VetGruppen - Ribe Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Industrivej 30B, 6760 Ribe, Syddanmark, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaling af dyrlæge Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tyd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário
  3. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 69% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.900 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Ringer og forklare hvad der er lavet

8 de setembro de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Poul. God dag til jer.

Veluddannet personale

Veluddannet personale. God betjening. God kontakt til min hund.

31 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Gurli, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Professionel behandling

Hurtig tid til undersøgelse. Omsorgsfuld undersøgelse og profesionel behandling.

31 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Birthe, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At hund og jeg blev godt modtaget

At hund og jeg blev godt modtaget. At jeg fik en god vejledning ang. forhudsbetændelse og hvad/hvordan jeg skulle gøre. Hunden fik årligt sundhedstjek og vaccine

27 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Mona. Dejligt at læse, at du har været tilfreds med behandlingen. Rigtig godt efterår til jer.

super service

Altid god behandling når man kommer, både for mennesker og dyr

30 de agosto de 2025

Tusind tak for anmeldelsen Bendt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft…

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft stor glæde af gennem snart 13år.
Tryg ved stedet, god hus atmosfære.
Stedet er fagligt velfunderet

27 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse Bente, den er vi enormt glade for. Vi ønsker jer god dag herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg for altid en god behandling når jeg…

Jeg for altid en god behandling når jeg kommer med min hund. Og hvis der er noget jeg ikke forstår, så giver de sig tid til at forklare tingene, så man roligt kan kører hjem med sit dyr.😊

20 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Dejligt at høre Anja, tusind tak for anmeldelsen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dyrlæge med hjerte og professionalisme

Anbefaling af dyrlæge

Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tydeligt passioneret omkring dyr. Vi fik god tid, grundige forklaringer og tryg behandling. Jeg er meget taknemmelig for den ro og støtte, vi blev mødt med – både under konsultationen og efterfølgende opfølgning. Det er en stor lettelse at vide, at mit dyr er i de bedste hænder.

Tusind tak for jeres fantastiske arbejde – vi kommer helt sikkert igen!

1 de agosto de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Skønt at læse, at i har haft et godt besøg hos os Monika. Selv tak, vi er glade for at vi kunne hjælpe jer :-) Vi håber i får en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er altid dejlige og meget søde…

Der er altid dejlige og meget søde personale hos jer som har alt den tid i verden.
Jeg følte mig aldrig til besvær da min lille hund skulle aflives
Jeg fik at vide at jeg bare skulle ringe hvis jeg havde de mindste spørgsmål

24 de julho de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse, til trods for de kedelige omstændigheder til slut Gitte. Vi sender varme tanker jeres vej, og ønsker jer et godt efterår herfra.

Venlig og imødekommende

Venlig og imødekommende. God vejledning og de tog sig god tid til behandlingen.

27 de julho de 2025

Resposta da VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Pia. Dejligt at læse, at du er tilfreds med servicen hos din dyrlæge. God dag til jer :-)

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais