Detalhes da empresa

2. Agência de Design
  3. Web designer
  4. Web Designer

Escrito pela empresa

Er du på udkig efter en professionel logo designer der visuelt kan få din virksomhed til at fremstå troværdig og professionel? Eller er du på jagt efter en webdesigner der kan lave en skræddersyet WordPress hjemmeside, der får de besøgende til at konvertere? Eller måske er du i markedet efter den person der kan lave en komplet visuel identitet til virksomheden? Mølskov Studio (tidligere Vektropol) er et lille enkeltmands grafisk bureau bestående af grafisk designer Christian Mølskov Cortsen, der laver visuel branding til virksomheder og organisationer - i alle størrelser. Fra iværksætteren med blod på tanden, til større virksomheder der har behov for at få opfrisket deres visuelle branding. Gennem snart 2 årtier har jeg hjulpet mine kunder med alt hvad der rimer på grafisk. Fra udvikling af et unikt firmanavn til design af messestande. Eller fra tidsløst logodesign til store multinationale virksomheder til design af visitkort for den selvstændige. Kig forbi hjemmesiden og dyk ned i de mange detaljerede cases, læs mere om de forskellige muligheder indenfor grafisk design, se billedeksempler i massevis og send en uforpligtende forespørgsel om tilbud på det din virksomhed har behov for.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Designverdenens svar på Ronaldinho

Designverdenens svar på Ronaldinho. Det har været en fornøjelse at arbejde med Christian med udarbejdelse af logo og identitet. En virkelig god proces hele vejen igennem, og jeg er super tilfreds med resultatet😊

20 de janeiro de 2026

Resposta de Vektropol

1000 tak for de pæne ord Ole-Jørgen og tak for et godt samarbejde :).

Utrolig god oplevelse!

Vi har haft en utrolig god oplevelse med Mølskov. Fin workshop for afstemning af hvad vores nye logo skulle kunne, og hvad det ikke skulle associeres med.
Mølskov leverede flere forslag end afstemt - hvilket var rigtig positivt, da det verificerede i stor grad hvilken retning vi skulle gå.

Tidsplan overholdt.

Budget overholdt.

Vi ente med et logo som lå utroligt tæt op af vores egne ønsker og forslag - bare meget bedre. Særligt 2 faktorer gjorde en meget stor forskel:
(1) Mølskovs erfaring på hvilke designløsninger som virker og ikke virker
(2) Mølskovs evne til at designe, samt efterfølgende justere og formå, at opfange vores holdninger og transformere det til finjustering af logoet.

Vi kan på det kraftigste anbefale Mølskov.

13 de novembro de 2025

Resposta de Vektropol

Mange tak for de pæne ord Anders. Jeg takker bestemt også for et konstruktivt forløb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået det fedeste logo fra Vektropol…

Har fået det fedeste logo fra Vektropol og Christian. Havde selv leget med et logo, men Christian formåede at fange essenswn af firmaet i et super fedt logo. Kan kun anbefale Vektropol og Christian

16 de dezembro de 2024

Resposta de Vektropol

Tak for de pæne ord Martin 😊. Det var en fornøjelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for godt samarbejde til Vektropol!

Tak for godt samarbejde til Vektropol!
Efter en god proces med behagelige samtaler og justeringer fik vi et rigtig flot logo til Angst & StressForeningen. V

20 de setembro de 2024

Resposta de Vektropol

1000 tak for de pæne ord Marie, og jeg takker bestemt også for det gode samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil anbefale Vektropol til enhver.

Jeg fik designet et logo af Christian fra Vektropol. Processen var mere end god fra start til slut, og selvom jeg selv manglede en vision for logoet endte jeg med et produkt som føles 100% rigtigt.

22 de janeiro de 2024

Mange tak for din anmeldelse Elise 🙏😊

Super oplevelse og resultat

Vi havde brug for en visuel identitet til vores nye virksomhed og det har Christian hjulpet os med. Resultatet er vi blevet utrolig glade for og kan varmt anbefale Christian (og Vektropol) til andre. Han er nede på jorden, tålmodig og ikke mindst rigtig dygtig.

19 de abril de 2023

Resposta de Vektropol

Mange tak for de pæne ord Mikkel :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udvikling af website til partnerskab

Vektropol har stået for den tekniske udvikling af Musiklivets Partnerskab for Bæredygtig Udvikling. Vi har i partnerskabet kun rosende ord om samarbejdet med Christian, som har været meget fleksibel og hjælpsom og leveret 110 procent som aftalt.

26 de janeiro de 2023

Resposta de Vektropol

Tak for de pæne ord Camilla. Det har været et spændende projekt.

Kæmpe anbefaling

Christian fra Vektropol er gennemført genial. Jeg har kun fået fantastiske og kreative designs og løsninger i samarbejdet, og bruger fortsat Christian hver gang jeg har brug for noget designmæssigt eller brug for noget kreativt til fx en messe eller lignende.
Kan virkelig anbefale ham til både hjemmeside, design, logo mv.

13 de dezembro de 2022

Tusind tak Simon, og tak for samarbejdet gennem årene 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god process om udvikling af firmalogo

Vi fik kyndig hjælp af Christian, da vi i forbindelse med nyt firmanavn skulle have udviklet et logo og bomærke. Christian kunne med lydhørhed, kreativitet, professionalisme - og uendelig tålmodighed(!) komme frem til det helt perfekte resultat til os. Han sørgede for at guide os igennem processen og lede og til det rigtige visuelle udtryk. Vi er utrolig glade for både process og resultat og vil anbefale Vektropol til alle, der står i lignende situation.

18 de setembro de 2022

Resposta de Vektropol

Tusind tak for de pæne ord! Det var en spændende proces.

Kan klart anbefales

Vi brugte Christian til at designe vores logo, og vi er yderst tilfredse både med designet samt dialogen med Christian.
Super service og virkelig dygtig.

20 de setembro de 2022

Mange tak Thomas 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Vektropol til Logo design…

Jeg har brugt Vektropol til Logo design og vælger nu også at bruge dem til hjemmeside design. Christian er virkelig dygtig, og du får meget værdi for de penge du investere i hans hjælp.

31 de janeiro de 2022

Resposta de Vektropol

Jeg takker mange gange for de pæne ord 😊

Super oplevelse!

Godt samarbejde og go forståelse. Super service og ikke mindst fremragende til det de laver! Kan kun anbefales!

21 de dezembro de 2022

Tak for anmeldelsen Sophus 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais