Ingenting å utsette på handelen. Varene kom riktig og raskt. De var pakket hver for seg, sikkert for å unngå skade på vekta. Godt utvalg på både vekter og kalibreringslodd som passet, så man kun... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Veldig god kundeservice! Jeg bestilte vekter, men det viste seg at det ikke var nok på lager. De løste det raskt ved å tilby en bedre modell til samme pris. Rask levering, god kommunikasjon og tydelig... Ver mais
Alt så langt har vært bra. Både tid for levering, og pakking. Har kun brukt vekten ett par ganger for kontrollmåling. Den viser stor sett nøyaktig, men har, som sikkert de fleste vekter, utenom analys... Ver mais
Kjøpte vekten for å blande egen e-juice til elektrisk vape. Den viser nøyaktig vekt når det blandes med e-juice aromaer. Jeg blander e-juice i gram kalkulert fra ml. Slik er det perfekt nøyaktighe... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vektekspert forhandler alle typer vekter for privat og profesjonelt. Stort utvalg og canon kundeservice!
Informações de contato
Postbox 19, 4855, Froland, Noruega
- 21 98 46 11
- support@vektekspert.no
- vektekspert.no
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Rask levering
Rask levering, riktig produkt. Akkurat slik man forventer når man handler på nett.
Godt utvalg og rask forsendelse.
Mottatt vare er ikke som på bilde.
Mottatt vare er ikke som på bilde.
Vi har valgt EHF faktura med det kom purring med ekstra gebyr pga manglende innbetaling. EHF ikke mottatt
Vekten som ble kjøpt så ut for å ha…
Vekten som ble kjøpt så ut for å ha vært brukt av andre. Jeg fant små matrester på vekta. Det synes jeg ikke er innenfor og burde vært solgt som brukt. Vekta i seg selv virker og være bra, men jeg forventer at nye produkt er ny!

Resposta da Vektekspert
All kjøpsprosessen gikk veldig bra…
All kjøpsprosessen gikk veldig bra anbefaler!!!
Vekten bra, kundeservice dårlig.
Vekten stod til forventningene, men leveringstid og info fra firmaet var endel kritikkverdig.

Resposta da Vektekspert
God kundeservice
God kundeservice.
Gode produkter.
Ordentlige folk
Ute etter vekt, så kan jeg anbefale vektekspert.
Good service and fast to respond.
Flott produkt
Rask levering og topp produkt.
god service
God service. Fikk defekt vare først, men ble raskt tilsendt ny som virket.
Vår opplevelse av Vekteksperten har…
Vår opplevelse av Vekteksperten har vært meget positiv. De har gitt oss god veiledning i valg av produkt, rask levering og svarer raskt på eventuelle spørsmål vi har hatt i etterkant.
God kommunikasjon og rask handel
God kommunikasjon på epost før handelen, og deretter fikk jeg varene sendt raskt uten problemer.
Kjempebra vekt!
Kjapt levert og fungerer fint
Rask og ukomplisert levering av…
Rask og ukomplisert levering av koffertvekt (Kern) som fungerte fint.
Veldig fornøyd
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.