Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är supernöjd med Viafeet! Deras kompressionsstrumpor är både bekväma och av riktigt hög kvalitet. Jag märkte skillnad direkt – benen känns mycket piggare och mindre trötta efter långa dagar. Mater... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jag har testat flera såna här strumpor innan men dom har antingen varit för hårda eller typ inte gjort nån skillnad alls men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dom är bra, men lite hårda i resåren. Jag kan inte ha dom på hela dagen, får djupa märken under knät. Så tyvärr köper jag inte fler, får leta vidare. MVH MajLis

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans! Stödstrumpor i behaglig kvalitet, sköna mot huden! 🥰 Tyvärr dras betyget ner pga att strumporna skär in i huden strax under knät! ..ger djupa märken och svullnad strax under knät... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

Viafeet är ett svenskt varumärke som grundades med en enkel övertygelse: att stöd och komfort inte ska behöva kompromissas. Våra stödstrumpor är utvecklade för dig som är på språng, vare sig det handlar om långa dagar, träning och resor. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Skåne (1–3 dagars leverans) och vår svenska kundservice finns alltid här för att hjälpa dig inom 24 timmar.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

47 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

4,3

Todas as avaliações

47 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Resåren upptill för hård

Resåren upptill för hård, kan inte använda strumporna.

25 de junho de 2026

Resposta da Viafeet

Hej och tack för din recension!

Vad tråkigt att höra att resåren upptill kändes för hård och att du inte kunnat använda strumporna som tänkt. Det ska vi så klart hjälpa dig med.

Kompressionsstrumpor har en fastare kant upptill för att sitta kvar utan att glida ner, men känns den obekväm är det oftast en fråga om fel storlek snarare än att strumpan är trasig.

Hör av dig till oss på info@viafeet.se med ditt ordernummer så löser vi ett byte till rätt storlek, eller ser vi över andra alternativ tillsammans. Vi vill att du ska vara helt nöjd med dina strumpor.

Sigge F på Viafeet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

fick en handskriven konstig storlek som…

fick en handskriven konstig storlek som var alldeles för kort storlek 34-38 ??

22 de junho de 2026

Hej Britt,

Tack för att du hörde av dig, och stort ursäkta för det här. Under tidigare version av Viafeets stödstrumpor skrev vi ut storleken för hand. Strumporna är noggrant granskade för att vara markerade med rätt storlek. Ibland så kan det bli fel, maila oss på info@viafeet.se så kikar vi på det!

Sigge
Viafeet

Tillverka riktiga stödstrumpor.

Tillverka riktiga stödstrumpor.

20 de junho de 2026

Hej Gunnel,

Vad tråkigt att du tyckte så. Våra stödstrumpor är utvecklade för att passa vardagen, med låg mild kompression. Det passar tyvärr inte alla. Du får jättegärna skriva till oss på info@viafeet.se och utveckla vad exakt du tycker vi bör förbättra. Allt hjälper oss att bli bättre! Återigen tråkigt att våra stödstrumpor inte passade dig.

Mvh,
Sigge F. på Viafeet