Vedhenting i Frysjaveien: Var skeptisk som følge av hoggestabben.no sin konkurs i fjor. Ble gledelig overrasket. Hentet med tilhenger 2 x 30 sekker svanemerket bjørkeved. Hyggelig og hjelpsom betjeni... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte ved her før jeg var klar over at dette er de samme som drev Hoggestabben som gikk konkurs i fjor. Veden min skulle leveres i dag, men da kom det e-post om at de dessverre ikke kunne lever... Ver mais
Bestilte 10 sekker og hentet selv uken etter. Gikk helt smertefritt. Kjøpte også 10 sekker til når jeg først var og det var ingen problem. Ja, jeg har også 100 sekker tilgode på forrige firmaet, men... Ver mais
Fikk bekreftelse på at veden skulle leveres mellom kl 16-23 en fredag. Ingen kom, hørte ikke noe. Fikk telefon kl 00.10. Sjåføren kom med mange vage bortforklaringer som at han trodde han hadde ringt,... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi leverer bjørkeved hjem til deg eller du kan hente selv hos oss :)
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enkel bestilling
Enkel bestilling, god pris og supert at man kan betale ved levering. Veden var fin og tørr.
Fin ved og man kan betale når de kommer…
Fin ved og man kan betale når de kommer å leverer. Så ikke noe skummelt å bestille herifra.
Leverte som avtalt😊👍
Veden er av god kvalitet
Veden er av god kvalitet, levert veden på tide, er kjempe fornøyd.
Kjempefornøyd med Vedinorge.no
Kjempefornøyd med Vedinorge.no. God pris, ryddig bestilling og fin kvalitet på veden. Enkel levering og god informasjon underveis. Anbefales!
Kjapp levering til avtalt tid av…
Kjapp levering til avtalt tid av hjelpsom og hyggelig sjåfør
Alt var ryddig og gikk på skinner.
Fin og rimelig ved levert etter avtale.
Veldig greit å bestille på nett.
Veden ble levert etter avtale. Veldig greit å få den båret akkurat dit jeg ønsket. Veden ser veldig fin ut, noen store og noen mindre kubber.
Hentet ved som avtalt
Hentet ved som avtalt, ingen problemer😊 Hyggelig å få litt hjelp til å laste på også.
Bestilte 10 sekker og hentet selv uken…
Ja, jeg har også 100 sekker tilgode på forrige firmaet, men har trua på at de rydder opp sakte men sikkert.
Jeg råder alle til ikke å kjøpe fra ham…
Jeg råder alle til ikke å kjøpe fra ham eller gjøre forretninger med ham. Jeg jobbet for ham i nesten et år og fikk betalt, men han var alltid veldig forsinket. De siste to månedene har jeg ikke mottatt det jeg mener jeg har krav på. Mange av kollegene mine i selskapet har heller ikke fått betalt. Fire av selskapene hans har gått konkurs. Jeg kjenner folk som har jobbet for ham lenge og ikke har fått betalt. Vær forsiktig, vær forsiktig! Han hevder at dette selskapet har en ny eier, men det finnes ingen.
Kjøpte ved
Kjøpte ved, var god kommunikasjon og veden blei levert etter 3 dager, :)
Bestilte med henting og kunne velge å…
Bestilte med henting og kunne velge å betale ved henting. Så ikke noe farlig å bestille her :)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.