Detalhes da empresa
Welkom bij Verpakkingdeals.nl, dé online bestemming waar je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten vindt, allemaal onder één virtueel dak. Wat maakt Verpakkingdeals.nl uniek? Ruime Keuze: Van verpakkingsmaterialen tot kantoorbenodigdheden, van huishoudelijke artikelen tot elektronica - bij Verpakkingdeals.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse behoeften, allemaal op één handige plek. Ervaring die Telt: Met een geschiedenis die teruggaat tot 1998, brengen wij een schat aan ervaring mee in elke transactie die we doen. Vertrouw op onze expertise om jou de beste producten en service te bieden. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om jou alleen het beste te leveren. Bij Verpakkingdeals.nl staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Klantgericht: Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. Ons vriendelijke en professionele klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen.
Informações de contato
Populierenlaan 49, 1911BK, Uitgeest, Holanda
- 0251272413
- info@verpakkingdeals.nl
- verpakkingdeals.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Product not received
Never received my product that I ordered 3 times and didn’t get any support despite calling each time

no complaints
no complaints
order came faster than expected
and was exactly what I wanted
Troep !!
Troep !!
Heb je helemaal niks aan . Slap waardeloos materiaal
Juist voor mensen met een kleine penis zou hij steviger moeten zijn om te kunnen penetreren. Het is nu een slap hoesje waar je idd je piemeltje in kan steken maar verder niks!
Dat de hele wereld er tevreden mee is is natuurlijk onzin want je kan hier helemaal niks mee . !

Volgens afspraak
Volgens afspraak, in goede orde ontvangen, de volgende dag al.
Keep up this good work!
De levering was goed
Would buy again
Very good experience; great prices and shipping to Germany was fast and reliable.
Relyable delivery!
Fast delivery and excellent quality
Fast en good delivery. Product as discribed and excellent quality.
Everything fine!
Transparent vending process, fast delivery. Item as described on the website. Everything fine, thumbs up!
Product zoals besteld en op tijd.
Bedankt voor de moeite!
Ik had piemel tictacs besteld waarvan 2 van de 4 soorten achteraf niet beschikbaar bleken te zijn, dit was netjes opgelost door deze te vervangen voor de resterende 2 soorten. Voor de moeite heb ik er zelfs nog wat extra's bijgekregen (een lolly en een klein speakertje), ik ben zeker tevreden over mijn aankoop en Verpakkingsdeals.nl!
Ze hebben mijn geld niet terug gegeven…
Ze hebben mijn geld niet terug gegeven na dat ze het niet meer op voorraad hadden ma wel online stond