VetGruppen - Ribe Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Industrivej 30B, 6760 Ribe, Syddanmark, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaling af dyrlæge Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tyd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.883 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Synes det var en god og hurtig…

Synes det var en god og hurtig behandling vi fik, så vores hund ikke blev helt stresset. Sød og rar personale og service. Klar anbefaling herfra. Vh Bølle

14 de maio de 2026

Kære Barbara

Tak for den flotte anmeldelse og din anbefaling.

Sød og venlig dyrlæge

3 de maio de 2026

Hej Paul

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Chase's hyggetur

Chase og jeg er altid glad for at komme til jer, altid flinke og venlig, giver god tid til at snakke og forklare

2 de maio de 2026

Hej KARSTEN

Vi er glade for at høre, at din oplevelse hos os har været positiv. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man følte sig meget velkommen

Man følte sig meget velkommen. Der var god tid til information og opfølgning bag efter.
Stor empati fra dyrlægen m stor faglighed, stor tillid.

18 de abril de 2026

Kære Anette

Vi sætter pris på din tid og din anmeldelse. Det er vigtigt for os at høre din oplevelse.

Veldig dyktige og hunden godt ivaretatt

Veldig dyktige og hunden godt ivaretatt

7 de abril de 2026

Kære Bent

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det giver os energi til at fortsætte det gode arbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel og i mødekommende…

Meget professionel og imødekommende personale.
Kommet gerne igen 😊

31 de março de 2026

Kære Jacob

En positiv oplevelse som din er det, vi stræber efter hver dag.
Vi er glade for, at du tog dig tid til at skrive.

Dygtige og venlige

Har længe ledt efter den helt rigtige dyreklinik til vores hund, efter længere tids søgning og råd spørgning faldt valget på Ribe Dyreklinik. Vi har ikke fortrudt, aldrig har vi fået så god behandling, virkelig dygtig og venlige. Fik virkelig god information, her kommer vi fremover.

19 de março de 2026

Hej Kirsten

Tak for din anbefaling og for at du tog dig tid til at skrive – vi værdsætter din støtte og de pæne ord.

Rigtig god service !

Kom ved en fejl 1 time for tidligt, men kom alligevel for ret hurtigt - Sparede mig ventetid og for ca 40 km kørsel. :-)

1 de março de 2026

Hej Leif

Tusind tak for din anbefaling.

Vi sætter stor pris på din tillid og din flotte tilbagemelding.

Perfekt betjening

God behandling til min hund

26 de fevereiro de 2026

Hej Birgitte

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Altid venligt personale

Altid venligt personale
Og fagliht dygtigt personale

5 de março de 2026

Kære Daniel

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget professionel og grundig dyrlæge

Meget professionel og grundig dyrlæge, god til at forklare ift operation og behandling. Er meget tryg ved den klinik!

4 de março de 2026

Kære Katharina

Vi bliver glade, når vores indsats giver en positiv oplevelse.
Din anmeldelse betyder meget for hele teamet.

Seniortjek 👍🏻

Vores hund Esther fik et gratis seniortjek.
Dyrlægen (Hanne) var meget grundig og yderst professionel 👍🏻. En rigtig god oplevelse.

Michael Nielsen
Ribe

25 de fevereiro de 2026

Kære Michael

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

VetGruppen

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais