alt var bare helt iorden super arbjedt
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk behandling Service over al forventning. Thomas og Karina er det perfekte team til at løse opgaven. Thomas er den mest behagelige håndværker jeg nogensinde har mødt. Løsningen blev skrædd... Ver mais
A empresa respondeu
Fra første færd var kommunikationen pr mail og telefon ukompliceret. Hurtig tilbagemelding og aftale. Rådgivningen om varmepumpe til sommerhuset var venlig og kompetent.Tilbud, herunder pris, var væse... Ver mais
Super god service! De kom gratis og kiggede, hvor vi snakkede om forskellige løsninger. Selve installation gik smooth, teknikeren kom til tiden, lavede et godt og skarpt stykke arbejde, samt ryddede... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Salg, montering og service af luft-luft varmepumper i hele Region Syddanmark, Midt- og Vestsjælland samt Lolland-Falster. Vi har 8 års erfaring i branchen, og er KMO-certificeret.
Informações de contato
Bjerrebyvej 48, 5700, Svendborg, Dinamarca
- 21904686
- Victhoindeklima@gmail.com
- victho.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
godt arbejde til tiden
godt arbejde til tiden
god oplevelse
pænt arbejde
Meget professionel behandling
Fantastisk oplevelse at have Thomas på besøg. Han er meget serviceminded og imødekommende. Han monterede vores nye varmepumpe i løbet af få timer. Han sikrede sig at alt fungerede og fik sat systemet op, så vi ved hvordan det fungerer.
Karina på kontoret er meget venlig og smilende- det er et stort plus.
Kan absolut anbefale Victho som leverandør.

Jeg var ikke i tvivl.
Jeg var ikke i tvivl.
De var De eneste der tilbyder at komme ud og i fællesskab finde ud af hvor varmepumpe skal sidde og giver bedst varme 👌.
Super kommunikation med kontor Karina og ikke mindst indstalatøren Thomas med opsætning og hjælp med indstillinger.
Fantastisk super behandling,
KAN VARMT ANBEFALES.
Varme hilsener Henning 🙏.

Resposta da Victho Indeklima ApS
Virkelig god service…fra start til slut
Lige fra første opringning til færdig montering få dage senere, har jeg kun godt at sige.
Sød og kvalificeret betjening og service.
Stor anbefaling herfra.

God og personlig kundekontakt
God og personlig kundekontakt, faste beløbsaftaler og både god og hurtig installation.
Også rart at få monteret varmepumpe gennem et mindre, lokalt firma, da de er meget transparente omkring deres priser og virke.
Man skriver med fruen og herren installerer - det bliver ikke mere personligt! :)
5 stjerne!

Super fint arbejde
Super fint arbejde, hurigt og effektivt. Kan KLART anbefales..!

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling
Service over al forventning.
Løsningen blev skræddersyet til mit behov og mere til.

I gode hænder!
Super behagelig og kompetent rådgivning kombineret med professionel og god æstetisk installation giver fem stjerner fra os.

Resposta da Victho Indeklima ApS
Super service fra start til slut.
Super service fra start til slut.
Hurtigt svar via mail eller telefon, behagelig og imødekommende og super serviceminded. Kan kun give den bedste anbefaling.

Resposta da Victho Indeklima ApS
Præcis og god håndværksmæssig kvalitet
Montøren kom tidligt på morgenstunden og færdiggjorde arbejdet både hurtigt og med rigtig god håndværksmæssig kvalitet - kan kun varmt anbefales og vil helt sikkert bruge samme firma igen

Kan kun anbefale Victhu.
Kan kun anbefale Victhu.
Købte en LL VP og alt forløb lige som det skulle og med en fin kommunikation hele vejen igennem.
Så hvis der skal købes VP, så er det da der den skal købes.

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service - løste opgaven til UG og var meget informativ efterfølgende vedrørende benyttelsen af varmepumpen.

Resposta da Victho Indeklima ApS
Fantastiske Karina og Thomas gir den bedste service!
NU slutter “vores jagt” efter en varmepumpe!
En jagt der har taget ikke under to år, fordi vi var usikre på hvilken model og mærke vi skulle købe, og hvor indedelen skulle placeres.
Vi fandt frem til Victho via fantastiske anmeldelser på Trustpilot. OG jeg må sige, at det var det bedste der kunne ske for os.
Her var klar tale og super service fra 1. sekund. De kom tilmed og installerede varmepumpen efter tre dage.
Det fineste stykke arbejde blev udført til præcision og støvsugeren blev brugt flittigt, så da Thomas tog hjem til sin Karina, var alt i skønneste orden. Det er sjældent man møder en sååå omhyggelig håndværker.
Den største tak til Karina og Thomas!

Resposta da Victho Indeklima ApS
Super behandling. Aftale overholdt . Grundigt arbejde og venlig dialog.
Super behandling

Resposta da Victho Indeklima ApS
God service og kunde betjening
God service og kunde betjening , og kommer som aftalt

professionelt
fantastisk service og kvalitetsarbejde..
kan kun anbefale dem.

Resposta da Victho Indeklima ApS
MERE END MAN KAN FORVENTE...
MERE END MAN KAN FORVENTE...
Firmaet giver virkelig en god service og mere end man kan forvente. Både på tlf. og ved fremmøde møder man søde og kompetente folk i Karina og Thomas. Kommer til aftalte tid og er meget rimelig på prisen. Stor anbefaling herfra!
(Ovenstående er kopi fra anden anmelder, men faktisk PÅ ALLE MÅDER; SERVICE, SERVICE SERVICE... :-)

Varm anbefalde det firma 👍👍👍
Fik installeret en luft til luft pumpe, og der var både god rådgivning samt montører ved hvad han laver. Der blive pænt ryddet op både inde og ude,

Resposta da Victho Indeklima ApS
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.