Vi anbefaler Verd Begravelse på det varmeste. Vi fikk en trygg og profesjonell hjelp til vår planlegging av bisettelsen. Alt fra første kontakt til seremonien var ferdig gikk "på skinner". Vi kunne r... Ver mais
A empresa respondeu
Opplevelsen med Verd begravelsesbyrå, var en veldig god opplevelse. Ved dødsfall av en kjær ektefelle er det viktig at representanten er profesjonell,deltagende og hjelpsom. I vårt tilfelle opplevde v... Ver mais
A empresa respondeu
Hyggelig og flink kontaktperson, jeg fikk raskt svar fra byrået når jeg hadde spørsmål, fin gjennomføring av forberedelser til og gjennomføring av seremonien. Ikke noe å sette fingeren på.
A empresa respondeu
Vi er svært takknemlige for hjelpen vi fikk fra Verd Begravelse i en vanskelig tid. Alt var perfekt organisert fra start til slutt. Vi ble møtt med varme, respekt og omtanke, og alle vi hadde kon... Ver mais
A empresa respondeu
Verd Begravelse forenkler og skaper trygghet. Hos oss treffer du rådgivere og ingen selgere. Vi er tilgjengelig alle dager, fra morgen til kveld. Vi er et trygt og personlig begravelsesbyrå i Oslo og det sentrale østlandet.
Eikenga 13, 0579, OSLO, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dere kom raskt etter at jeg ringte. Vi ble møtt med varme forståelse og empati. Dere ga pappa en fin og verdig bisettelse.

Resposta da Verd Begravelse
Veldig empatisk og dyktig konsulent, som orienterte oss om alt vi hadde behov for å vite. Skisserte også løsningen når vi ønsket urnenedsettelse i annen kommune, og var i det hele og store veldig kunnskapsrik. Hadde fått dere anbefalt av en kollega, og det forstår jeg godt nå som vi selv trengte slik hjelp. Tusen takk.

Resposta da Verd Begravelse
god kommunikasjon og informamsjon gjennom hele prosessen.

Resposta da Verd Begravelse
Svært hyggelige og profesjonelle fra første kontakt.
Problemer ble løst umiddelbart.
Vi følte oss veldig godt ivaretatt hele veien.
Stor takk til alle !

Resposta da Verd Begravelse
Alt gikk som planlagt. Behagelig og imøtekommende personale kom med gode innspill. Veldig profesjonelt.

Resposta da Verd Begravelse
Har hatt en veldig ryddig og fin opplevelse rundt bistand fra Verd. Hyggelig og omtenksom dialog, super hjelp til alt rundt begravelsen.

Resposta da Verd Begravelse
Dere gjorde en fabelaktig verdig mine rik stund for oss .

Resposta da Verd Begravelse
Jeg ble tidlig kontaktet av gravferdskonsulent Trine og avtalte time til orientering og planlegging. Under samtalen fikk jeg god oversikt over detaljer ved en bisettelse og hele prosessen gikk etter mitt ønske for en verdig bisettelse.

Resposta da Verd Begravelse
Jeg brukt Verd Begravelse til min kones bortgang. Det var veldig fin hjelp i en forferdelig trist tid. Hanne døde etter en katastrofe på Kalnes Sykhus og da er det fint å bruke ett firma som hjelper deg med alt

Resposta da Verd Begravelse
Utmerket service, svært imøtekommende,behjelpelige med alt, god informasjon og lett å få kontakt med !

Resposta da Verd Begravelse
Fin seremoni profesjonelt gjennomført fra A til Å.

Resposta da Verd Begravelse
fra første kontakt med Verd fikk vi en god og behagelig behandling og det gjenspeilet seg gjennom hele perioden

Resposta da Verd Begravelse
Tusen takk for en flott seremoni. Takk for all hjelp under en tung tid.

Resposta da Verd Begravelse
Det ble levert som avtalt og jeg fikk raske tilbakemeldinger, en veldig vennlig kommunikasjon.

Resposta da Verd Begravelse
Er så fornøyd med alt sammen. Har snakket med mine venner angående dere. Har anbefalt dere videre.

Resposta da Verd Begravelse
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.