De klantenservice is super betrokken en snel. Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar toen ik belde werd ik direct geholpen. De telefoon werd snel opgenomen en alles was zo geregeld. Ec... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Geweldige service. Met drie keukendeurtjes langs voor kleurenscan en tester. Er is uitgebreid aandacht besteed om een kleur te maken die identiek is aan de kleur van de deurtjes Aardige mensen met... Ver mais
De service is goed, het bestellen gaat goed, maar het bestellen van compete dozen radiatorkwasten , in ons geval nr.65, is niet goed geregeld bij Versluis. Meestal zitten de kwasten losse stort,... Ver mais
De bestelling is in 2 x binnengekomen. PostNL heeft de levering gesplitst, vraag me niet waarom. Maar de levering is verder prima verlopen.
Detalhes da empresa
Sinds 1946 dé betrouwbare specialist en leverancier in verfbenodigdheden.
Informações de contato
Flensburg 11, 2993 LS, Barendrecht, Holanda
- +31 180 61 74 11
- info@versluis.nl
- versluis.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Snelle correcte levering
Prima bedrijf geen problemen mee
Snelle levering en goede voorraadpositue
Goed verpakt en op tijd ontvangen.
netjes verzonden en gecommuniceerd
prima levering
Maar de levering is verder prima verlopen.
altijd netjes en op tijd geleverd
Ik vind de webshop nog steeds niet…
Ik vind de webshop nog steeds niet duidelijk producten omschrijving
Dat kan beter
We doen al meer als 45 jaar zaken met…
We doen al meer als 45 jaar zaken met Versluis en de service en leveringen zijn altijd top geweest
up date
in het verleden hadden we goed en prettig contact met Vincent Pieters,
dat mis ik wel,en leveringen niet volledig, enkele art. duurt maanden voor het weer leverbaar is, te afhankelijk overzeese leveranciers,wel snelle levering.
Alles altijd keurig verpakt en snel geleverd
Alles altijd keurig verpakt en snel geleverd, mis alleen echte aanbieden via de mail.
Versluis is een correcte "club"
Versluis is een correcte "club" .
Breed assortiment en goede communicatie
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf, met uitstekende service.
Fijn zaken doen!
Wij zijn tevreden over de…
Wij zijn tevreden over de vriendelijkheid waarmee je geholpen word
Fijn dat jullie aan ons verzoek willen…
Fijn dat jullie aan ons verzoek willen voldoen
Zoals altijd
Zoals altijd, vriendelijk te woord gestaan, mega snelle leveringen.
Tevreden klanten
Mooi en een goed assortiment
Fijn bedrijf om zaken mee te doen!