Velora Estate  Avaliações 13

1. Imobiliária
  2. Corretores de Imóveis
  3. Consultora de imóveis

Escrito pela empresa

W Velora Estate wspieramy zarówno inwestorów, jak i osoby prywatne w procesie zakupu, sprzedaży oraz inwestowania w nieruchomości – zarówno w Polsce, jak i za granicą. Nasze podejście jest kompleksowe i dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta. Zaczynamy od dokładnej analizy oczekiwań, pomagamy w wyszukiwaniu dopasowanych ofert, prowadzimy negocjacje i dbamy o wszystkie formalności prawne oraz administracyjne. Korzystamy z nowoczesnych narzędzi i technologii, w tym sztucznej inteligencji, aby uprościć i przyspieszyć cały proces. Dzięki temu nasi klienci mogą podejmować decyzje w sposób przemyślany, mając dostęp do rzetelnych danych i analiz. Dbamy o pełną transparentność współpracy, zapewniamy stały kontakt i wsparcie na każdym etapie. Zależy nam nie tylko na skutecznej transakcji, ale przede wszystkim na budowaniu zaufania i długofalowych relacji z klientami. Niezależnie od tego, czy szukasz mieszkania, chcesz zainwestować kapitał, czy sprzedać nieruchomość w dobrej cenie – jesteśmy po to, by pomóc Ci osiągnąć cel.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dobre biuro warszawskie jak szukasz…

Dobre biuro warszawskie jak szukasz inwestycji w apartamenty w Egipcie, duży wybór, pomagaja ogarniać rzeczywistość.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Panie Waldemarze, dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu odpowiedniej inwestycji oraz przeprowadzić Pana przez cały proces w sposób przejrzysty i komfortowy. Pozostajemy do dyspozycji w przyszłości.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Współpraca z Velora Estate przebiegła…

Współpraca z Velora Estate przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Świetny kontakt, pełne zaangażowanie i rzetelne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam!

14 de janeiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że współpraca spełniła Pana oczekiwania. Pańska rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna i motywuje do dalszego utrzymywania najwyższych standardów. Pozostajemy do dyspozycji przy kolejnych inwestycjach.

Velora Estate to miejsce

Velora Estate to miejsce, które naprawdę wyróżnia się na tle innych firm. Od pierwszego kontaktu czułem się traktowany profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Cały proces przebiegał jasno, spokojnie i bez żadnych zaskoczeń. Pracownicy potrafią słuchać i szukają najlepszych rozwiązań, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Widać, że zależy im na długofalowej relacji, a nie na szybkim zamknięciu transakcji. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i efektu końcowego. Polecam każdemu, kto szuka rzetelnego partnera do spraw nieruchomości.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Panie Piotrze, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i budującą opinię! Niezwykle cieszy nas, że docenił Pan nasze podejście, transparentność oraz zaangażowanie na każdym etapie współpracy. Zależy nam właśnie na tworzeniu długofalowych relacji opartych na zaufaniu i poczuciu bezpieczeństwa, dlatego tym bardziej satysfakcjonujące jest dla nas Pana zadowolenie z efektu końcowego. Dziękujemy za rekomendację i pozostajemy do dyspozycji przy kolejnych projektach.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doświadczenie firmy na najwyższym…

Doświadczenie firmy na najwyższym poziomie, profesjonalizm i przemiła obsługa, która doradza z każdą nawet najmniejszą rzeczą. Polecam serdecznie

1 de janeiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Takie rekomendacje są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania. Dziękujemy za polecenie i pozostajemy do dyspozycji.

Świetna współpraca

Świetna współpraca, bardzo wysoki poziom kultury, wiedzy oraz zaangażowania tej firmy poskutkował świetnymi rezultatami.

29 de janeiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Panie Dominiku, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Stawiamy na jakość, wiedzę i partnerskie podejście, dlatego Pana słowa są dla nas szczególnie ważne. Mamy nadzieję, że to dopiero początek dalszych wspólnych realizacji.

Agencja bardzo profesjonalna,dostalem…

Agencja bardzo profesjonalna,dostalem swietna porade,jestem bardzo zadowolony,polecam

23 de dezembro de 2025

Resposta da Velora Estate

Dziękujemy za opinię i rekomendację. Cieszy nas, że udzielone doradztwo okazało się dla Pana wartościowe i że jest Pan zadowolony ze współpracy. Dokładamy starań, aby każdy klient otrzymał konkretne i trafne wsparcie. Zapraszamy ponownie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

W wycenie nieruchomości pomogli…

W wycenie nieruchomości pomogli fachowo. Dziękuję za pomoc oraz serdecznie polecam

2 de janeiro de 2026

Resposta da Velora Estate

Panie Gabrielu, dziękujemy za zaufanie i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że mogliśmy Pana wesprzeć. Dziękujemy za polecenie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doświadczenie firmy na najwyższym…

Doświadczenie firmy na najwyższym poziomie, profesjonalizm i przemiła obsługa, która doradza z każdą nawet najmniejszą rzeczą. Polecam!

15 de outubro de 2025

Resposta da Velora Estate

Pani Natalio, bardzo dziękujemy za tak życzliwą opinię. Staramy się być wsparciem w każdej, nawet najdrobniejszej kwestii, dlatego tym bardziej cieszy nas Pani rekomendacja. Życzymy wielu pięknych chwil w nowym mieszkaniu!

Wanessa Kwiatkowska

Firma godna polecenia wszystko na jak najwyższym poziomie, przesympatyczna obsługa

8 de dezembro de 2025

Resposta da Velora Estate

Pani Wanesso, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Dokładamy wszelkich starań, aby każda współpraca przebiegała na najwyższym poziomie - cieszymy się, że zostało to zauważone.
Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

Szybki kontakt z firmą

Szybki kontakt z firmą. Wszystko zgodnie z prośbą i wymaganiami klientów. Polecam serdecznie.

29 de outubro de 2025

Resposta da Velora Estate

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że nasze podejście zostało docenione. Stawiamy na sprawną komunikację i dopasowanie działań do potrzeb każdego klienta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam, solidna i zaufana firma.

29 de julho de 2025

Resposta da Velora Estate

Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię — to dla nas ogromna motywacja; zapraszamy ponownie!

Bardzo dobry o nieruchomośc

Bardzo dobry o nieruchomośc, mili pracownicy , obsługi , profesjonalne . Polecam

14 de julho de 2025

Resposta da Velora Estate

Panie Mariuszu, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa oraz podejście do nieruchomości spotkały się z Pańską aprobatą. Robimy wszystko, by współpraca z nami była komfortowa i skuteczna. Do usłyszenia przy kolejnych okazjach!
Zespół Velora Estate

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais