Correcte levering . Via de maattabel heb ik mijn maat berekend en ze passen perfect . Heerlijk dragen en zakken niet af . Kortom... een tevreden klant !
Veja o que dizem as avaliações
👎🏻👎🏻👎🏻 Waardeloos webshop, als iets niet goed is of niet bevalt en je wilt het terugsturen dan moet je het opeens naar China terugsturen, kan ik net zo goed zelf uit China bestellen ben dan o... Ver mais
Personeel is meedenkend en behulpzaam. Levering is snel en betrouwbaar, keep up the good work!
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Een tevreden klant
Correcte levering .
Via de maattabel heb ik mijn maat berekend en ze passen perfect .
Heerlijk dragen en zakken niet af .
Kortom... een tevreden klant !
Bestelling blijft te lang onderweg eer…
Bestelling blijft te lang onderweg eer het geleverd wordt
Ik ben er maar juist mee begongen ben…
Ik ben er maar juist mee begongen ben benieuwd anders is het weggesmeren geld
Personeel is meedenkend en behulpzaam
Waardeloze producten 👎🏻👎🏻👎🏻
👎🏻👎🏻👎🏻
Waardeloos webshop, als iets niet goed is of niet bevalt en je wilt het terugsturen dan moet je het opeens naar China terugsturen, kan ik net zo goed zelf uit China bestellen ben dan ook veel goedkoper uit.
Zij gebruiken een Nederlandse naam voor hun webshop maar zijn zij het niet je moet heel lang wachten op jouw product omdat het uit China komt en retourneren ook naar China.
Met zo’n naam (vanplek.nl) is heel misleidend.
Ze adverteren met huisdiertrackers maar…
Ze adverteren met huisdiertrackers maar dat werkt niet verder dan 10 meter via Bluetooth. Dus je hebt er helemaal niks aan. Terugsturen (naar China!) gaat ongeveer de helft van het aankoopbedrag kosten want ik heb helaas niet met Klarna of creditcard betaald. Waardeloos en moet volgende x toch echt de review weer checken voordat ik ergens wat bestel
Nederlands bedrijf, denk je wat kan er mis gaan.....
Goede artikelen
Omdat het goede arikelen zijn ik heb een kniebrace gekocht en ik heb minder pijn kan daardoor gewoon lopen met weinig pijn. Ik heb ook handschoenen voor atrose ze helpen echt top. Dit is echt waar.
Product werkt in het geheel niet
Nagelschimmel pleisters werken in het geheel niet. Ondanks 100% garantie wordt op mail niet gereageerd. Bedrijfseigenaren hier niet bekend. Geen KvK inschrijving. Bankrekeningnummer van Banking Circle geanonimiseerd.
Recht op verhaal illusie. Dropshipper met SCAM allures.
Trap er niet in!
Pakjes werden steeds correct geleverd.
Pakjes werden steeds correct geleverd.
Prima service en prima product
Krijg verdomme geen contact met de…
Krijg verdomme geen contact met de verkoper, bestelling staat nu al 1 maand in afwachting, en ze willen het niet annuleren, wat een rot bedrijf, reageren ook niet op mails!!!
52 euro besteld voor een…
52 euro besteld voor een hondenspeelgoed zou 12 maart binnenkomen en nu jneens door een veiligheidsfout vertraagd ...
Bestel hier nooit mensen
Geen betrouwbaar bedrijf en geld terug reageren ze niet op..

Resposta de Vanplek
ik bestelde en betaalde 26,85 euro voor…
ik bestelde en betaalde 26,85 euro voor een microvezeldoek en een autoraamreiniger, op 23september 2025, vandaag 17maart 2026 heb ik nog steeds niets ontvangen,
Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald. Volgens de site wordt de bestelling direct verzonden. Wacht nu al 7 weken en tot de dag van vandaag nog niets ontvangen. Heb gevraagd of ze het bedrag willen restitueren, krijg daar geen reactie op. Heb een paar mailtjes ontvangen dat mijn bestelling onderweg is. De laatste was dat er bij div pakketdiensten achterstanden zijn. Ik vermoed dat ik gewoon mijn geld kwijt ben. Ook ik ben er weer ingetuind. HIER DUS NOOIT IETS KOPEN
dogcatfri cleaninggloves 1+1…
Ik kocht dogcatfri cleaninggloves 1+1 voor 21,94 euro. Ze hebben een filmpje gepost van een beter merk. Ik kreeg dus gloves van temu kwaliteit. Kwaliteit dus minder dan 0,0. Ik was te laat met terugleveren.
Fungal pleisters absoluut niet hier bestellen.
Ze adverteren met fungal pleisters. Maar als ze geleverd worden zijn ze zo klein dat ze nog niet eens op je pink passen.
Wat een scambedrijf absoluut hier niet bestellen, en ik vind dat google zulke bedijven moet verhinderen dat ze reclame kunnen maken.
Duurt heel erg lang voordat je een…
Duurt heel erg lang voordat je een levering geleverd krijgt.
Maar ik heb dit al gerapporteerd bij consuwijzer.
Te gek voor woorden. En maar excuses verzinnen geen compensatie.
Waardeloos bedrijf niet aan te raden
Weer een verschrikkelijke dropshipper
Weer een verschrikkelijke dropshipper. Er helaas ingetuind.
Dropshippers zijn echt een drama.

Resposta de Vanplek
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.