Verhuisservice Nederland BV Avaliações 163

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie vooraf. Stipt op tijd op de verhuisdag. Hard werkende en vriendelijke medewerkers, die ondanks het slechte weer gewoon doorgingen. Bereid om een extra handje te helpen. Vlott... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 ervaren kerels namen op de verhuisdag alles in ogenschouw en begonnen aan de klus. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en iedereen kende zijn taken. Snel en efficiënt werd de verhuiswagen ingeladen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mudanças
  2. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  3. Loja de embalagens para mudanças
  4. Transportadora de pianos
  5. Empresa de transporte marítimo

Verhuisserice Nederland is een familiebedrijf. Wij vervoeren al 35 jaar met veel plezier kostbare spullen naar hun nieuwe plek. Particulier én bedrijven komen bij ons voor kleine verhuizingen, volledig ontzorgde verhuizingen en alles daartussenin. Wanneer wij alles voor u regelen, hoeft u niet eens na te denken over het inpakken en gaan we pas weg als uw laatste schilderij hangt. Ons ervaren team maakt gebruik van eigen vrachtwagens, verhuisliften en verhuismaterialen om uw spullen snel, efficiënt én schadevrij te verhuizen. Op ons terrein staan loodsen waar we uw spullen veilig en droog kunnen opslaan. We houden van persoonlijk contact en korte lijntjes, zodat we snel kunnen schakelen en elke verhuizing ontspannen en naar wens verloopt.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

163 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niets dan lof voor onze verhuizing!

Gisteren (20-02-2026) zijn we verhuisd en dat was in één woord voortreffelijk! Huub en zijn vijf (!) mannen stonden om klokslag acht uur met twee auto's voor de deur en gingen als een geoliede machine aan het werk waardoor dik twee uur later ons hele huis leeg was. Alles verliep keurig en in een vriendelijke en ontspannen sfeer waarbij ze het ook geen enkel probleem vonden om wat extra's te doen. En dat alles tegen een zeer concurrerende prijs die we op een plezierige en ongedwongen manier met eigenaar Wim hebben kunnen afspreken. Chapeau voor jullie uitstekende service!

20 de fevereiro de 2026

Onvriendelijk

Contact via mail verliep nog vriendelijk. Maar nadat ze bijna 1 uur te laat waren op de door hen gemaakte afspraak, toch maar een aantal keer gebeld. Namen als maar niet op. Even later belde ze terug en zouden ze onderweg zijn. Ze maakte mij aan het twijfelen of ik de tijd wel juist had, terwijl ik het nog gecheckt had in de mail. Gezegd dat ik geen tijd meer had en inmiddels naar mijn volgende afpraak onderweg was, dus dat ze niet meer hoefde te komen en mijn excuus aangeboden. Later via WhatsApp laten weten dat ik ze absoluut niet vriendelijk vond aan de telefoon en mijn excuses teruggenomen aangezien ik helemaal niet fout zat. Screenshot van de afspraak gestuurd. Nooit meer enige reactie of excuses vanuit hen terug gehad. Waardeloze afhandeling van dit alles.

9 de janeiro de 2026
logotipo da Verhuisservice Nederland BV

Resposta da Verhuisservice Nederland BV

Graag geven wij onze kant van het verhaal weer naar aanleiding van de gemaakte afspraak.

In onze planning is helaas een verwisseling ontstaan van achternaam en woonplaats. Hierdoor bevonden wij ons op de betreffende dag aan de andere kant van Nederland. Dit betreft een menselijke fout, waarvoor wij onze excuses hebben aangeboden.

Tijdens het telefonische contact werd gesuggereerd dat de afgesproken tijd mogelijk niet correct was, terwijl deze door ons nogmaals is gecontroleerd in de e-mailbevestiging. Omdat wij op dat moment geen ruimte meer hadden in onze planning, hebben wij aangegeven dat de afspraak niet meer door kon gaan en hiervoor opnieuw onze excuses aangeboden.

Ondanks dat wij hebben aangeboden om een nieuwe afspraak in te plannen, is hier geen gebruik van gemaakt. Wij betreuren de situatie, maar vinden de verdere afhandeling vanuit de klantzijde eveneens teleurstellend.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was koud met veel sneeuw

Het was koud met veel sneeuw, en toch ging het van een leien dakje.
Goede vakmannen die wisten van wanten en die ook wel van een beetje gezelligheid hielden.
Ik heb een PRIMA verhuizing achter de rug. Mijn dank daarvoor.

15 de janeiro de 2026

Prima verhuizing

Het was super goed geregeld.
Ging als n lopende machine.
Bed en kast prima uit en in elkaar gezet.
Ze dachten echt over alles mee.
Kan alleen maar jullie aan bevelen.
Verhuizen is heel wat maar door jullie goed geregeld. Gr.carla

10 de dezembro de 2025

Goede communicatie / Fijne medewerkers

Goede communicatie vooraf.
Stipt op tijd op de verhuisdag.
Bereid om een extra handje te helpen.
Vlotte verhuizing, gingen goed / voorzichtig met de meubels en andere zaken om.
Denken mee: sommige zaken waren te gevoelig om in de vrachtwagen te doen. In overleg zelf meegenomen. Prima werk.

19 de novembro de 2025

Een goed bedrijf!

Deze waardering is zeer verdient.
Deze mensen zijn professioneel, werken hard en gaan zorgvuldig met de inboedel om. En prettig in contact.

3 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let laat je niet afzetten

Let op!
Dit bedrijf maakt geen offertes, slechts een voor jou gunstig lijkende kostenraming. Het eindbedrag kan zomaar duizenden euro's meer zijn dan op zijn zgn offerte. In eerste instantie was 4500 euro begroot. Toen de verhuizing eraan kwam bleek dat er een paar dagen overbrugd moesten worden tussen de uithuizing en inhuizing. Daardoor ging de verhuizing van 4500 euro naar 5900 euro. Dit was via de telefoon afgesproken. Ik moest dir met een mailtje bevestigen mijn tekst: bij deze deel ik u mede dat wij nrt hebben afgesproken dat jullie mijn inboedel zullen verhuizen van Mariaheide naar Lommel voor 5900 euro. Ik heb geen contract of " offerte" getekend. Onder zijn voorwaarden zou ik ook nooit gerekend hebben, omdat dan niks vast staat. Uiteindelijk moest ik 7900 euro betalen. Ik heb onder protest betaald en ook tegen de eigenaar gezegd dat hij een grote afzetter was. Waardeloos bedrijf!
De baas komt aan huis, zodat hij goed kan bekijken wat er allemaal verhuisd moet worden en doet voorkomen dat het eindbedrag alleen maar lager kan worden dan in zijn zgn offerte staat, lijkt aardige man.

Maar in de praktijk heeft hij een onbeschofte grote mond en dwingt je meer te betalen dan is afgesproken. Er waren ook 2 trage werknemers die alleen maar stonden te discussieren hoe of waarom ik het zelf maar moet verhuizen, omdat zij er gewoon geen zin in hadden ( een van die 2 was de baas zelf!).

Verhuizers hebben een paar dingen kapot gemaakt, maar melden het niet en zetten het "in elkaar" ergens neer. En dan kom je erachter na 24 uur...pech...te laat gemeld...Etc etc.
Ik moet nu naar de rechtbank om mijn gelijk te halen...wat een afzetters. Trap niet in zijn mooie praatjes.

22 de julho de 2025
logotipo da Verhuisservice Nederland BV

Resposta da Verhuisservice Nederland BV

Wij hebben voor u een verhuizing van circa 150 m³ uitgevoerd, gepland over drie verhuisdagen, vanuit Veghel rechtstreeks naar Lommel.
De geschatte basisuren hiervoor staan vermeld in de offerte. Tijdens de planning hebben wij de verhuizing vervroegd moeten inplannen om binnen de afgesproken periode te blijven.

In de offerte is duidelijk vermeld dat meer- of minderwerk wordt verrekend op basis van het aantal uren x het aantal verhuizers.
Voor de drie geplande verhuisdagen is een bedrag van € 5.900,00 berekend en door u volledig voldaan.

Tijdens de uitvoering bleek echter dat de inboedel niet direct kon worden afgeleverd in Lommel, omdat de sleuteloverdracht van de nieuwe woning later plaatsvond dan voorzien.
Om die reden moest de volledige 150 m³ aan inboedel tijdelijk worden opgeslagen.

Op een later moment hebben wij de inboedel opnieuw geladen vanuit de opslag en afgeleverd op het nieuwe adres in Lommel.
Deze tweede fase van de verhuizing vond drie weken later plaats en nam twee extra verhuisdagen in beslag.

De hiervoor berekende meerprijs van € 2.000,00 betreft de extra werkzaamheden en transportdagen die buiten de oorspronkelijke drie verhuisdagen vielen.

Na afronding van de werkzaamheden zijn wij vertrokken met uw tevredenheid; wij hebben geen klachten of opmerkingen van u mogen ontvangen op dat moment of later.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze verhuizing is perfect verlopen!

Onze verhuizing is perfect verlopen. En in een tempo dat wij niet voor mogelijk hadden gehouden. Maikel en zijn mannen zijn een geolied team, perfect op elkaar ingespeeld. De mannen hebben continu gewerkt met een lach op hun gezicht. Kortom: wij zijn zeer tevreden en een 5 sterren beoordeling is eerlijk verdiend!

20 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verhuizing was zo gepiept

De verhuizing verliep heel goed en ze waren zo snel klaar! Als ik dit door andere mensen had laten doen waren we waarschijnlijk de hele dag bezig! Maar dit was binnen 3 uurtjes gepiept. Ik kan Verhuisservice Nederland echt aanraden.

11 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch team die je ontzorgen

Fantastisch team die je ontzorgen, meedenken en razend hard werken. Na persoonlijk gesprek op locatie kreeg ik een mooie offerte en je merkt de jarenlange ervaring qua grootte bus inschatting, menskracht en aantal dozen. Het klopte precies allemaal dus geen verrassingen achteraf of 2keer moeten rijden maar gewoon in 1 keer binnen 5 uur over, de dozen in de juiste kamers, de bedden gemonteerd en niets beschadigd! Een aanrader!

1 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne en vlotte verhuizing gehad

Goed informatief gesprek op voorhand. Prima dozen geleverd. Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers keurig op tijd. Aardige gasten die van aanpakken weten. Super netjes en vlot verhuisd! Aanrader

20 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.