Velt ApS Avaliações 416

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Arbejdet blev godt udført. Opgaven skulle koordineres med naboen hvilket gjorde at datoen måtte ændres med kort varsel. Her var firmaet meget fleksibelt og tilbudet holdt. Det var nødvendigt at tilpas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj faglighed og fabelagtigt finish. Benyttede Job fra Velt ApS i forbindelse med totalistandsættelse af rækkehus for 3 år siden. I forbindelse med salg er der udarbejdet elrapport, og denne var fulds... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde stress op til jul med indbygget ovn og induktion i 2023. De sørgede for at ALT fungerede, med meget kort varsel, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Samme behandling i november 2024 ifm.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletricista
  2. Serviço de Instalação Elétrica

Informação fornecida por fontes externas variadas

VELT aps er en mindre installations virksomhed som beskæftiger sig med alle former for el installationer. Vi sætter en ære i at udføre et solidt og professionelt el-arbejde med sans for detaljen. Vi sørger for at have fokus på muligheder og ikke begrænsninger, som resultere i kunden får den bedst mulige løsning. Er det tid til en renovering af el-installationerne, mangler der ekstra stikkontakter eller lys over spisebordet. Kontakt os så vi i fællesskab kan finde det bedste løsning til jer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig kompetent rådgivning.

Virkelig kompetent rådgivning.

Velt ApS leverer stærkt kvalitetsarbejde. Både hvad angår selve arbejdet, men i lige så høj grad kommunikationen og rådgivningen undervejs.

Uanset hvilken udfordring de spørges om, kommer de retur med stærke løsninger.

/Rune

1 de abril de 2022

Velt virker

Velt var virksomheden, der scorede bedst på Trustpilot og derfor valgte vi at kontakte dem til at forestå nogle ændringer i vores hus. Hurtig tilbagemelding på vores e-mail. Velt kunne komme inden for få dage og elektrikeren, der dukkede op, var venlig og kompetent. Faktureringen var fair og indeholdt intet, der vakte forundring. Vi bruger Velt næste gang vi får brug for en elektriker og giver hermed firmaet vores bedste anbefaling

1 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde Velt ude og fixe en lampe og skifte en ventilator. Og da vi fortsat oplevede problemer med lampen efter de havde været der, kom de forbi igen og fixede det uden ekstra fakturering. Super flinke elektrikere, som går op i at tingene fungerer. Klar anbefaling herfra

6 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale Velt

Jeg kan på det varmeste anbefale Velt. Jeg har brugt dem flere gange, og de er virkelig dygtige, fleksible, priserne er yderst rimelige og deres elektrikere er altid søde og høflige.

Sidste gang rykkede Velt ud 2 dage før jul og fiksede et problem med vores internetstik. Det er vi meget taknemmelige for. Og da de lavede el til nyt køkken havde de mange rigtige gode løsninger til placering af stik, som jeg aldrig selv ville have fundet på, men som virkelig har gjort køkkenet funktionelt og pænt.

Et ekstra plus i min bog er, at firmaet også har lærlinge. Så de er med til at uddanne flere elektrikere.

Jeg tøver ikke med at ringe til Velt med min næste elektriker-opgave.

5 de janeiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais