Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Ver mais
A empresa respondeu
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Ver mais
A empresa respondeu
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
A empresa respondeu
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan kun anbefale at benytte Dansk Venecenter til at afhjælpe gener ved åreknuder.
For 15 år siden, fik jeg dem fjernet på den gammeldags måde, hvor de blev rykket ud, hvilket var et mariridt bagefter, så derfor har jeg også ventet et par år med at få det gjort igen.
Men den metode Dansk Venecenter bruger er helt anderledes, samtidig ingen ventetid på behandling.
Er meget tilfreds med det, jeg fik udført den 1. okt.
Og det kan kun anbefales.

Resposta de Dansk Venecenter
Hurtig, kompentente, og meget venligt smilende personale.
Hermed mine bedste anbefalinger. 🙂

Resposta de Dansk Venecenter
Virkelig en god oplevelse!
Var hos Christina i Århus, som var både grundig og utrolig sød!
Vil helt sikkert anbefale hende og komme igen, hvis det bliver nødvendigt☀️

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har fået super god behandling nu 2 gange ved Dansk Venecenter i Lind, ved Herning. Martin og Kristina er super dygtige, søde og forstående.

Resposta de Dansk Venecenter
Fik behandlet åreknuder i begge ben hhv. lørdag og søndag.
Det var en meget positiv oplevelse, hvor jeg under hele forløbet følte mig helt tryg og i kompetente hænder.

Resposta de Dansk Venecenter
Fik god information af receptionisten ved tidsbestilling. Grundig undersøgelse af karkirurgen, han lyttede og besvarede venligt alle spørgsmål om karsprængninger m.m. Sygeplejersken var informativ, beroligende og god professionel behandling.
Resultatet er bedre end forventet :)

Resposta de Dansk Venecenter
Kirurgen og sygeplejersken var mega gode til at få mig til at slappe af, da jeg skulle have ordnet mine ben!

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg følte mig i topprofessionelle hænder fra den indledende undersøgelse til selve indgrebet. Forbilledligt samarbejde mellem læge og sygeplejerske, endda med overskud til at holde mig grundigt orienteret og tryg under hele indgrebet. Stemningen var ligefrem både afslappet og hyggelig.
Jeg er meget tilfreds med både behandling og resultat.
Jeg kan kun give Dansk Venecenter, København min varmeste anbefaling.
Tak.

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg er blevet mødt med meget stor imødekommenhed og venlighed. Og under hele forløbet med at få fjernet åreknuder, blev jeg guidet igennem, så jeg vidste, hvad der foregik. Det var en tryg og god oplevelse. Og resultatet er super-fint!

Resposta de Dansk Venecenter
“En rigtig god oplevelse – alt gik hurtigt og uden smerter. Jeg er meget glad for resultatet og kan klart anbefale Dansk Venecenter.”

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har fået fjernet åreknuder på begge ben. De har været gode til at fortælle, hvad der blev gjort hele tiden, så man føler sig tryg. Det var en god oplevelse, lige fra modtagelsen, sygeplejersker og lægerne. Jeg kan varmt anbefale dem.
Vh Anne-Marie Kjellesvik 🙂

Havde den sødeste sygeplejerske Christina på jeres center i Århus
Hvor jeg fik kar behandling på mine ben

Rigtig god oplevelse .Tak Marten og Christina 🌸

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har i dag været på Dansk Venecentertet I Herning .Der blev jeg mødt af den sødeste Sygeplejerske,der behandlede mine karsprængninger ,hun tænkte at jeg måske skulle have 2 behandlinger.
Men det bliver så godt det jeg i dag har fået fortaget
Jeg kan kun varmt anbefale den sødeste Sygeplejerske,der i dag fortog
min behandling af karsprænger

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har fået mine karsprængninger behandlet med mikrosklerosering to gange i Dansk Venecenter Herning, hos Christina Sasser. Resultat har været over alt forventning. Christina er meget dygtigt og behandling forsætter med at virke i flere uger efter. Udover det, er Christina meget sød og rar. Så der er altid dejlig at komme til behandling hos hende. Jeg vil klar anbefale Dansk Venecenter i Herning og Christina.

Resposta de Dansk Venecenter
Jeg har haft 2 gang behandling af begge ben og nu efter anden gang er jeg helt tifreds...begge ben ser perfekt ude. Tak til Martin Lawaetz og sygeplejererske i Herning.

Resposta de Dansk Venecenter
Kompetent læge og sygeplejerske, indgrebet gik hurtig og smertefrit.

Resposta de Dansk Venecenter
Super god behandling, sød sygeplejerske og læge som var meget stille og rolig og top professionel. Følte mig meget tryg. Så glæder mig til at se og mærke forskellen om nogle måneder

Resposta de Dansk Venecenter
Stedet var fleksibel i forhold til tider.
Virker meget kompetente.
Meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg kunne dog godt bruge lidt mere forklaring omkring hvad det var de præcis gik ind og gjorde. Det hele gik så hurtigt.

Resposta de Dansk Venecenter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.