Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos PAVA er vi eksperter i rustbeskyttelse og undervognsbehandling og leverer altid topkvalitet - med garanti. Beskyt din bil med original PAVA rustbeskyttelse

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice hele vejen fra…

Fantastisk kundeservice hele vejen fra tilbud til levering af bilen. Jeg har netop fået undervognsbehandlet to biler samt en autocamper, og alt har bare fungeret perfekt. De varmeste anbefalinger til Peder og hans team.

12 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendigt stykke arbejde!

Det værste gang skrammel man kunne forestille sig. Utroligt, at komme med en bil der har kørt knap 30.000, hvor man forventer at der bliver passet på den, men nej.
Tydelige ridser indvendig og udvendig, undervognsbehandling på alle ruder, på lygterne og alle skærmkasserne udvendig, undervognsbehandling indvendig på måtter. Hjulkapslerne har åbentbart også fået en tur med jeres brune snask.
Sidste gang jeg NOGENSINDE kommer ved jer!
Måske I skulle lære jeres medarbejdere hvordan man laver er et ordentlig stykke arbejde.
Ingen anbefaling herfra!

21 de abril de 2022

Hej Magnus
Vi har aldrig haft en kunde under dit navn, og selv om alle kan lave fejl, er jeg ret sikker på vi heller aldrig har lavet en behandling svarende til din beskrivelse.
Hvis du fastholder, at du har fået lavet en undervognsbehandling hos os, må du meget gerne skrive til os på pava@viby.dk, så vi kan komme til bunds i sagen, og finde ud af hvad det drejer sig om og få udbedret eventuelle fejl.
MVH
Peder, PAVA Viby

Super service.

I forbindelse med undervognsbehandling og udbedring af en, fra værkstedets side, uforskyldt skade, oplevede jeg en meget imødekommende og venlig service. Selve behandlingen af bilen var der heller intet at udsætte på. Jeg kommer igen.

3 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget imødekommende og rigtig god…

Meget imødekommende og rigtig god kundeservice. Professionel håndtering fra start til slut. Man får tilsendt billeder af arbejdet. Jeg kan helt klart anbefale Peder og hans team.

27 de agosto de 2019

Resposta de PAVA

tak for de fine ord. vi forsøger og gøre det så godt så muligt :) dejligt du er tilfreds mvh Pava viby

Viby Pava Center

Kære Viby Pava Center

Jeg har haft denne fornøjelse af at benytte Viby centret til mine 2 biler.

Peder og teamet har været yderst serviceminded og hjælpsomme hele vejen igennem - her snakker vi virkelig en god kundepleje.

Vi afleverede bilerne Mandag formiddag, og Tirsdag kl 10.00 stod de klar igen - Flot!

Arbejdet som er udført på bilerne er bare godt håndværk og der bliver tilmed sendt billeder af det færdige produkt.

Jeg kan varmt anbefale disse gutter, det er hvertfald ikke sidste gang at vi besøger dem.

13 de agosto de 2019

Resposta de PAVA

Tak for din anmeldelse. det sætter vi stor pris på. Håber at se jer igen. vh Peder Fænø //Viby Pava Center

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais