Venedigpizza Avaliações 26

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De havde glemt sodavand sidst jeg bestilte, og det nævnte jeg så da vi bestilte denne gang. Chaufføren havde ikke set jeg havde skrevet det, og siger at han vil komme tilbage med sodavanden. Men han k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilt mad der flere gange men deres levering er på seneste blevet meget langsom. Senest var der forventet levering 18:05, men maden var her først 19:15, og ikke en undskyldning eller beklagels... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin mad har bestilt mange gange. Levering er til tider elendigt med en chauffør der virker sur over man har bestilt. Der plejer at være 2 forskellige chauffører. Den ene (lidt ældre) er rigtig fl... Ver mais

3,0

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slut med at bestille derfra!

Første gang vi bestilte, kom maden så sent at gæsterne var gået hjem. Men store undskyldninger fra restauranten og et løfte om en gratis pizza, gjorde at vi gav dem en chance mere. Anden (og sidste) gang turde vi dog ikke løbe an på at bestille når der var gæster til spisning. Og gudskelov. For vi måtte rykke for maden (2 pizza'er), der alligevel var to timer undervejs. Slut med at bestille derfra!

30 de janeiro de 2026

Useriøst

De kan ikke overholde tiderne man bestiller til. Jeg bestilte 30 minutter før jeg ville afhente, og jeg sidder her stadig og venter 60 minutter efter det aftalte tidspunkt.

5 de julho de 2025

Lang leveringstid.

Lang leveringstid.

Fik en mail om at de havde modtaget min ordre kl. 17.30 og at ordren ville blive leveret 43 min efter. Venter fortsat på min mad her kl. 18.52
Ringer til dem og spørger hvor min bestilling bliver af og først spørge de ind til en anden bestilling og fortæller det ikke er det jeg har bestilt. Bagefter fortæller han at deres bud er kørt i en anden retning med maden, så der går yderligere 25 min. Og desuden havde han altså virkelig travlt.

Før har jeg ikke haft problemer med at bestille derfra, men de er virkelig blevet dårlige til at overholde deres leveringstider. Nu håber jeg bare ikke jeg får koldt mad.

13 de outubro de 2024

…Utrolig dårlig service.

Vi har i dag d.22 25-07-2024 fået leveret 2 burgere. 1 dobbelt cheese burger og 1 dobbelt bacon cheese burger. For det første blev de leveret 20 minutter før tid. For det andet var de ikke varme da vi modtog dem. Vi ringede til restauranten for at få 2 nye burgere men fik direkte nej. Deres tilbud var at vi kunne få en gratis sodavand ved næste køb.Når jeg skriver en kommentar på deres ros/ris side kan jeg se at alt under 4 stjerner bliver slettet. Jeg vil på ingen måde anbefale Pizza Venedig.

25 de julho de 2024

Pizza

Pizza, mad og diverse leveret - til tiden - faktisk 2 min før tid.

Men at bestille ekstra toppings eller hvidløg/chili. - det kan ikke betale sig da de glemmer det hele. - bestilling på plus 500 kr.

Der bestiller vi ikke fra næste gang

14 de julho de 2024

Danmarks værste pizza!

Danmarks værste pizza!
Tør og lige til at smide i skraldespanden!
Jeg havde bestilt 3 forskellige pizzaer: alle 3 var knastøre og de glemte min chili som jeg havde bestilt, men da jeg ringede og spurgte ind til den fik jeg et svar som “vil du have den nu eller hvad?”
Da manden kommer med chilien og vi fortæller ham om hvor tør og dårlig deres pizza er bliver der svaret med dårlig attitude at det er normalt…
Bestil aldrig der fra - spild af penge

8 de abril de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fin mad har bestilt mange gange

Fin mad har bestilt mange gange.
Der plejer at være 2 forskellige chauffører. Den ene (lidt ældre) er rigtig flink.
Den anden skideligeglad med en. Gad ikke engang at kigge mig i øjnene eller komme med et ord. Dårlig service

16 de outubro de 2023

Laaaaaaang forsinkelse på levering

Ved ikke hvad der er sket ved dem, men de kan slet ikke overholder deres tider.
Igår bestilte jeg en gang pommes og børnepizza med levering. Den sagde 30-45 min, så leveringstid var 19.27.
Da kl var 19.47 ringede jeg og forhørte.
De sagde frækt, at på deres stod der levering 20.15. Løgn !
Det blev Leveret kl 20.33, altså 1 time senere end skrevet. Og 1 time og 45 min efter bestilling.
Kunne se på kvitteringen som var med, at de først havde slået ordren ind kl 19.47. Pudsigt, det var der jeg ringede.

Det er desværre ikke første gang dette er sket, men sidste.

Pga af deres frækhed når man nævner det og ikke kan stole på, at maden kommer til den aftalte tid, har de mistet os som kunder

19 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ja vores mad var lidt forsinkede men de…

Ja vores mad var lidt forsinkede men de havde også meget travlt men de havde den her meget søde mederarbejde synes det var syndt mig og mine 3 venner og min storebror vi skulle vente så han gav os 1 pizza+2 store pomfritter GRATIS

DE HAR MEGET GOD SERVICE

20 de outubro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais