Detalhes da empresa
Mijn verhaal Wat begon als een zoektocht naar natuurlijke producten, is uitgegroeid tot een missie om anderen te helpen. Begin 2025 ontdekte ik dat mijn huid niet goed reageerde op cosmetica die voor veel mensen als normaal wordt beschouwd. Dit zette mij aan het denken. Samen met mijn partner ben ik verschillende producten gaan proberen, maar niets leek echt te werken — soms werd het zelfs erger. Totdat we producten op basis van rundertalg (tallow) ontdekten. Vanaf dat moment veranderde alles. Binnen enkele dagen was mijn acne verdwenen en mijn partner had geen last meer van eczeem of een overgevoelige huid. Die ervaring heeft mijn doel helder gemaakt: zoveel mogelijk mensen helpen die met dezelfde problemen worstelen. Na maanden testen en het ontwikkelen van nieuwe formules zijn we tot een eindproduct gekomen waar ik tot op de dag van vandaag trots op ben. In samenwerking met anderen zijn de producten uitgebreid getest — en de resultaten spraken voor zich. Van baby’s met rode uitslag, waarbij de huid na enkele dagen weer rustig werd. Van mensen die door hun werk dagelijks last hadden van droge, gebarsten handen, naar een gezonde en gevoede huid zonder klachten. En zo zijn er nog talloze voorbeelden van positieve resultaten. Wat dit mij geeft? Een gevoel van trots dat moeilijk te beschrijven is. Het idee dat ik met mijn producten écht iets kan betekenen voor anderen, en kan bijdragen aan het oplossen van problemen waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Dit is voor mij waar Velora Pure voor staat
Informações de contato
Alblasstraat 10, 5626 BJ, Eindhoven , Holanda
- 0619638127
- Velorapure@outlook.nl
- velorapure.nl
Pede aos clientes que avaliem
As pessoas também visitaram
Mijn zoontje van 1 zat onder de eczeem
Mijn zoontje van 1 zat onder de eczeem. Na dat ik een van deze product gebruikt heb, was alles verdwenen en is niet meer terug gekomen.
Wat een fijn product
Wat een fijn product! Het heeft een goede werking, precies zoals verwacht. Ik kan het iedereen aanraden.
Fijne creme
Fijne creme, helpt heel goed bij een droge huid. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.