Ventilatieshop Ede Avaliações 14

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

14 avaliações

Garantie blijkt niks waard

Ventilator twee jaar geleden gekocht met 5 jaar garantie. Nu al kapot. Motor begon te pendelen aan/uit en stopte vervolgens helemaal. Na een foto ingestuurd te hebben kreeg ik te horen dat de ventilator vies was en dat daardoor de garantie kwam te vervallen. Dat ‘vieze’ was wat stofvorming op de schoepen, die gewoon vrij draaien, geen enkele aanloop. Bovendien was hij het jaar ervoor nog schoongemaakt. Wel erg makkelijk om je er zo van af te maken. Slechte service voor een product van €130. Hier ga ik niet meer kopen. Garantie is niks waard bij dit bedrijf.

9 de janeiro de 2026

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Ik bestel 3 roosters met 2 verschillende maten.
Na een antal weken ontvang ik 3 dezelfde maat roosters in de verkeerde kleur.
Melding van gemaakt en na een paar dagen krijg ik de melding dat er 3 nieuwe roosters zijn binnen gekomen en ook allemaal dezelfde maat.
Ze zeggen dat ik het verkeerd heb besteld maar zij kunnen geen orderbevestiging oveleggen.
Helaas moeten er nu juridische stappen worden ondernomen, ruim € 400,00 zo de vuilnisbak in.

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De "morgen bezorgd" belofte is blijkbaar niet meer dan marketing

Ik bestelde op donderdag voor 16:30 uur via hun website, specifiek omdat er groot stond: "Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd". Ondanks dat ze duurder waren dan de concurrentie, koos ik voor deze winkel vanwege deze belofte.

Het pakket werd nooit bezorgd. Na dagenlang bellen met de klantenservice kreeg ik steeds te horen dat het "morgen komt". Pas na 7 dagen kreeg ik het aanbod voor een nieuwe zending, maar omdat ik geen vertrouwen meer had en vrij had genomen voor de installatie, ben ik zelf vanuit Amersfoort naar de winkel gereden om het op te halen.

Toen ik mijn klacht indiende, beweerden ze dat DPD het pakket had verloren. Echter, de DPD tracking toonde aan dat het adres onjuist was doorgegeven - een fout van de winkel zelf, niet van DPD.

Ondanks dat hun leveringsbelofte niet is nagekomen en ik zelf kosten heb moeten maken om het product alsnog op te halen, weigeren ze enige vorm van compensatie of verantwoordelijkheid te nemen. Ze verschuilen zich achter "wij kunnen er niets aan doen" en wijzen naar de vervoerder.

Als je een betrouwbare levering wil, bestel dan elders. De "morgen bezorgd" belofte is blijkbaar niet meer dan marketing.

27 de novembro de 2025

Topservice van Monja!

Echt supergoed geholpen door Monja!! Professioneel, goede tips en uitleg gekregen van haar. Wij zijn er heel blij mee!

23 de junho de 2025

in 2023 een ventilator gekocht

in 2023 een ventilator gekocht, deze is laatst defect gegaan, heb gezien dat men 5 jaar garantie zou verlenen, dus heb ik toestel terug opgestuurd. na 2 weken krijg ik bericht dat de ventilator defect is gegaan door slecht onderhoud. er waren sporen van stofvorming op het rooster. Nochtans, elke ventilator zuigt ook stof op, dus is dat normaal denk ik dan. Uiteraard, ben Ik eerst ook gaan kijken waar het probleem zat, en het lag duidelijk aan een defecte spoel van de motor, niet aan wat stof. Dus nu geeft men ons het verdikt dat er geen garantie gegeven wordt door slecht onderhoud??
dit is echt niet correct te noemen, men neemt een uitvlucht om geen garantie te geven. Wij gaan nooit nog iets kopen bij ventilatieshop.NL !

17 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleidend advies en onprofessionele afhandeling – juridische stappen voorbereid

Na misleidend advies van de verkoper bleek het designventiel totaal ongeschikt voor mijn toepassing, wat leidde tot schade aan mijn plafond en ventilatiekanaal. Ondanks dat de schade het gevolg was van hun foutieve advies, weigert het bedrijf het product terug te nemen of het aankoopbedrag te crediteren.

De klantenservice blijft mijn legitieme klacht negeren, zelfs na het overleggen van bewijs. Dit is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook juridisch onjuist. Consumenten hebben recht op correcte informatie en een deugdelijk product. Mijn rechtsbijstand is inmiddels ingeschakeld en verdere juridische stappen worden voorbereid.

Ik raad iedereen af zaken te doen met deze partij.

17 de outubro de 2024

Abominabele after sales service

Vanwege een abominabele afhandeling van een garantieaanvraag zou ik liefst geen enkele ster toekennen. Bedrijf houdt zich niet aan de wetgeving, biedt een korting aan op een product dat binnen enkele maanden na bestelling en nog voor ingebruikname faalt en daardoor onbruikbaar is. Nadat ik de 'service' medewerker heb aangegeven dat dit niet acceptabel noch conform de wetgeving is wordt er geschermd met het ontbreken van het afgebroken onderdeel van het product. Vervolgens wordt er geclaimd dat de leverancier heeft geoordeeld dat het falen door de gebruiker moet zijn veroorzaakt. Dit alles zonder het product retour te willen ontvangen voor een degelijk onderzoek.

Ook via deze weg wijs ik Ventielatieshop B.V. nog eens op de geldende regelgeving, na te gaan bij de ACM.

12 de setembro de 2024

Zeer correct.

In het verleden een mechanische ventilatie gekocht. Altijd uiterst correct behandeld en prima spullen. Wilde nu naar WTW. Daar vragen over gesteld en ook nu weer zeer snel en accuraat antwoord. Dit is een goede club!

30 de julho de 2024

Dikke plus voor Ventilatorshop

Via de site van ventilatieshop een ventilator plus afstanbediening besteld zodat deze zonder allerlei kabels en gedoe in de badkamer bediend kan worden. Alles netjes en snel ontvangen en het werkt naar behoren. We zochten een afzuiging met meer capaciteit en de keuze viel op de Whisper Goldline. De afzuiging heeft nog nooit zo goed gewerkt! In pricipe heeft deze overcapaciteit en dat merk je dan ook. Zeer tevreden over deze aankoop.

12 de fevereiro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Maatwerk ventilatiestrip besteld

Maatwerk ventilatiestrip besteld. De bezorging via GLS mislukte, want: Er was niemand thuis, dus werd het naar depot gebracht. Echter adres van depot niet gekregen. Ook niet na 2x verzoek te hebben ingediend. na 2 weken bericht van Ventilatieshop: pakket was retour gekomen. Ik heb de ventilatiestrip inmiddels niet meer nodig: probleem anders opgelost. Ventilatieshop stort het betaalde bedrag terug. Klasse!! En dank.

28 de outubro de 2022

Top service

2e review, nu nav aftersales! Zeer goed afgehandeld mbt een storing in mijn ventilatiebox. Dus 5 sterren totaal icm eerdere review.

18 de março de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.