Zeer goede service!! Wij hebben april 2024 een veranda laten plaatsen door verandaliving. Nu wilde ik gisteren de verlichting aandoen en deze deed het niet. Ik heb contact opgenomen en meteen de volg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bedrijf wat met je meedenkt om tot het beste en mooiste resultaat te komen. Onze veranda is zo gebouwd dat we er in de toekomst als we dat willen er nog een tuinkamer van kunnen maken. Geen opdri... Ver mais
We hebben een heel fraaie tuinkamer dankzij Verandaliving. Er werd goed met ons meegedacht, ook door de medewerkers die de tuinkamer geplaatst hebben. Wat beter gekund had, was het advies over o... Ver mais
Eerlijk advies qua maatvoering en opties en bij vragen altijd paraat. Michel heeft duidelijk verstand van zaken. Op vrij korte termijn kon de veranda geplaatst worden (winter), slechts enkele weken... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Verandaliving
U kunt in onze showtuin en onze showroom echt het gevoel krijgen hoe het bij u thuis kan worden.
Wij nemen geheel de zorgen weg bij de montage maar ook het tegelwerk of eventueel de aanleg van extra elektra punten. Wij hebben alles in eigen beheer en ontvangen u graag.
Neem gerust contact met ons op om langs te komen voor de ervaring.En mocht u op deze website zijn om een mooie review achter te laten dan bedanken wij u vooraf al graag.
Informações de contato
de Limiet 21 A, 4131NR, Vianen, Holanda
- 0347-345611
- verkoop@verandaliving.nl
- verandaliving.nl
Waargemaakte belofte
We zochten een bedrijf in de buurt.Gemakkelijk voor service.We bezochten Verandaliving om ons te orienteren.We vertelde aan de verkoopster dat we ook andere bedrijven gingen bezoeken.Daar is het niet van gekomen.Door de voorlichting en kennis van zaken was het duidelijk dat we op een vertrouwd adres waren.Michel de eigenaar is komen inmeten en voorzag ons van advies.De overkapping is gerealiseerd door personeel die met uiterste precisie te werk zijn gegaan.Het is nu december en geen tijd om er gebruik van te maken maar toch genieten we nu al van de sfeer om daar in alle rust te kunnen chillen.Dank aan de betrokkenen.Jullie hebben het vertrouwen helemaal waargemaakt.De lekkere koffie is al een reden om daar ff te zien wat mogelijk is
Zeer goede service!!
Zeer goede service!!
Wij hebben april 2024 een veranda laten plaatsen door verandaliving. Nu wilde ik gisteren de verlichting aandoen en deze deed het niet. Ik heb contact opgenomen en meteen de volgende dag was het mogelijk om dit te laten repareren. Deze snelle service zie je niet vaak. Wij zijn zeer tevreden over Verandaliving!! Vriendelijke mensen, goed bereikbaar en zeer snelle service! Gr Mark en Marleen Spaan
Vakwerk !!
Geen opdringerige verkoop maar eerlijk advies.
Vakmensen die onze veranda zo mooi geplaatst hebben.
Absoluut een bedrijf om eens een kijkje te gaan nemen als je op zoek bent naar een veranda of tuinkamer.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Fam Wammes
Van eerste bezoek in de showroom tot…
Van eerste bezoek in de showroom tot het plaatsen alles super netjes gegaan. Top bedrijf !!
Mijn waardering komt omdat ik te maken…
Mijn waardering komt omdat ik te maken heb gehad met hele snel zeer goede service. Waar ik heel erg blij mee was
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit…
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze tuinkamer gemaakt door Verandaliving.
Hebben inmiddels al 9 jaar een mooie…
Hebben inmiddels al 9 jaar een mooie glazen schuifwand in ons tuinhuis van Veranda living.
Contact en levering was prima.
Maar wat echt geweldig is aan dit bedrijf is de service.
Drie jaar geleden al eens wieltjes vervangen die niet meer soepel liepen.
Afgelopen jaar zijn ze weer langs geweest om wieltjes te vervangen.
En ook gekeken waarom ze bij mij harder slijten. En dat is een constructie probleem van het tuinhuis waardoor er water op de rails blijft staan met opspattend zand.
Geen fout van veranda living dus.
Maar dus wel heel fijn om al twee keer langs te komen om het probleem te verhelpen zonder daar ooit een factuur voor te hebben ontvangen.
Dat na 9 jaar vind ik toch wel een heel hoog service niveau.
Veranda living wederom bedankt 😘
Direct gereageerd met een offerte
Direct gereageerd met een offerte
Alle gemaakte afspraken prima na gekomen
Montage heel goed verlopen
Mooie tuinkamer precies zoals we wilde.
Mooie tuinkamer precies zoals we wilde.
Werklui waren ook heel vriendelijk en werkte keihard!!!
Juiste adres voor een terrasoverkapping of tuinkamer.
Er wordt geluisterd en meegedacht. Deskundig advies, duidelijke planning en vakmensen die prima werk afleveren. Ook qua kostenplaatje houdt men zich aan de afspraak.
Inmiddels genieten we al ruim een jaar.
Inmiddels genieten we al ruim een jaar van onze tuinkamer en schuifpui. Vanaf het begin hebben Michel en Jolanda ons duidelijk geadviseerd over de mogelijkheden en wat passend is bij onze wensen hoe wij onze tuinkamer wilden gaan gebruiken. Toen de schuifpui door toedoen van de fabriek later werd geleverd, Hebben Michel en zijn team de hele planning aangepast waardoor alles toch nog na elkaar en in korte tijd geplaatst kon worden.
Een hele goede ervaring met…
Een hele goede ervaring met VerandaLiving.
Vanaf het moment dat we binnen liepen voor een afspraak met Michel, tot aan het plaatsen van de veranda.
Michel was tijdens ons bezoek zeer toegankelijk voor onze ideeën. Kwam met goede suggesties en toevoegingen op onze wensen.
Het plaatsen ging zo snel, dat had ik niet verwacht. Het team dat de veranda plaatst werkt zo gestructureerd en detailgericht op een snelheid, dat is echt een dikke pluim waard.
Dus al met al, niks dan lof voor het team van VerandaLiving.
Prettig proces en prachtig resultaat
We zijn heel erg tevreden over het hele proces van eerste kennismaking tot en met het glazen wassen.
Ons huis is geen standaard huis, dus moest er goed gekeken worden naar fundering en dak constructie. Dit is zorgvuldig gedaan. Tijdens het proces wilden we toch nog de vloer gedaan hebben, hier werd goed op geanticipeerd. Als er vragen of opmerkingen van onze kant waren, kregen we snel een reactie van Michel. Het contact met de monteurs was heel prettig. De regenpijp met wateropvang moest worden verplaatst, dit werd direct door ze meegenomen in het werk. Het passtuk van het dak werd ter plekke op maat gemaakt.
Het resultaat is een prachtige ruimte tussen binnen en buiten, passend bij het huis.
Vanaf het eerste moment dat we…
Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen is er sprake geweest van duidelijkheid. Michel denkt met je mee en je merkt dat hij verstand heeft van zaken. Wij hadden wat problemen met ons grindpunt nadat de tuinkamer er stond. Na 1 appje op een zaterdagavond was de week erna alles opgelost zonder problemen. Mannen die voor hem werken zijn harde werkers en erg professioneel.
Ook na 6 jaar 100% service
Onze sere staat 6 jaar, 1 telefoontje was genoeg. Fantastische service en onderhoud!
Bij Verandaliving denkt men in oplossingen!
Bij Verandaliving denkt men in oplossingen! Het resultaat is een mooie tuinkamer die geheel volgens afspraken en duidelijke planning geplaatst is. Niets werd aan het toeval overgelaten en er werd netjes en secuur gewerkt. Complimenten aan het hele team, wij gaan er veel plezier aan beleven!
Fijn proces en mooi resultaat
In de winkel goed geholpen en de beste en voor ons mooiste overkapping met zonwering en zonwering voor twee slaapkamer ramen uitgezocht. Inmeten werd vlot gedaan. De bedrading voor de zonwering van de overkapping (die er eigenlijk niet was) was over het hoofd gezien. Een belletje gedaan naar Verandaliving de dag voor de montage en er werd verzekerd dat er een goede oplossing voor wordt gevonden en dat ook is gebeurd. De bedrading is erg netjes aangesloten en afgewerkt. De overkapping miste helaas nog 2 balken voor de spie, waardoor een monteur de dag erna nog moest terugkomen, maar dit werd allemaal erg netjes gecommuniceerd en gedaan.
Hele fijne ervaring gehad met Michel, snelle reacties op vragen en opmerkingen. Monteurs waren erg vriendelijk, hebben een heel mooi resultaat neergezet en schoon gewerkt.
Wij hebben een prachtige veranda met…
Wij hebben een prachtige veranda met een glazen pui en een binnen zonnescherm laten plaatsen.
Wij kunnen niets anders zeggen dat wij zeer vakkundig geholpen zijn.
Vooral nu genieten!!
Hele fijne vakkundige mensen!
Tuinkamer
We zijn top geholpen, vanaf het eerste bezoek, tot de offerte en de uitvoering. Michel en de montageploeg denken echt mee met de uitvoering en wat mooi is en niet handig is. Het eindresultaat is een hele mooie tuinkamer. Verandaliving is een aanbeveling!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.