VesterhavsCaminoen Avaliações 696

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige kommet hjem efter en perfekt cykeltur fra Thorsminde til Vigsø. Alt har fungeret som det skulle, gode hoteller, bagagen flyttet fra sted til sted og information om det er ankommet. Ruten er f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fed tur. Flot rute, god rutevisning i appen. Flotte hoteller i Blokhus og Løkken. Godt og professionelt arrangeret. Eneste forslag til forbedring er omkring transport af bagage mellem ho... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gav min mand turen Houvig-Årgab i 50 års fødselsdagsgave. Vi har ikke været på tur sådan før, og han fik ‘luksus’ modellen med Hotel og bagage-transport. Det er helt sikkert ikke sidste gang. Vi v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en fantastisk tur fra thorsminde til vejer strand på cykel. Klasse arrangeret. God service fr vesterhavsfiskeri caminoen og på hotellerne. Ruten var super og let at følge via AllTrails el... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de turismo
  2. Operador de turismo
  3. Agência de Viagens

Escrito pela empresa

VesterhavsCaminoen tilbyder færdigpakkede og individuelle vandre- og cykelferier langs Vestkysten.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastic trip

Fantastic trip - incredible nature much more diverse than expected, and perfectly organized. We LOVED it and will come back for sure! Please create more trips, also some with max 15 km daily distances for the less able among us :)

14 de setembro de 2025

Hello Mingo,

Thank you so much for the review.
We will take your recommendations into the planning for the upcoming season

Best regards Malthe

Smuk 4 dages vandretur.

Det var et meget nøje planlagt camino,der gjorde oplevelsen til noget særligt.
Det levede helt op til forventningerne.
Dejligt at der var flere muligheder/veje at komme frem på.
Der var meget smukt natur, gode vandre strækninger og perfekte overnatningssteder.
Alt i alt en uforglemmelig vandretur.
Hilsen Hanne og Gitte, Silkeborg

8 de setembro de 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og tak for at dele jeres oplevelser med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En hel fantastisk ferievandring fra…

En hel fantastisk ferievandring fra Thorsminde til Agger. Hyggelige små overnatningssteder, fin informationsmateriale og alt fungerede bare.

13 de setembro de 2025

Hej Margit,

Mange tak for at dele din oplevelse.
Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk ferievandring og alt spillede :-)

Fantastisk flot tur

Min mand havde en fantastisk tur (jeg kunne desværre ikke komme med).
Flot og alsidig tur - dog kunne han godt have tænkt sig, at den havde været længere :-).
Med hensyn til frokost på turen, så var det muligt at købe hver dag, så man ikke behøvede madpakke.

9 de setembro de 2025

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at din mand havde en fantastisk tur :-)

Jeres feedback kommer naturligvis med i planlægningen af den kommende sæson.

A well organized hiking route trip from Agger to Vigsø

A well organized hiking route from Agger to Vigsø. In summery, everything from hotels incl breakfast to transportation are very much in line with the costs per person. A higher price would require better overnights especially in Stenbjerg, but ok taken the total costs for the hike in consideration. Despite a lot of rain, we enjoyed the 4 days hike. All materials provided prior the hike were also very helpful. So absolutely no complains on the organisation behind this hike, well done. We loved the overnight in Klitmøller Guest House. A fine concept thinking out of the box. Overnight in Hansholm was fine and you felt being in another period due to old style from likely from the 70'es. However, a good nights sleep after 3 tough days in rain. We can recommend to dine at Hansholm Madbar - a sublime experience to a good price.

12 de setembro de 2025

Hello Henrik,

Thank you so much for your review.
We are glad you enjoyed the trip :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er den bedste form for afslapning…

Det er den bedste form for afslapning for hele kroppen og rigtig god tilrettelagt. Vi gør det igen

16 de setembro de 2025

Hej Lis,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god og spændende fra Slette…

Rigtig god og spændende fra Slette Strand til Lønstrup- gode overnatningssteder. Der er mange kilometer i den første del - udenom skydebanen. Ved Rubjerg måtte vi op i landet, her viste havet hvad det også kan. Vi vil gerne anbefale Vesterhavscaminoen

11 de setembro de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for at dele din oplevelse
Vi værdsætter de varme anbefalinger :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er lige kommet hjem efter en 4 dages…

Er lige kommet hjem efter en 4 dages vandretur i Nationalpark Thy. Fantastisk tur, alt fint planlagt fra VesterhavsCaminoen. Jeg har gået med VesterhavsCaminoen for 2 år siden på en af deres andre ture og er allerede ved at planlægge næste tur. Tak for de bedste vandreture.

14 de setembro de 2025

Hej Tom,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det er vi super glade for at læse :-)

Vi glæder os til at se dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en fantastisk tur/ rute og…

Tak for en fantastisk tur/ rute og hjælp til app. og cykelstyrjustering og telefonservice. Dejlige hoteller og bilafhentning. Vi er klar til næste tur

5 de setembro de 2025

Hej Annette,

Mange tak for at dele din oplevelse
Vi er glade for I har nydt turen, og håber vi snart ses igen :-)

Everything went as planned

Everything went as planned. All the services from Vesterhavscaminoen was as expected - even the weather was fine ;-)
We can recommend the company very much.

7 de setembro de 2025

Hello,

Thank you for your review.
We appreciate your kind words :-)

Fantastisk cykeltur

Fantastisk cykeltur ,2 på el og 2 på rugbrød. Kan varmt anbefales, så smuk en tur fra Slettestrand til Skagen. Gode overnatninger med lækker morgenmad ( må fremhæve Kallehavegaards morgen buffet og personale, så eksklusiv 😍.

31 de agosto de 2025

Hej Dorte,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for, at I har nydt oplevelsen langs Vestkysten :-)

Ha' det rigtig godt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very good trip and extremely well…

Very good trip and extremely well organized. Were able to get hold of the office when needed and everyone we got in contact and met at the overnight places were very friendly and helpful.

3 de setembro de 2025

Hello Bente,

We are very happy and pleased to hear you have enjoyed your trip.

Agger til Vigsø

Er lige kommet hjem fra en fantastisk tur, i smuk natur og skøn vejr. Turan gik fra Agger til Vigsø. Alt super tilrettelagt og fungere uden problemer. Kan du anbefaler andre, at gå tur og får en fantastisk oplevelse.

7 de setembro de 2025

Hej Sonja,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på de fine ord :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naturoplevelser med alt tilrettelagt så man bare skal nyde nuet

Information, service og rutevalg i top. Fantastisk oplevelse langs kysten.
Da vi sluttede i Agger, troede vi det nu var slut med oplevelser og vi nu blot skulle køre i bus i 1 1/2 time. Selv busturen var en oplevelse med en chauffør der fortalte både om fakta for egnen, lokalhistorie og sjove anekdoter.
Vi kommer igen og vil fortsætte nordpå fra Agger næste gang.

3 de setembro de 2025

Hej Lennart,

Tusind tak for at dele din oplevelse
Vi er glade for, at I har nydt turen og blev positivt overrasket over busturen :-)

Vi glæder os til at se jer igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Slettestrand-Lønstrup

Vi havde en fantastisk oplevelse i skøn natur. Meget godt tilrettelagt. Fin vandrevejledning med billeder og All Trails. Gode hoteller, særlig Standhotellet i Blokhus. Lidt flere toiletter og mulighed for at fylde vandflasken op ville være dejligt. Alt i alt en god tur. Kommer gerne igen på en anden strækning.

4 de setembro de 2025

Hej Ulla,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at I har nydt turen på VesterhavsCaminoen :-)

Vi tager jeres feedback med videre i planlægningen af den kommende sæson.

Nyd at du har tid !

Turen var veltilrettelagt, overnatnings stederne var gode og bød på noget forskelligt. Naturen viste sig fra sin smukkeste side. Vi gik fra Tversted- Skagen og det var en god oplevelse at have vores hund med. Tak for oplevelsen.

25 de agosto de 2025

Hej Katrin,

Mange tak for at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kanon smuk natur.

Vi gik fra Rønnes hotel til Råbjerg Mile. En rigtig fin natur tur. Elsker naturen. Synes der mangler skilte mange steder. Ikke på stranden men alle andre steder. Bare de røde pæle med STI 100. Kunne også have ønsket et par toiletter undervejs. Der er meget få af dem.

Gode hoteller. Især Badehotellet Blokhus. Med spa. Men også den lille lejlighed i Løkken var rigtig fin.

31 de agosto de 2025

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt, at I har haft en god tur hos os :-)

Vi tager naturligvis jeres feedback med videre i vores planlægning.

Fantastisk tur i Nationalpark Thy

Fire fantastiske dage i Nationalpark Thy i slutningen af august, hvor lyngen stod i fuld flor - det var SÅ smukt - rå og uberørt natur.

Det var vores 3.tur med VesterhavsCaminoen, og som altid fungerede alt godt - indtjekning/parkering ved afrejsestedet, overnatning, morgenmad, bagagetransport og afhentning ved slutdestinationen.

Overnatningsstederne er måske ikke luksuriøse, men funktionelle og rene og flinke mennesker overalt.

Rutebeskrivelserne var nemme at følge og alle praktiske informationer var let tilgængelige.

Allerbedste anbefalinger herfra

28 de agosto de 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for at dele din oplevelse.
Vi sætter stor pris på de fine ord, og håber på at se jer igen :-)

Kan anbefales

Herlig veltilrettelagt tur fra Thorsminde til Vigsø - vi kommer nok igen til næste år :)

28 de agosto de 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.
Det er bare så dejligt at læse.

Vi glæder os til at se jer igen :-)

Vi vandrede fra Agger og til Vigsø

Vi vandrede fra Agger og til Vigsø, hvor vi havde en flot naturoplevelse gennem Nationalpark Thy. Indlogering samt transport af bagage gik problemfrit, og der var detaljerede kort at vandre efter. Desuden var der meget informativ og relevant informationsmateriale som forberedelse til turen. Vi kommer igen!

17 de agosto de 2025

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse.
Det bliver man aldrig træt af at læse. Skønt :-)

Vi glæder os til at se jer igen.

VesterhavsCaminoen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais