Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var väldigt Bra Beställde på söndag fick Batterierna på Fredagen gick jättebra Men jag skulle vilja Betala när jag har fått dom nu var det förskottsbetalning jag brukar betala med klarna men det g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ønsket en sammenleggbar, funksjonell elsykkel, med gode spesifikasjoner som god rekkevidde, bra dreiemoment, fint design og det mener jeg både FB-2 og Mini syklene jeg kjøpte, er et godt bevis på.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fikk opprinnelig feil produkt tilsendt, men etter hyggelig samtale med kundeservice ble det ryddet opp i på en veldig god måte.

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

Kaiser Europe er et nystiftet dansk selskab, der designer og producerer innovative og stilfulde el-cykler/el-løbehjul og andre eldrevne el-køretøjer. Vi brænder for at skabe en unik og problemfri cykeloplevelse for vores kunder. Vi arbejder hårdt på at skabe cykler af den bedste kvalitet, ydeevne og æstetik.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nem og god oplevelse

Mange komponenter til alle slags problemer, også til en meget fornuftig pris:) og hurtig levering

16 de maio de 2025

Hej Jeppe
Vi takke for din anmeldelse

Vaya Elskateboard

Jeg købte et Vaya Elskateboard, som desværre kom med en revne i siden. Da jeg opdagede det skrev jeg en mail til vayabike, og de sendte et nyt skateboard med det samme. Fantastisk, hurtig og fornem service!

2 de maio de 2025

Hej Thor

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt hjælp med dit skateboard, og at du er tilfreds med servicen.

Vi håber, du får mange gode ture på dit Vaya Elskateboard :)

Mvh. Philip
Vaya Nordic

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hejsa jeg har bestilt det her vaya s3….

Hejsa jeg har bestilt det her vaya s3 og det funger bare. Jeg har allerede inden for de første 5 dage kørt 70km og det er bare fedt at køre på. Levering var som forventet og der er ikke noget at sætte en finger på der.

5 de maio de 2025

Hej Pelle
Vi takker for din anmeldelse, dejligt at høre at du er glad for dit S3 skateboard :)

Grundig

Grundig, hjælpsom og dygtig support ved reservedelsbestilling😊

5 de maio de 2025

Hej Thomas
Vi takker for din fine anmeldelse og er glade for at høre at du havde en positiv oplevelse ved at kontakte os :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service og hjælpsomhed ud over det sædvanlige.

Har købt 2 Vaya Mini elfoldecykler for 2 mdr. siden. Har haft lidt problemer med forlygten på begge cykler.
Min kontakt med firmaet har været ud over det sædvanlige. Yderst professionel hjælp, og fantastisk service. Fik tilsendt reservedele uden nogen diskution og beregning. Kan kun varmt anbefale firmaet og deres produkter. Iøvrigt er vi meget glade for cyklerne.

24 de abril de 2025

Hej Jørgen
Tusinde tak for din anmeldelse. For det første så beklager vi at du var uheldig med problemet med forlygten, men godt at vi kunne løse det problem.
Og dejligt at høre at i er glade for cyklerne :)

En fed Go Electric oplevelse

Jeg har købt mig en elcykel grundet bøvl med hoften. Så valget faldt på en VAYA FB1 :)

Min første tur var fra Svorgerslev Roskilde til København NV en lille tur på 35km som gik forrygende og jeg havde stadig 38% tilbage på batteri. Jeg kørte generelt på niveau 4 og med en cykeltrailor monteret på.

Jeg er efter 1 mdr. stadig syper glad for min solide cykel og nyder alle mine ture fuldt ud.

7 de abril de 2025

Hej Jonny
Godt at høre at du er glad for din Vaya cykel :)

Very slow sending metryal

Tack så mycket för allt

14 de abril de 2025

Hi
We are sorry about the long delivery time, but it was shipped out around Easter, which seems to have delayed the delivery time a bit.

Delebestilling

Kjøpte nye bremseskiver og bremseklosser til min Vaya Cafe og bestilte deler fra Vaya til en meget god pris. Det kostet langt under halvparten av hva jeg måtte betalt for tilsvarende deler andre steder. Veldig rask levering til Norge, det tok 7 dager fra ordre lagt inn til jeg mottok varene. Meget fornøyd.

1 de abril de 2025

Hej
Vi takker for din anmeldelse.

Oppklarin av misforståelse

Den 24 mars skrev jeg en anmeldelse: Bestilte to sykler på "kampanje" og var lite fornøyd. I ettertid tok Vaya kontakt, det viste seg at det var feilformulering i tekst på den norske web-siden. De her i ettertid rettet dette, og refundert mva iht reglene. Har full tillit til deres forklaring og har ingen betenkeligheter med å handle hos dem ved neste korsvei. Ønsker dem lykke til som nyetablerte!

8 de abril de 2025

Hej
Vi beklager meget fejlen, fra vores side, som vi heldigvis nu har rettet for dig. Vi håber du bliver glad for dine nye cykler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering og gode priser.

Altid hurtig levering og gode priser.. Og har aldrig oplevet andet end super service siden jeg købte min vaya cykel for 4 år siden.. Så klart en anbefaling herfra..

5 de março de 2025

Hej Thomas
Vi takker for din fine anmeldelse.

God service & godt produkt

Købte et S2 skateboard, som kom hurtigt & er rigtig godt - var lidt i tvivl om hvorvidt ordren var gået igennem webshoppen korrekt, så jeg ringede, de var meget venlige & kunne hurtigt forsikre mig, at alt var OK.

27 de fevereiro de 2025

Hej
Vi takker for din anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais