Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gebruik de oogcreme nu bijna 3 weken en zie nog geen verschil . Mijn wallen zijn nog steeds aanwezig al lijkt het wel wat minder te worden. Ik blijf gewoon smeren
In meerdere reviews gelezen en inderdaad erg belachelijk dat ze zogenaamd voordelig 1+1 aanbieden. Daar krijg je dan een “ik word beetje voor de gek gehouden “ denken ze dat we daarin trappen? Teleur... Ver mais
Bestel alweer een hele tijd de producten van Velveux. Al paar keer de De anti-age bundel besteld. Heerlijk!!! met de volgende producten: 1. 3 in 1 vit-c serum: Voedt (anti rimpels) 2. O... Ver mais
Detalhes da empresa
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
Informações de contato
Zaagmuldersweg, 9713LJ, Groningen, Holanda
- +31623854921
- info@velveux.com
- velveux.com
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Ik ben net begonnen met de producten…
Ik ben net begonnen met de producten maar olie voor je gezicht is geweldig, ik heb wel even moeten wachten op hun producten maar dit hebben ze wel vermeld op hun site, zelf kreeg ik nog veel testers en een collageen strip voor onder je ogen er bij super lief
Absoluut 5 sterren waard!
Ten eerste heeft Velveux heerlijke producten en ten tweede reageren ze altijd op je gestelde vraag per e-mail en nemen snel actie daarop!
Ik ben één en al lof over Velveux.
Groetjes,
Jet
Rozen olie
Ik heb de rozen olie weer bestelt, mijn pigmentatie is weg of de donkere vlek echt duidelijk verminderd en mijn huid ziet er fris en mooier uit.
En de dag erna in huis, supersnelle levering! Ik ben dik tevreden.
Heerlijke olie
De producten voldoen niet helemaal aan…
De producten voldoen niet helemaal aan mijn verwachting, ze doen niet veel,de belofte dat ze goed zijn voor een droge huid doen toch niet wat ze moeten doen. Verder ben ik wel tevreden.
De producten zijn perfect, sevice niet
De producten zijn perfect. Communicatie en reactie op een mail vind ik 0 sterren en ook de levertijd en de omgang met een vooruitbetaling nog minder dan 0. Blijkbaar zijn er zoveel tevreden klanten, dat het vertrouwen winnen van nieuwe overbodig is. 1 ster vind ik op dit moment nog teveel.
Snelle levering. Product blijft goed zitten maar de vorm was een beetje te groot voor mijn gezicht. Nadien voelen je ogen fris en gehydrateerd, zeker een aanrader!
Top product dat heerlijk ruikt en ook…
Top product dat heerlijk ruikt en ook werkt! Ik ben fan!
de verpakking was goed aangekomen
de verpakking was goed aangekomen, snel en goed ingepakt. de pads zijn aangenaam in gebruik, zacht, niet vettig. aanrader
Goed product
Mooie aanbieding ( 1=2)
Snelle levering . Goed product
Velveux oogcreme.
Hele snelle levering
Mijn doosje van de oogcreme zag eruit alsof het al gebruikt was.
Ik heb een mail gestuurd en al heel snel had ik een nieuwe oogcreme binnen
Dit noem ik een goede service, erg blij mee
Gebruik de oogcreme een aantal dagen, hij is zacht en romig echt een aanrader
Het proberen waard
Volgende dag bezorgd. Goed verpakt. Tot nu toe positief over serum.
Doet niet wat het moet doen
Ik heb nog geen verandering gezien,met mijn wallen en donkere kringen.
Het was een hele mooie aanbieding en zo…
Het was een hele mooie aanbieding en zo in huis. Dit is de tweede keer dat ik de producten bestel. Ik vind ze heerlijk en mijn huid ziet er goed en verzorgd uit. Dat zegt de schoonheidsspecialiste ook elke keer.
Fijne olie voor je gezicht
Fijne olie voor je gezicht! Snel verzonden en snel bezorgd. Goed verpakt
Een aanrader
Ik gebruik dit product nu sinds december 2024. En het bevalt me zo goed dat ik heb het anderen aangeraden. Eerder een ander gebruikt maar deze rozenolie bevalt me veel beter. Mijn huid is zo zacht dat ik er niet vanaf kan blijven. De geur is ook lekker. Zeker een aanrader.
Vertrouwbaar & aan te raden!
Een hele fijne ervaring! Ik heb een guasha set gehaald van dit merk, wel via Bol.com, en is het de volgende dag snel aangekomen. De set was in orde, en is ook enorm fijn te gebruiken. Daarnaast is er ook een video naar me toe gestuurd via de mail met instructies (hoewel ik deze niet zelf heb bekeken nog..), maar kan dit enorm fijn zijn voor beginners. Ik raad al met al het merk enorm aan, en ben tevreden met mijn ervaring :)!
Levering op tijd en oogcrème voelt zacht
Levering kwam op tijd. De oogcrème voelt zacht aan. Ik heb het product pas een paar dagen, dus het is nog te vroeg om te beoordelen of de donkere plekken iets zullen oplichten.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.