Mycket kundvänlig och kunnig Verisure arbetare här. Fixade batterierna i de 2 kamerorna som vi hade i huset + en översikt om de andra komponenterna som är installerade hos oss. En aber ( om eran försä... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Tekniskt fungerar anläggningen som den ska. Vid felaktig utlösning av larmet svarade Verisure direkt. Larmanläggningen ger oss en känsla av trygghet oavsett om vi är i huset eller har rest bort.
Jag är mycket nöjd med servicen. För några dagar sedan besökte en tekniker oss och installerade två nya rökdetektorer. Allt gick snabbt och smidigt. Efteråt gav han oss en kort förklaring och tes... Ver mais
Besöket för att göra en planerad åtgärd på villalarmet gjordes väldigt proffsigt. Dessutom var servicemannen väldigt trevlig och kunnig. Han hade svar på alla våra frågor rörande anläggningen och nya... Ver mais
Detalhes da empresa
Verisure är den ledande leverantören av professionellt övervakade säkerhetstjänster med dygnet runt-respons i Sverige. Sedan vi grundades i Sverige 1988 har vi expanderat över Europa och Latinamerika. Idag har vi 6 miljoner kunder i 18 länder. Våra 29 000 medarbetare globalt arbetar för att skydda det som betyder mest. Från våra innovationscenter i Malmö, Linköping och Madrid driver vi utvecklingen av banbrytande produkter och teknisk spetskompetens. Våra smarta säkerhetslösningar ser till att kunderna får det mest avancerade skyddet som finns tillgängligt för hem och företag.
Informações de contato
Gumpekullavägen 8, 582 78, Linköping, Suécia
- 020-7 24 365
- verisure.se
Ni är bra och har bra produkter men ni…
Ni är bra och har bra produkter men ni är dyra.
Teknikern jobbande snabbt och effektivt.
Teknikern jobbande snabbt och effektivt.
Kunnig och trevlig hjälp
Fungerar alltid!
Trevlig och hjälpsam personal
snabb kontakt
Snabbt kontakt.
Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och jag fick mina frågor besvarade på ett bra sätt.
Bra service
Alarm hadde gått. Ble oppringt av hyggelig dame fra dere og dere sendte ut personell for å sjekke opp
Ja det fungerar som det ska och jag har…
Ja det fungerar som det ska och jag har ingenting klaga på. Jag är nöjd tack ska ni ha
Tekniskt fungerar anläggningen som den…
Omtanke vid händelse
God service när det behövs
God service när det behövs. Ni är alltid tillgängliga. Larmet har fungerat utmärkt i många år nu.
Larmpanelen är dock kass! Byt tillbaka till vanliga knappar.
Den var bra
Den var bra. Hon var trevlig och vi talade med varandra 2 ggr för att verifiera vad som hänt
Snabba när larmet går och snabba att…
Snabba när larmet går och snabba att hjälpa till att avlarma.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.