Verkoopjeautoaanons.nl Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eenvoudig, helder en snel proces. Auto eind vrijdagmiddag online aangemeld op kenteken, foto’s toegevoegd. Maandag mailtje met prima bod, en na telefonische afspraak en korte controle van de auto dire... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer netjes en snel geholpen ,en alles volgens afspraak(geen gesjoemel achteraf),dit gaf mij een eerlijk en veilig gevoel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn auto verkocht via deze site. Makkelijk om online foto's toe te voegen en alle gegevens in te voeren. Daarin ook de vraagprijs aan kunnen geven. Snel per mail een antwoord met daarin het bod (... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het persoonlijk contact ( email ) was fijn. Er werd steeds vlot gereageerd op mijn berichten. Ook de afhandeling ( geld direct op rekening ) was prima in orde!

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis

Bij ons krijg je het beste bod op een auto tot 60.000km. Vlot, veilig en betrouwbaar! We bestaan al > 35 jaar en zijn géén tussenpersoon maar een echt autobedrijf.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

43 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vriendelijkel, eerlijk, betrouwbaar

Eerlijk, duidelijk en betrouwbaar.
En simpelweg ook vriendelijke mensen die graag zaken met je doen.

Zeer tevreden

8 de maio de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Hoi Bart, bedankt voor de mooie review!

Erg tevreden

Meega snel geholpen bij de verkoop van mijn auto👍
Vrijdags alles ingevuld online en Smaandags verkocht. Super blij🥳🥳

3 de abril de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt Monique voor de positieve woorden!

Hele fijne mensen

Hele fijne mensen geven een eerlijke prijs voor je auto. Kan je ook prima mee onderhandelen. Hele traject niks dan lof.

31 de março de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Wat fijn om te horen Ferry, dankjewel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne garage om je auto aan te verkopen

Ik kreeg snel een heel net bod op mijn auto. De afhandeling verliep daarna vlekkeloos; op de afgesproken tijd werd de auto opgehaald, betaald en ik kreeg mijn vrijwaringsbewijs. Ik ben steeds zeer correct en vriendelijk behandeld.

15 de março de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Wat fijn om te horen John! Erg bedankt voor de mooie review!

Een échte aanrader

Binnen 24 uur een eerlijk bod met een ruime bedenktijd van 8 dagen. Na akkoord alles snel geregeld en auto opgehaald. Directe vrijwaring en betaling. Een échte aanrader.

15 de março de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt Menno voor uw mooie review!!

Fijne ervaring

Voor een mooie prijs mijn auto kunnen verkopen. Ik werd vriendelijk en goed te woord gestaan door het personeel. Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Hele fijne ervaring!

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Hoi BIanca, bedankt voor het delen van uw fijne ervaring!

vakkundig

Een uitstekende service!

Hele correcte afhandeling en goede prijs gekregen voor mijn auto.

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Beste Hans,bedankt voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verkopers waren erg vriendelijk

De verkopers waren erg vriendelijk. Alleen heren de bussen naar Alkmaar vertrekken niet links van jullie. Maar 2x overstappen. Verder prima

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt voor de review en de melding m.b.t de bus!

Vlot

De verkoop van de auto van mijn zusje werd snel en netjes afgehandeld. Na het vrijwaren stond het geld direct op de rekening. Prettige ervaring!

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt T|aneesha voor de positieve review!

MINI terugverkocht

MINI terugverkocht, die we ook bij Meure gekocht hadden. Nette prijs, correcte afhandeling, direct vrijwaring en aankoopbedrag werd direct overgemaakt.
Vriendelijke mensen. Onze ervaring met Meure: uitstekend!

2 de janeiro de 2023

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne snelle reactie en snel geregeld

Fijne snelle reactie en snel geregeld! Kreeg meer voor mijn auto dan ik had gedacht.

23 de novembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Beste Chiara, bedankt voor uw review ! Fijn dat we uw auto konden overnemen! mvg Verkoopjeautoaanons.nl

Leuk bedrijf!

Erg netjes geholpen, het ging erg vlot en vooral laagdrempelig! Zeker een aanrader!

23 de novembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt voor uw positieve woorden!

Netjes geholpen

Netjes geholpen, alles volgens afspraak.

22 de novembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Beste Bas, bedankt voor de positieve feedback! Fijn dat we uw auto mochten kopen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het persoonlijk contact ( email ) was…

Het persoonlijk contact ( email ) was fijn.
Er werd steeds vlot gereageerd op mijn berichten.
Ook de afhandeling ( geld direct op rekening ) was prima in orde!

19 de novembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt voor uw review, fijn om te horen! Bedankt dat we uw auto mochten inkopen en graag tot ziens!

Correct en eerlijk

Prima ontvangst, eerlijke prijs, correcte afwikkeling.

18 de novembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Beste Peer,Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven! Bedankt dat we uw auto mochten overnemen!

Professioneel

Goede en vlotte afhandeling en een realistische prijs.

11 de outubro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Bedankt Steffan voor de mooie review. Fijn dat we uw auto mochten overkopen!

Verkoop auto

In een woord: perfecte afhandeling

29 de setembro de 2022

Resposta da Verkoopjeautoaanons.nl

Hoi Therese, we zijn erg blij om dat te vernemen. Bedankt dat we uw auto mochten kopen!