Aurmia, inte bara rent vatten utan ett vatten som innehåller alla mineraler och spårämnen som vår kropp samverkar med. Ett vatten som naturen avsåg. Kan inte nog rekommendera denna produkt för al... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det är fint att man kan göra mätningar på vattnet för att tydligt se när det är dags att byta filter, man kan dessutom se vilken otrolig skillnad det är mellan vattnet som kommer ur kranen och det fil... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi erbjuder marknadens bästa vattenfilterkannor. Hög kvalitativa produkter med snabb leverans.
Informações de contato
Erik Dahlbergsgatan 4, Göteborg, 41126, Suécia
- kundtjanst@vattenfilterkannor.se
- vattenfilterkannor.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Bra service
Vi fick mycket bra service när vi fick problem med vår vattenbehållare vi beställt och även filtret. Bra och trevligt bemötande löste snart problemet :)
Nu fungerar allt som det ska 👍
beställningen av vattenfilterkanna…
beställningen av vattenfilterkanna fungerade utan problem med leverans utanför dörren
Får inte ner det till 0
Jag trodde att vattnet skulle filtreras till 0 men har inte kommit till det ännu. Följt manualen och ser att jag har kommunalt vatten. Är ändå rätt nöjd.
Jag köpte en jättesnygg Zero Water 9L…
Jag köpte en jättesnygg Zero Water 9L vattenbehållare i glas och fick hem den snabbt och välpacketerad.
Jag mätte vattnets ledningsförmåga med den medföljande mätaren och fann att butiken ljuger inte. Före filtrering låg värdet på 135 och efter på 000👍
Efter kort tid luktar vattnet fiskigt…
Efter kort tid luktar vattnet fiskigt även om tda mätaren visar 000. Då får jag informationen att det kan bli så och inte passar där jag bor. Borde vara tydligare när man beställer. Återkoppling. Vissa missförstånd därav mitt dåliga betyg. Men hoppas de blir tydligare med viss information, innan köp.
Snabb leverans, fin kanna men kvalitetsmätaren verkar inte fungera, vad man än mäter är perfekt?
Efter att ha testat diverse kannor och…
Efter att ha testat diverse kannor och krantoppsfilter tidigare har jag nu använt er 4,7-liters kanna i ca 3 månader. Jag är mer än nöjd. Jag destillerar vatten och efter att jag börjat med ert filtrerade vatten behöver jag knappt göra rent destillatorn. Tidigare var det ett hästjobb att få rent den!
Nu önskar jag mej ett duschfilter av er (allergisk mot klor) 🤗
Rekommenderar varmt er filterlösning!
Snabb leverans.
Jättebra vatten
Jättebra vatten, lite tunga kannor att hålla i. Snabba att skicka nya filter vilket är bra. Lite dyra filter men det är väl värda pengar. Nöjd.
Snabb kundservice och bra prokter!
Äntligen rent vatten!
Köpte vattenfilterkannan på rekommendation. Beställningsprocessen var enkel och smidig. Bra hemsida med relevant info om produkten. Snabb leverans! Helnöjd med kannan, tillhörande mätinstrument är ett stort plus. Tack!
Vi älskar våran vattenfilter
Vi älskar våran vattenfilter, den är stor o rymlig. Vatten smakar helt annat och filter även tar bort den äckligt lukt som kranvatten har.
Kannan och filtreringen är jättebra
Kannan och filtreringen är jättebra. Det som inte fungerat lika bra är transporten med leverans till dörr där man inte kunnat leverera trots olika alternativ dvs ytterdörr vid gatan eller skickad portkod /brevlåda/.Därefter skickat till uthämtningsställe men skrivit fel/andra slutsiffror än ursprungskoden så personal inte hittade paketet via datorn - mycket trassel med detta (PostNord) Däremot bra produkt!
Snabb leverans ⭐️
Vatten test mätaren fungera inte
Vatten test mätaren fungera inte, redan slut på batterierna innan man ens oackat upp eller? har kontaktat för svar, men inget svar, noll respons från dom 🫤
kannan läcker