Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Ver mais

Leuke 2e hands auto bij hyundai gekocht, Stefan is een fijne verkoper. 4mnd na de verkoop probleem met banden sensor en stuurkolom, onder bovag garantie keurig gerepareerd door hyundai lwd.
Van mossel Menen België Nieuw Electrische MG willen kopen ging akkoord met de geboden prijs,maar verkoper gaf mij gelijk dat banden ver door waren .vroeg daarom 4 nieuwe ,de verkoper kon daarover n... Ver mais
Schrijf eigenlijk nooit een review! Bij deze een uitzondering. Toevallig kwam ik in Heerenveen bij van Mossel terecht in mijn vakantie, terwijl onze Bayon in Leeuwarden in onderhoud was. De garanti... Ver mais

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gemakkelijk afspraak maken, prima leenfiets, duidelijke en vriendelijke communicatie, géén verrassingen achteraf.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Leuk ontvangst, Mees is een fijne verkoper, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Bonus: wij werden keurig opgehaald bij het station.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Blijvende aandacht voor een moeilijk probleem, uiteindelijk opgelost. Chapeau !

Resposta da Van Mossel Hyundai
Mooie auto, rijdt super, wel lastig het zoeken in de handleiding van de auto.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Super ervaring bij Van Mossel. Er is fantastisch met mij meegedacht om te zorgen dat ik uiteindelijk helemaal tevreden ben met mijn nieuwe auto. Ze hebben er een klant voor altijd bij.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Gedaan wat nodig was in goed overleg
Vriendelijk en duidelijke informatie

Resposta da Van Mossel Hyundai
Ik moest toen de auto daar stond voor onderhoud naar een spoed afspraak tussendoor en kreeg een gratis leenauto aangeboden en werd keurig gebeld toen de auto weer klaar stond (gewassen en wel)

Resposta da Van Mossel Hyundai
In Heereveen denken ze mee met de klant en zijn zeer prettig in de omgang. Wij kregen koffie en de hond water en brokjes!!! Nu heeft onze Friese Stabij een hoog knuffelgehalte, maar toch.
Ondanks dat proefritten met de Ionic 5 en 9 in één middag niet door konden gaat, omdat alle Ionic 9 auto’s verkocht waren, is het ze bij onze aankomst in de showroom toch gelukt om met beide auto’s te kunnen rijden. Dat gaf een duidelijk beeld.
Vanwege het bovenstaande en jarenlang elektrische auto’s vergelijken (ook van andere merken) hebben we diezelfde middag de 9 in Heerenveen gekocht.
Hij rijdt fantastisch, is stil en je voelt niet/nauwelijks dat je in een grote/zware auto rijdt (totdat je de wegenbelasting moet betalen 😬).

Resposta da Van Mossel Hyundai
Goede vriendelijke en vakbekwame verkoper. Bedankt Mylan van der Molen voor jouw hulp bij de aankoop van onze eerste ekectrische auto

Resposta da Van Mossel Hyundai
Goede garage. Vriendelijk personeel.Willen altijd wel iets extra's doen. En een mooie wachtruimte.

Resposta da Van Mossel Hyundai
Weinig communicatie tussen afdelingen, maar ook weinig communicatie naar de klant.

Resposta da Van Mossel Hyundai
1e jaars beurt. Werd ontvangen met koffie en broodjes. Kon er op wachten. De auto werd daarna ook nog gewassen. Super vriendelijk personeel...

Resposta da Van Mossel Hyundai
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.