De har cyklar och tillbehör av mycket…
De har cyklar och tillbehör av mycket hög kvalitet. Servicen är utmärkt och bemötandet är alltid trevligt och professionellt. Jag kan varmt rekommendera dem. 👌👌👌👌👌
Cykelbutik och cykelverkstad i Malmö med över 20 års erfarenhet. Vi erbjuder professionell cykelservice, cykelreparationer och försäljning av nya och begagnade cyklar samt ett brett utbud av cykeltillbehör. Oavsett om du behöver laga en punktering, justera bromsar, serva växlar eller få snabb hjälp med din cykel finns våra erfarna cykelmekaniker här för att hjälpa dig. Vi arbetar med allt från enklare reparationer till mer avancerad cykelservice för både vardagscyklister och entusiaster. Hos oss får du personlig service, snabb hantering och fokus på kvalitet i varje arbete vi utför. Vi hjälper dig att hålla din cykel i gott skick så att den fungerar säkert och smidigt året runt. I butiken hittar du även nya och begagnade cyklar samt noggrant utvalda tillbehör för olika behov och budgetar. Vi erbjuder drop-in för många typer av reparationer och strävar efter att ge snabb service så att du kan komma tillbaka ut på vägarna så fort som möjligt. Besök vår cykelverkstad i Malmö och få hjälp av ett erfaret team som sätter kunden och cykelglädjen i fokus.
Sallerupsvägen 2, 212 18, Malmö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Trevlig personal och bra bemötande och bra service, rekommenderar starkt.
Har varit där många gånger. Trevlig bemötande av personalen. Fick hjälp för min cykel. Rekommenderar starkt. Bra service🌺
Andra gången jag kommer hit och lika bra service som sist. Helt värt att cykla halva Malmö för att få bästa servicen. Tack till personalen som hitta en hjälm till min dotter.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.