Varuzone Avaliações 86

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bluff total katastrof!!! VARNING/SCAM Får hem snöslunga från någon som Jag inte vet vad det är ifrån Kina. Inte ens komplett. Fattas laddare. Enl deras Policy ska dom guida retur sätt och skicka re... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Köpte trimmer som levererades från Kina. Produkten ganska OK men det saknades detaljer som enl. besked skall levereras så fort som möjligt. Som kompensation fick jag en lampa (försäljningspris 399:-)... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kjøpte 3 Labubu der og var litt kjapp med å kjøpe uten å lese meg opp.. Fikk pakken i posten i dag og ser med en gang at det er fake vare (også kaldt Lafufu) og det burde jeg ha skjønt- irriterer meg... Ver mais

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

86 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This company is an absolute disaster

This company is an absolute disaster. Avoid them at all costs. I purchased an electric snow shovel, and the product quality was shockingly poor. It felt cheap, fragile, and completely unusable. Trying to return it has been a nightmare — slow responses, zero willingness to help, and a return process that seems designed to make customers give up. This is one of the worst shopping experiences I’ve ever had. STAY FAR AWAY.

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mycket långa leveranstider...

Produkten var som beskriven – okej! Beställningsprocessen och leveransen var bra! Tyvärr var leveranstiden på 3 veckor för en vara som fanns i lager väldigt lång! Det är därför jag bara ger den 4 stjärnor!

2 de janeiro de 2026

Bluff total katastrof!!

Bluff total katastrof!!! VARNING/SCAM
Får hem snöslunga från någon som
Jag inte vet vad det är ifrån Kina. Inte ens komplett. Fattas laddare. Enl deras Policy ska dom guida retur sätt och skicka retur sedel. Det har inte svarat på flera veckor. Går endast via mejl. Nu har deras policy på retur tid gått ut! Skickade tillbaka produkten till dom ändå med ett brev. Tyvärr blev det en otroligt dyr historia! Beställ ingenting! VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
BLUFF/SCAM

21 de fevereiro de 2026

Hold deg unna!

Hold deg unna!
Jeg kjøpte en elektrisk snøskuffe. Produktet jeg bestilte var av svært dårlig kvalitet (snøspade/rotor). Etter en halvtime gikk den i stykker. Jeg er fullstendig skuffet. Beskrivelsen sier: «Den batteridrevne snøskuffe er designet for daglig bruk i husholdningen og for snørydding fra overflater som innkjørsler, terrasser og lignende områder.» Det står ingen steder at jeg ikke kan bruke den elektriske snøspade på lett grus. Hadde jeg visst det, ville jeg definitivt ikke ha kjøpt den! De skriver også at den er utviklet for norske forhold, og mange veier her er laget utelukkende av grus! Du bør spesifisere nøyaktig hvor snøskuffen er ment å brukes. Svaret jeg fikk fra kundeservice var utilfredsstillende. Dessuten er ikke bare spadebladet ødelagt, men bakskjermen er også skadet og kan ikke repareres. Derfor kan jeg bare kvitte meg med snøskuffen. Jeg kommer definitivt ikke til å bestille noe fra denne siden igjen!

9 de fevereiro de 2026

VARNING Varuzone

VARNING köp inte snöslunga från Varuzone. Man får stå böjd på ett obekvämt sätt, för att den ska kunna fungera hjälpligt. I princip oanvändbar och bemötandet från företaget Varuzone är under all kritik.

4 de janeiro de 2026

Stor varning/ luras

Stor varning! Riktigt skämt företag som luras och tvingar en göra en video för att visa att sakerna inte funkar. När man väl ha gjort det och följt instruktionerna de gav från början. Kommer de mer fler påhittade instruktioner för att de ska slippa betala för retur frakten vilket de är skyldiga till vid reklamation. Det står klart och tydligt på deras hemsida. De gör så för att man ska ge upp. Det här företaget kommer jag anmäla och tycker att alla som har råkat ut för dem och deras bedrägerier borde göra samma sak.
De borde inte få driva ett företag.
Och för er som överväger att beställa saker från deras hemsida gör inte det.. det först och främst en evighet att få sakerna sedan när man väl får dem funkar de inte och stämmer inte alls med de dem visar upp på deras hemsida!!

15 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde gjutjärnspannor för att ge…

Beställde gjutjärnspannor för att ge bort i julklapp,,Dock var det inga järnpannor utan nått billigt skräp från kina, som man kunde köpa från Temu men under 200 kr styck. Varuzone tog 1267 kr för dom , ett rejält överpris. Falsk marknadsföring!!!!

19 de dezembro de 2025

Oseriös verksamhet

I slutet av november beställde jag en "Stisch" som låter/"andas" och lyser.
Den skulle levereras efter 3-9 arbetsdagar, den 18/12 försökte jag ta kontakt med varuzone för att ta reda på var paketet tagit vägen? De svarade med att min beställning inte var komplett, de uppmanade mig med länk att fullfölja betalning (uppmanades att betala full summa igen) för att paketet skulle levereras. Fick senare ett SMS om att smset om ofullständig betalning inte var till mig.
Efter att jag SMSat och mailat i flera omgångar så kom paketet fram efter 2 arbetsdagar. Tyckte det var konstigt då de påtalat att paketet befann sig utomlands.
När paketet kom fram visade det sig att produkten är defekt. Den varken lyser eller låter. "Ida" (signatur i mailet) ber mig fixa video om hur jag sätter på batterier och hur jag startar "Stisch" varpå jag svarar att jag vet HUR MAN SÄTTER PÅ BATTERIER!!!!
Det slutar med att de kommer kompensera mig med 20% av det ursprungliga priset som "goodwill-gest" från deras sida. Jag kan inte kalla det för "goodwill-gest" då det är VARUZONE som klantat det hela från början.
Jag kommer slänga skiten och ALDRIG handla från #VARUZONE igen!

18 de dezembro de 2025

Nonchalans!

28 november fick jag en batterisnöslunga levererad.Det saknades ett vred för att ställa in riktningen på snöutkastet eller om den helt enkelt är trasig?!Kontaktade dem 30/11 2025 ombands att skicka bilder på varan vilket jag gjorde och de lovade att skicka den saknade delen. Har ej efter nästan en månad fortfarande inte erhållit den saknade delen.Snart kommer snön och här står jag med mitt diskbråck och ingen duglig snöslunga!Var otroligt lång leveranstid och nu står jag här med en icke komplett vara eller möjligen defekt.

30 de novembro de 2025

Skurkar

Skurkar. Varan var defekt men dom rsr inte tillbaka den. Så köp inget av varuzone. Hsr dessutom ljugit för klarna så där fick jag ingen hjälp

15 de outubro de 2025

Scam scam and bedrägeri

Scam scam and bedrägeri! Order not received, and also was supposed to be shipped for free from Sweden outside of Stockholm but was shipped from China which costs so much more in customs and import taxes!

The company is registered to Diana Aitova and she has now registered a new company probably because of all the scam reports she has gotten for Varuzone. The new company is called ArcitLyx AB so do not buy anything from Vauzone or ArcticLyx.

15 de dezembro de 2025

Varning! Bluff

Beställde "premium handskar" för 250kr som är sämre än sådana generiska handskar som finns överallt för en tiondel av priset. Stämde inte alls med beskrivningen och helt omöjligt att få tag i supporten för reklamation! Nu anmälda till konsumentverket.

Handskarna håller absolut inte värmen, har vassa/hårda kanter inuti, och är inte det minsta vattentäta. Billigt skräp som dessutom börjat se rejält nötta ut efter MAX 10 nyttjanden.

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en liten snöslunga och på…

Beställde en liten snöslunga och på deras bild var det en Makita.
Produkten som kom var märkt med en VaruZone ettikett, långsam laddare som ej är CE märkt, helt olagligt.
Det enda svaret är att jag skulle skicka in bilder, efter det har det varit tyst.

14 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.