Varberg Energi Avaliações 9

Detalhes da empresa

1. Companhia Elétrica
  2. Fornecedor de Energia
  3. Companhia de Gás

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi finns med dig hela dagen från det att du sätter på frukostkaffet till dess att du tittar på tv på kvällen och kanske avslutar med en bra bok i sänglampans sken. Däremellan märker du av oss genom gatubelysningen, när du surfar på Internet, värmen i s...

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

9 avaliações

VÄRSTA STÖTEN!

Fick en stöt av en tjej där. Gjorde ont. Även fast han var FIN så gjorde det mycket ont. Har varit tvungen att gå till psykolog efter detta. Detta har kostat mig runt 24-575Kr sedan så kosta bil att mig ditt 345 069kr. Vill ha ersättning för detta. 🤬

23 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning! Har bytt elleverantör då mitt bundna…

Har bytt elleverantör då mitt bundna avtal löpt ut. Detta på grund av att Viva-Trend med 12 !! månaders uppsägning startas med automatik om kunden är sjuk eller av annan anledning är passiv. Det normala borde ju vara deras Bas med 14 dagars uppsägning. Då finns möjlighet att göra ett aktivt val!

2 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inte mycket till kundservice där!

Fick plötsligt en faktura från Gothia inkasso med pålagd påminnelseavgift på 60kr gällande en faktura jag först var övertygad om redan var betalad vilket dock visade sig vara fel eftersom Swedbank haft problem med sina system just dom dagarna. När detta var utredd betalade jag bums fakturan plus påminnelseavgiften samma dag och trodde då att detta nu var klart, men inte... efter ett tag fick jag en faktura på 927kr från Kronofogden gällande påminnelseavgiften med alla avgifter som tillkommit. Försökte då förgäves att kontakta Varberg Energi utan dock att komma fram... när jag valde enligt mitt ärende fick jag först sitta jättelänge i telefonkö för sen att bli kopplad tillbaka till växeln...detta hände gång på gång tills jag gav upp och fick ta det med Gothia inkasso istället som dock envisades med att hävda att jag inte hade betalad de 60kr i påminnelseavgift vilket jag faktiskt hade så tog en bild på mitt kvitto på internetbanken och skickade till dom men fick då veta att de på det minsann inte kunde se vilken bank det var så först efter att ha kontaktat banken och fått dom att skicka ett skriftligt intyg där man kunde se datum och klockslag när det fulla beloppet hade dragits från mitt konto och när det hade registrerats på Varberg Energis konto gav de med sig. Men inte en ursäkt och inte ens en förklaring fick man efter all tid man helt i onödan hade tvingats slösa bort på detta!

2 de setembro de 2022

Dålig kundservice

Dålig kundservice, skickar påminnelse på en faktura som var skickad till fel adress och vägrar ta ansvaret.

18 de janeiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dem hjälpte mig inte alls

Dem hjälpte mig inte alls i december. Inte ens låta mig dela upp betalningen. Alla vet elpriserna sköt i luften och efter 1 år hos dem så känner jag att jag slösat hela 12 månader. gg wp

7 de janeiro de 2022

Osmakligt beteende

Via kundkraft blev det detta bolag i ett par år, kom sedan på att vi betalar högre elpris via detta än via ex vattenfall direkt. Sa upp avtalet via kundkraft i god tid och tecknade nytt med vattenfall. Då vill Varberg ha betalt för "kontraktsbrott" enligt dem att nytt avtal tecknats för tidigt med annan leverantör, hela ca 15 dagar. Ringer och de säger att det är ok, kasta fakturan. Efter ett par veckor kommer påminnelsefaktura med avgifter pålagda. Känns totalt oseriöst detta bolag. Är nu efter att ha betalt ca 1000kr totalt för detta förhoppningsvis fri.

12 de novembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.