomerjasje gekocht
zomerjasje gekocht, waarvan de rits na 2 keer dragen stuk was. Meteen nieuw jasje ontvangen. Goede service; ben ik heel tevreden mee.
Alles correct geleverd bedankt hier…
Alles correct geleverd bedankt hier voor .
Gemakkelijk om te ruilen
Gemakkelijk om te ruilen. Allee Jammer dat jullie geen retourlabel hebben
Omdat het hele fijne broeken zijn voor…
Omdat het hele fijne broeken zijn voor de zomer en winter. ben erg tevreden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.