Virkelig god service!
Jeg fik mine krydderiglas, hvor et af lågene var i stykker. Jeg skrev til dem og fik hurtigt svar. De sendte et nyt låg og endda to ekstra krydderiglas med. Det synes jeg virkelig var god service.
Vi har købt 2 postkasser som fuglehuse. hurtig levering, og produktet er flot
Vi har købt en katte karrusel, mage til elendigt l..t skal man lede længe efter, magneten virker overhovedet ikke at tage 80kr for sådan noget bras er latterligt. Jeg vil gerne have mine penge tilbage.
Købte "flower shower" i Jem og Fix den produkt er så dårlig at billig kina præsentere bedre kvalitet... vand løber alle steder end den forventet! Plastik fra 3d print er bedre! Køb ikke deres produkter!
God service. Skønne produkter.
Hurtig levering
Altid lynhurtig levering og gode produkter til prisen. Især den elektriske sæbedispenser er god og den bedste, jeg har prøvet. Og husk så, at man får jo ikke bedre kvalitet, end man betaler for. ;-)
Købte en Keramisk stegepande fra vidcome hos silvan. Det er den dårligste pande jeg nogensinde har købt. Selv med lidt eller meget fedtstof på panden, hænger alting fast. Den er simpelthen ubrugelig. Passer og plejer mine pander, som jeg har haft i årevis
Køb aldrig Vidcom’s fnugrulle Starclean Roll Off. ja, den tager fnugget af stoffet men fnugget er nærmest umuligt at skylle af rullen med vand. Man står som tåbe og prøver at pille fnugget af. Og så er rullen blevet våd og skal tørres af - det er ren Knold Tot.
Respekterer ikke kundens returret
Ellers superhurtig levering
Super kundeservice, varen kom næsten lige efter jeg havde bestilt. Fin service at der lå vejledning om returnering og andet i kassen og returlabel. Nu håber jeg bare varen er lige så god. 🙂
nano gel virker ikke, kort sagt. Vi har lige sat et ur, en google nest mini og et krus op på væggen, i løbet af 3 dage faldt alle 3 ting ned.... hvis det ikke kan holde 200g så er det et ret så ligegyldigt produkt....
Købte 2 keramiske knive til julegave.
Den ene gik i stykker efter kort tid, skæret gik i stykker flere steder.
Efter flere mails fik jeg indtryk af, at de synes jeg havde brugt kniven forkert (slået den ned i noget hårdt).
Havde brugt kniven til at skære et lille græskar over med (ved ikke ellers hvordan jeg skulle have fået græskaret skåret over med, hvis det ikke skulle være med en kniv).
Har andre keramiske knive (har haft dem i flere år) og de er aldrig gået i stykker. Altså en helt anden kvalitet.
Dette var en kniv til 119 kr., som de ikke ville give mig en ny af, og de gider åbenbart ikke at svare mig længere på min mail.
Ikke et firma jeg kan anbefale til andre..
BRUG IKKE Nanogel tape. Brugte deres Nanogel tape til at sætte julpynt op med på væggen. Er normalt omhyggelig med mine ting, men opdager da det skal ned at det river en del af min væg med ned. Simpelthen ikke i orden, især med den måde som de markedsføre den på. Derudover er den en tynd ansvarfraskrivelse fra deres side.
ADVARSEL: Køb ikke Nanogel tape.
Jeg købte en rulle i Kvickly før jul. Jeg brugte det til at sætte batteriholderen til små lyskæder. Det fungerede fint indtil jeg i dag skulle pille det ned igen. Her fulgte en del af gibsvægge og tapetet med, så jeg nu har et hul i væggen i stedet. Jeg ser nu, at VIDCOM fraskriver sig ansvaret ,hvis man bruger det på væggen. Men øverst står der, at man netop kan bruge det på vægge. Det bliver en dyr lærestreg 😬😬😬
BRUG IKKE Nano Gel Tape til din mobiltelefon!!
Købte NANO GEL TAPE i Bauhaus, da jeg så det kunne benyttes i bilen til mobiltelefonen. Tapen sælges af Vidcom Danmark A/S.
Rensede begge flader og satte ca. 4 cm. på instrumentbrættet og herefter telefonen (Samsung S8) på tapen. Den sad fint, men da jeg skulle tage telefonen af igen, var det nærmest umuligt. Det sad så godt fast, at glasset på telefonen splintrede og nu skal bag-glasset skiftes ud - pris???
Tapen er så kraftig, at Vidcom ikke vil holdes ansvarlig for ødelagte genstande - så derfor bør de ikke skrive at det er velegnet til mobiltelefoner...
Køber to stk shoeguard i str M og modtager en i str L. Ringer ind til meget imødekommende kundeservice som siger at de vil sende 2 stk M og jeg behøver ikke returnere den i str L.
Jeg modtager en i str M.
Nu har jeg bestilt dem fra Kina til en tiendedel.
Gider ikke mere Vidcom.
Sælger tarveligt Kina Produkter og skider højt og flot på forbruger sikkerhed.
Købte havefakler hos vidcom af flere gange fordi de er i den absolutte eliteklasse. Har prøvet adskillige andre som alle var langt fra forventningerne.
Vidcom er både billigst og faklerne på et så højt niveau at jeg vil kalde dem semi-profesionelle.
Alle gange fik jeg hjælp hos deres søde support - hun har en engels væsen og tålmodighed - tusind tak
Du sparer mellem 30-50% i forhold til konkurrenterne og kvaliteten er tårnhøj
Anbefales
Mvh Dorthe og Flemming Vejle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.