VetGruppen - HS Hestepraksis Tarm Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Tanholmvej 3, 6880 Tarm, Midtjylland, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed. Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk opleve... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De rykkede rundt på aftaler så min syge men ikke akute hest kunne få en tid dagen efter, desværre kom der mange akutte om formiddagen så min tid kl 10 blev rykket til 14.30 øv jeg tog en hel fridag fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med de dygtige dyrlæger og hjælpsomme personale i øvrigt der er på dyreklinikken i Tarm. Særligt vil jeg dog fremhæve Peter Busk som jeg har benyttet som dyrlæge i mange år til a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid dyrlæge til tiden. (Selvom jeg selvfølgelig vil ha forståelse for forsinkelse ) Denne gang vaccination 40 min efter jeg havde ringet. Så kan det vist ikke gøres hurtigere 🥳 Super service og k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Hos HS Hestepraksis tager vi os af heste i Tarm, Ikast og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 61% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.987 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

19 de julho de 2026

Hej Charlotte

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid klar med hurtige svar

Altid klar med hurtige svar - og fagligheden er i top 🙂

27 de junho de 2026

Hej Lili

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God oplevelse gennem 6 år

God, sød og grundig/hjælpsom personale

30 de junho de 2026

Kære Louise

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Overholder aftalte tid.

Overholder aftalte tid.
Arbejdet udført meget tilfredsstillende

18 de abril de 2026

Hej Else

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Empati og kompetence

Dyrlæge der tog hånd om aflivning af gammel hest og forstod hvor svært det er at sige farvel

3 de abril de 2026

Hej Pernille

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rolig og omhyggelig behandling ved…

En rolig og omhyggelig behandling ved fjernelse af efter byrd og skylning af hoppe.

31 de março de 2026

Kære Charles

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er vigtigt for os at høre din oplevelse.

God pris til ydelsen.

Vi har brugt HS Hestepraksis igennem mange mange år og får helst Peter ud til os. Men pigerne er også dygtige.

18 de março de 2026

Hej berit

Meget faglig dygtig dyrlæge

Meget faglig dygtig dyrlæge, holder aftalte tid .

28 de fevereiro de 2026

Kære Birthe

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Super god service 👍

28 de fevereiro de 2026

Hej Jacob

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sophia gjorde et virkelig fint stykke…

Sophia gjorde et virkelig fint stykke arbejde med handelsundersøgelse og gav en tryg fornemmelse, da vi ikke selv kunne være til stede.

21 de fevereiro de 2026

Hej Mie

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp, omsorgsfuld behandling og tid. Dejlig med en fast og velkendt lokal dygtig dyrlæge💪💪💪

31 de janeiro de 2026

Hej Tanja

Altid professionel og nærværende

Altid professionel og nærværende. Super god service hele vejen rundt. Prisen er altid fair.

22 de janeiro de 2026

Kære Margrethe

VetGruppen

respekt og overbærenhed

Hos Peter Busk dyrlægerne, opleves hver gang, udover professionel faglig behandling, en indlevende respekt for hesten, samt en venlig og tålmodig overbærenhed med ejeren.

28 de novembro de 2025

Hej venzel

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os – det er vigtigt for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for jeres hjælp

Tusind tak for jeres hjælp, faglighed og imødekommenhed.
Jeg ringede til jer om morgenen, og allerede om eftermiddagen stod I hjemme hos mig for at hjælpe mine heste det var en fantastisk oplevelse.

Dyrlægen Simone var utrolig sød både over for mig og hestene. Hun er professionel, ung, teknisk dygtig og viser en stor kærlighed til dyr. Jeg vil anbefale jer til alle mine venner det var simpelthen den bedste service, jeg kunne ønske mig.

Og så har I ovenikøbet rigtig gode priser.
Endnu en gang tusind tak til jer og til Simone.

2 de dezembro de 2025

Kære Mario

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

HS Hestepraksis

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais