Känns som detta kan bli den bästa hudkräm jag har köpt. Så mjuk och skön på huden. Produkterna känns milda och passar mig som har känslig hud. Huden blir återfuktad och fräsch hela dagen.
Veja o que dizem as avaliações
Ni svarar snabbt på alla frågor/meddelanden även om svaren är negativa ur min vinkel. Önskar ni hade mini förpackningar till lågt pris så man kunde testa innehållet på egen hud. Står nu med fylld... Ver mais
Jag har använt många olika märken som jag känt att det kliar av.. nu när man är äldre har huden blivit känsligare och torrare.. jag tycker om er hudkräm , nordic midnight serumet, deodoranten och så t... Ver mais
Helt fantastiska produkter. Mycket nöjd med alla, från seum Nordic Forming, Artic Glow C Serum, Nordic Recovery cream, Neck and Chest Refining Cream, Nordic Makeup Removal Balm och Nordic Restorin... Ver mais
Detalhes da empresa
Vessi Nordisk hudvård 🫐 Nordisk hudvård med ingredienser från naturen 🇸🇪 Producerad i Sverige och Finland 💚 Effektiv och hållbar Vessi är en hudvårdsserie som innehåller rena extrakt och oljor från vildväxande växter och bär i den nordiska naturen. Alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att möta hudens speciella behov, och är dessutom berikade med arktiskt källvatten som är extra hudvänligt. De är också veganska, fria från mikroplaster och mineraloljor och inte testade på djur.
Informações de contato
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Woow så imponerand av era produkter
Woow så imponerand av era produkter. Jag kommer fortsätta att använda hudvård från er och rekomendera vidare.
Bra nordiska produkter och snabb…
Bra nordiska produkter och snabb leverans från Vessi i Karlstad. Har nyligen börjat med deras produkter och hyn känns redan mjukare och mindre rynkig.
Köpte Vessi Collagen Peptides
Köpte produkten Vessi Collagen Peptides förra sommaren och har kämpat med det i månader. Mycket besviken. Den löser INTE upp sig i varm eller kall vätska, utan bildar slemmiga klumpar. Den smakar riktigt illa, det står att det inte är någon tillsatt smak och det stämmer säkert.ä, en de nämner inte att grundsmaken smakar väldigt illa. Svårt att få sig trots att jag blandat i exempelvis smoothies med mkt smak. Får kväljningar! Usch!!! Köp INTE!!!

Resposta de Vessi
Fått blåsor/plitor utslag över hela…
Fått blåsor/plitor utslag över hela hals å ansiktet. Gör så ont! Kom direkt efter några h.

Helt fantastiska produkter.
Helt fantastiska produkter.
Mycket nöjd med alla, från seum Nordic Forming, Artic Glow C Serum, Nordic Recovery cream, Neck and Chest Refining Cream, Nordic Makeup Removal Balm och Nordic Restoring Body Treatment.
Vilka underbara produkter.
Jag och min kropp tackar så hjärtligt.
Maria
Mycket fint tillmötesgående till kund😊
Mycket fint tillmötesgående till kund😊
Maria Strömbäck
Deokrämen går inte in i huden vilket…
Deokrämen går inte in i huden vilket gör att man känner sig kladdig hela dagen

Resposta de Vessi
Passar tyvärr inte min hud
Passar tyvärr inte min hud! Blev fruktansvärt torr av produkterna.

Imponerande
Märkte stor skillnad redan första användningen! Lämnar ingen klibbig yta och lämnar huden otroligt mjuk. Bästa jag har testat hittills.
Stark doft
Krämen känns helt rätt i konsistensen men den doftar så starkt att jag inte kan använda den. Tyvärr.

Bra produkt
Bra produkt, men den rinner rätt okontrollerat ur tuben när man sliter av locket.
Alla era produkter ger mig utslag på…
Alla era produkter ger mig utslag på huden i ansiktet och halsen. Det är röda prickar som jag aldrig haft i mitt liv. Jag är jätte besviken!

Resposta de Vessi
Har haft möjlighet att känna efter…
Har haft möjlighet att känna efter ganska många sarter av ansiktskrämer .. också de dyra typ estee lauders exempel ..
Detta vessi kräm för min hudtyp ( blandat mest torrt) upplever svårt att sjunka in i.. kommer ganska långt att va på huden.
Annars helt ok
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.