VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Storegade 26, 6310 Broager, Syddanmark, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var nemt at komme i telefonisk kontakt, god service over telefonen. Dyrlægen kom som aftalt til tiden og virkede oprigtigt interesseret i min hest og dens helbred. Og prisen holdt sig til det af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge. Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Hos Kørende Dyrlæge tager vi os af familiens dyr i Broager, Sønderborg og Sønderjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.872 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fødselshjælp

Vi siger tusind tak for fantastisk hjælp i lørdagsvagten🙃.Fødslen var gået i stå på vores hund.Men Bitten fik den sidste hvalp ud uden kejsersnit 😍og den var levende.Så vores resultat blev 5 sunde små Cairn Terrier.
Vi kan klart anbefale den kørende dyrlæge.

9 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Linda.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Mvh

Kørende Dyrlæge Broager

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge.

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge.
Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har haft en legetøjsmus siddende fast da hun kun var et par måneder gammel, men også fordi hun generelt er utrolig sart, samt har allergi.
Alle gange vi har været forbi dr. dyr, er vi blevet mødt af professionelle fagpersoner, der her været der for os og hende, mødt os med smil, forståelse og empati og oprigtigt virket rigtig glad for når Holly kom forbi med sin logrende hale og vokale 'god dag'.
Der har på intet tidspunkt været nogle problemer med behandlingen, hverken hos klinikken i Broager og ej heller i Sønderborg, hvis der har været noget, har vi haft ringet ind og de har fikset det med det samme, uden problemer, men det er nu sjældent vi har oplevet det.
Var det Holly der skrev denne anmeldelse, vil hun nok særligt give et tak til Birgitte, Rina og Gitte, de tre personer har hun især været glad for, som også nok har været dem der har behandlet hende mest, især som hvalp.
Men uanset, er al personale simpelthen fantastiske! De tager sig altid god tid til og besvare vores spørgsmål, og god tid til Holly, hvilket vi er så taknemmelige for.

De får min (og Holly's) varmeste anbefaling!

14 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Cecilie

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Mvh

Kørende Dyrlæge Broager

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min lille hund bliver behandlet godt…

Min lille hund bliver behandlet godt hos jer, og det er jeg meget glad for.

4 de janeiro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse Yrsa :-) I må have en dejlig dag 🌨️

Kompetente og høflige medarbejdere

Kompetente og høflige medarbejdere
Vores kat blev tilset for orm, og vi fik behandling samme dag.
5/5 god behandling :)

23 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for din anmeldelse :-) I må have en dejlig dag.

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik tid til kliniskhandelsundersøgelse, så vi kunne få købt vores drømme pony, trods jule bemanding og travlhed.

27 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Charlotte, den sætter vi pris på :-) God dag til jer.

Min syg hund

Det var meget sød og rar

2 de janeiro de 2025

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Ruben. I må have en dejlig vinter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige været hos dem for et check…

Vi har lige været hos dem for et check af vores nye hundehvalp. Uden at ha bestilt tid så pressede de ham ind. Han fik et grundigt check. Vi er så tilfredse med dem. Meget søde og imødekommende og professionelle.

11 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Steen. Det er godt at høre, at du har været tilfreds med behandlingen herude. God dag til jer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og man for altid gode…

Altid god service og man for altid gode råd og vejledning når man spørger om noget man er i tvivl om.

19 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Anette. I må have en dejlig dag.

God og personlig service

Og prisen holdt sig til det aftalte

11 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tak for anmeldelsen Kitt. Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med vores kundeservice 🐎 Vi ønsker jer god dag herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige dyrlæger og søde…

Dygtige dyrlæger og søde klinikassistenter,vi er altid tilfredse med behandlingen af vores dyr

7 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Hej Birthe. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores klinik og personale! Det betyder meget for os :-) Rigtig god dag til dig :-)

Kære Åse

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede kompetent behandling af din hvalp hos os. Det er altid en fornøjelse at tage sig af de små nye familiemedlemmer.

I ønskes en dejlig jul :-)

Dygtig dyrlæge

Dygtig dyrlæge, der vidste, hvordan min 5 årige dværg-puddel skulle lokkes ud af sit gem for at give ham vaccinen.Jeg fik også svar på alle mine spørgsmål.

13 de dezembro de 2024

Kære Elisabeth

Tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at kunne give dig og dit kæledyr en god oplevelse :-)

God jul!

I er altid klar

I er altid klar, professionelle og meget kompetente i jeres arbejde med dyr!

10 de dezembro de 2024

Resposta da VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for de rosende ord Joan, vi er meget glade for anmeldelsen. I må have en dejlig dag.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais