Banner for Van Mossel Hyundai

Van Mossel Hyundai Avaliações

1.465
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een Kia picanto occasion gekocht en zeer vriendelijk en goed geholpen, of we een nieuwe Hyundai hadden gekocht. Bedankt voor de goede service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Hyundai

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

Promotion box for Van Mossel Hyundai

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.465)

215 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van mossel is vriendelijk in de omgang

Van mossel is vriendelijk in de omgang, snel in zijn werk en eerlijk in zaken. Hartelijk bedankt.

3 de novembro de 2025

Beste Haideh,

Wat fijn te horen dat u onze service als vriendelijk, snel en eerlijk heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de tijd die u heeft genomen om deze te delen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne garage met aardig personeel

Fijne garage met aardig personeel. Met een goed advies en uitleg over de gedane werkzaamheden extra punten

8 de outubro de 2025

Beste Gerard,

Wat fijn dat u een goede ervaring had met ons vriendelijke personeel en de duidelijke uitleg over de werkzaamheden waardeert. Dank voor uw positieve feedback!

Prettig zaken doen met Van Mossel

Stephan Ackermann heeft ons goed ontvangen en ons uitstekend geinformeerd over de mogelijkheden van de Hyundai Kona. En omdat de aangeboden prijs aantrekkelijk was hebben we snel zaken kunnen doen. De aflevering van de auto is heel prettig verlopen, de klantvriendelijkheid is top. Ook de communicatie na de aankoop is geheel naar wens.

26 de setembro de 2025

Beste Robert Wermelink

Wat fijn dat de aankoop van uw Hyundai Kona zo positief is verlopen! We zijn blij te horen dat u goed geïnformeerd bent en dat u tevreden bent over de klantvriendelijkheid en communicatie. Bedankt voor uw feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helder geïnformeerd over de te…

Helder geïnformeerd over de te verwachten kosten, zowel voor als tijdens het onderhoud. Kom nooit voor verrassingen te staan, en dat is wel eens anders bij andere garages..

31 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn dat u helder geïnformeerd bent over de kosten. We zijn blij te horen dat u niet voor verrassingen bent komen te staan tijdens het onderhoud. Bedankt voor uw positieve feedback!

Goede service, deskundige medewerkers

Duidelijke afspraken, goede informatie, service en prima afhandeling.

29 de setembro de 2025

Beste Margriet Groen

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij met uw positieve feedback over onze duidelijke afspraken, goede informatie, service en afhandeling. Dank u wel!

Vriendelijk en correct volgens afspraak

Vriendelijk en correct volgens afspraak

23 de setembro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat alles correct verliep volgens afspraak. Dank u wel voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback.

Goede service, de klant is nummer 1 gevoel ,
Duidelijk uitleg voor wat je koopt,
Vriendelijke verkoper

26 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u onze service en uitleg waardeert! We zijn blij te horen dat u zich als klant gewaardeerd voelde en danken u hartelijk voor uw feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd goed geholpen auto tevreden…

Altijd goed geholpen auto tevreden alleen koop nooit geen meer uit voorraad...km lopen terug oude auto kan ik meer km mee rijden...

25 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn te horen dat u tevreden bent met de auto! We waarderen uw feedback over de voorraadauto. We nemen uw ervaring mee om onze service te verbeteren. Dank voor uw review.

Vriendelijk

Vriendelijk, klantgericht, goed bereikbaar

18 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid, klantgerichtheid en bereikbaarheid waardeert! Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet Leon Voornhout vestigingsdirecteur

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, prima personeel!

22 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat onze service en personeel zo goed bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw feedback. Leon Voornhout vestigingsdirecteur

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring

19 de outubro de 2025

Geachte heer van Dooren,

Dank voor de 5 sterren review.
Wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe Hyundai Kona.

Peter Verbogt

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
Zover ik kan beoordelen ook bekwaam.

16 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn dat onze vriendelijkheid en bekwaamheid u bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen en goeie service.

16 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met onze service! Dank voor uw feedback.

Vestiigingsdirecteur

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In september geweest voor 1e…

In september geweest voor 1e onderhoudsbeurt.
Goed geholpen en zeer tevreden met deze van mossel 😃

15 de outubro de 2025

Beste Wernher Geerling,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw eerste onderhoudsbeurt bij ons! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, alles duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren. En wat we kunnen doen om een reparatie aan airco en remmen te voorkomen.

15 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Wat fijn dat onze service en uitleg over de auto helder waren. We zijn blij te horen dat we u konden helpen met preventief advies. Bedankt voor de positieve feedback!

met vriendelijke groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn eerst oriënterend op gesprek…

We zijn eerst oriënterend op gesprek geweest, dat vonden wij al heel veel zeggend, fijne uitleg en prettige ervaring dat wij toen al besloten om de auto daar te gaan kopen.

10 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Geachte heer te Boekhorst,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent en bij ons uw nieuwe auto gekocht heeft.
Wens u er heel veel plezier mee.

Peter Verbogt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettig om zaken mee te doen

Prettig om zaken mee te doen . Gemoedelijk sfeer. Auto perfect afgeleverd. Goede uitleg👍

13 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Fijn om te horen dat de ervaring prettig was en de auto perfect is afgeleverd. We waarderen de positieve feedback en de gemoedelijke sfeer die u ervaren heeft!

Garantie

Obc van mijn elektrische hyundai kona kapot 1 dag voor einde garantie.
Alles super geregeld en snel weer een nieuwe zonder kosten. Top!!

11 de outubro de 2025

Beste Hendrik de Boer

Wat fijn dat alles zo goed en snel geregeld kon worden, net voor het einde van de garantie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor de positieve feedback!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 2 weken nog geen melding dat mijn…

Na 2 weken nog geen melding dat mijn onderdeel binnen is.
Rij dus al die tijd met een kapotte aandrijfas.

11 de outubro de 2025

Resposta da Van Mossel Hyundai

Het spijt ons te horen dat u geen bericht had ontvangen. Inmiddels is uw auto gerepareerd en weer klaar.

Nogmaals excuus voor het ongemak.