Va polering - Lokal vinduespudser I Kalundborg  Avaliações 11

4,4

Detalhes da empresa

1. Serviço de limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Jeg driver VA Polering med fokus på kvalitet, grundighed og god service. Jeg går op i detaljerne og sørger altid for, at arbejdet bliver udført ordentligt – uanset opgavens størrelse. For mig er det vigtigt, at kunderne føler sig trygge. Derfor overholder jeg mine aftaler, møder til tiden og leverer et resultat, jeg selv kan stå inde for. Jeg behandler kundernes ejendom med respekt og arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mit mål er tilfredse kunder, der har lyst til at bruge mig igen og anbefale mig videre. Jeg sætter stor pris på feedback og bruger den aktivt til hele tiden at blive bedre. Tak fordi du vælger VA Polering.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget omhyggelig med sit arbejde og en…

Meget omhyggelig med sit arbejde og en super flink fyr

14 de janeiro de 2026

Resposta de Va polering - Lokal vinduespudser I Kalundborg

Tusind tak for de pæne ord, Dag
Jeg er glad for, at du er tilfreds – og jeg sørger selvfølgelig for, at vinduerne fortsat står knivskarpt hver 4. uge 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VA polering levere altid de flotteste…

VA polering levere altid de flotteste vinduer. Han pudser både ude som inde og udføre altid en godt stykke arbejde.
Han kommer ved os hver måned og jeg skal intet gøre. Han sender bare en besked om, at det er ved og være tid og hvornår han kommer.
Lige til og nemt! Han kan klart anbefales!

19 de janeiro de 2026

Resposta de Va polering - Lokal vinduespudser I Kalundborg

Mange tak for de pæne ord, Kristine.
Det glæder mig, at I værdsætter både arbejdet inde og ude samt den fleksible aftale. Jeg ser frem til at fortsætte med at holde jeres vinduer flotte.

Skinnende klare vinduer

Skinnende klare vinduer. Venlig kommunikation. Kommer altid som aftalt. Kan anbefales.

21 de outubro de 2025

Tusind tak, Andrea!
Jeg sætter stor pris på din feedback. Det er dejligt at kunne tilbyde en løsning, der passer jer – og jeg glæder mig til næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brian er en utrolig rar fyr at have med…

Brian er en utrolig rar fyr at have med at gøre og vil gøre alt for at man får den bedste oplevelse…🤗🤗
Så kan roligt anbefale ham..👌

18 de dezembro de 2025

Tusind tak, Marc 🤗
Det varmer at læse – jeg sætter stor pris på din tillid og anbefaling. Jeg står selvfølgelig klar igen, når du får brug for det 👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

skal kvaliteten være i top, så ring VA polering op 👌

Kanon service og godt resultat 💪 det spiller 💯..

Skal kvaliteten være i top, så ring VA polering op👍

7 de janeiro de 2026

Tusind tak for de fede ord, Casper 💪
Det betyder virkelig meget. Jeg går altid efter topkvalitet – så det er fedt at høre, at det spiller 💯 Tak for anbefalingen!

Kan bestemt anbefales!

Flotte vinduer, sød og pålidelig vinduespudser. Overholder altid aftaler og er fleksibel i forhold til evt ønsker om tid/dag.

19 de janeiro de 2026

Tusind tak, Trine!
Jeg er glad for, at du oplever både flotte vinduer og en fleksibel service. Jeg glæder mig til næste besøg hos jer 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste vinduespolering af VA polering…

Bedste vinduespolering af VA polering altid. Det er nemlig rigtig polering med vask og aftørring af karme også
Og til virkeligt fair pris
Vil klart anbefale brugen af VA polering

23 de dezembro de 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Søren 👍
Det betyder meget at høre, at du værdsætter den grundige polering – både med vask og aftørring af karme. Jeg glæder mig til fortsat at holde jeres sommerhus flot👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte og skinnende rene vinduer.

Flotte og skinnende rene vinduer.
Super god service, intet at klage over.
Glæder mig til der skal pudses vinduer igen.

16 de dezembro de 2025

Tusind tak, Stefanie 👌
Det glæder mig, at du er tilfreds. Og jeg sørger selvfølgelig for, at vinduerne fortsat står flotte. Du skriver bare når det er tid 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Han er god til sit håndværk.

Han er god til sit håndværk. Dejlig at han lige sender sms før han kommer.

8 de janeiro de 2026

Tusind tak, Mona.
Det er altid en fornøjelse at komme forbi, og jeg sørger for at give besked inden næste besøg, så det fortsat er nemt for dig👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Han er flink og rigtigt høflig

Han er flink og rigtigt høflig. Gør et rigtig godt stykke
Hilsen Minna

6 de novembro de 2025

Tusind tak, Minna
Jeg sætter stor pris på din feedback og glæder mig til at komme forbi igen, når vinduerne skal pudses.
Venlig hilsen Brian

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais