Doordat degene die zou rijden zijn groene kaart kwijt was, moesten we ineens op korte termijn een vignet regelen voor mijn auto. Via VignetNodig heel snel online een tijdelijk vignet gekregen in afwa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel snel had ik bedacht nog een vignet voor Frankrijk te moeten regelen. Snel en makkelijk besteld maar toch daarna even opgezocht hoelang zo’n vignet eigenlijk geldig is. Blijkt dus gewoon onbeperk... Ver mais
Milieusticker besteld via VignetNodig, maar ik kreeg maar geen reactie vanuit air.gouv.fr Mailtje gestuurd naar VignetNodig, en er werd direct actie ondernomen en binnen no time was alles geregeld!... Ver mais
Uitstekende service! 100% betrouwbaar. Ik bestelde en betaalde vignets, maar wat bleek...mijn camper is er eentje van vóór 1997 en daarom zijn milieustickers voor Frankrijk en Duitsland niet mogeli... Ver mais
Detalhes da empresa
Vignetnodig is een jong, groeiend en innovatief bedrijf die tot stand is gekomen tijdens de voorbereidingen van een vakantie naar Frankrijk. Het bleek voor vertrek een lastig en tijdrovend proces om een milieusticker aan te vragen. Vignetnodig speelt in op deze lastigheid. Vignetnodig maakt het voor de nederlandstalige vakantiegangers en zakelijke reizigers mogelijk om binnen 1 minuut een aanvraagformulier te voltooien voor een Milieusticker. Wat wij doen? Wij gebruiken uw ingediende aanvraagformulier en zetten dit middels intelligente software om in een aanvraag voor het milieuvignet Frankrijk en Duitsland. Vignetnodig treedt dus op als intermediair tussen u en de Franse en Duitse overheid. Zo voorkomt u het doorlopen van tijdrovend en onduidelijk proces bij de overheid en maakt u gebruik van onze software en expertise op dit gebied. Ons doel is om alle nederlandstalige reizigers op een eenvoudige en snelle wijze te ondersteunen in de aanvraag van een milieusticker. Onze beschikbare betaalmethoden dragen bij aan deze doelstelling vanwege de gangbaarheid en eenvoud. U kunt bij ons betalen met: IDEAL, Paypal, Klarna en Bancontact. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via info@vignetnodig.nl. Vergeet voordat u de vraag stelt niet eerst de FAQ te bekijken. 95% van de gestelde vragen wordt beantwoord in de FAQ.
Informações de contato
Kooimaten 30G, 7472DL, Goor, Holanda
- info@vignetnodig.nl
- vignetnodig.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Topervaring
Bestelt en binnen een week alles keurig netjes in huis

Resposta da VignetNodig.nl
Snel en vakkundig geregeld!
Het was wat ingewikkeld om zelf een milieu vignet voor Frankrijk te bestellen voor ons maar via VignetNodig.nl was het heel snel geregeld! Thanks!

Resposta da VignetNodig.nl
Snel eenvoudig.Fijn om zonder…
Snel en eenvoudig.Fijn om zonder creditcard te betalen.
Vlotte bestelling, betaling en snelle levering. Zeer tevreden!
Eerst geprobeerd op de officiële(franse) site om het vignet te bestellen. Dit lukte elke keer niet met de betaling.
Dus maar kijken of het ergens anders kon.
Deze site gecheckt en leek veilig om een vignet te bestellen.
Uiteraard iets duurder (maar is kenteken gebonden, dus zolang je de auto hebt hoef je niet weer een nieuwe) als op de officiële site maar de bestelling en betaling (11-03-2023) ging lekker vlot( je hoeft ook minder in te vullen als op de officiële site). Binnen 3 dagen een bericht/bevestiging van de franse "Air Quality Certificate Service".
Na ongeveer 2 weken hadden we het vignet in huis.
Zeer tevreden en snelle levering.

Resposta da VignetNodig.nl
Afspraak nagekomen en vignet ontvangen
Zeer eenvoudig aanvragen van weinig moeitevignet en…
Zeer eenvoudig aanvragen van vignet en snel geregeld. Heeft weinig moeite gekost ben daar blij mee, ook de kosten binnen de perken gebleven. 👍😉
Ik had een fout gemaakt met het…
Ik had een fout gemaakt met het kenteken invullen. Buiten kantooruren gemaild en binnen een half uur was het al recht gezet.ik was echt verbaasd.
Top bedrijf
Uitstekende organisatie
Fijne organisatie die behulpzaam is geweest om een Frans vignet te verkrijgen. Ik had iets niet goed ingevuld en gelukkig hebben zij mij daar op geattendeerd. In de tussentijd heb ik keurig mijn vignet ontvangen!
Keurig geregeld en nog op tijd…
Keurig geregeld en nog op tijd ontvangen!
Makkelijk en handig bestellen
Klant vriendelijk
Klant vriendelijk. Er wordt voldaan aan hetgeen mag worden verwacht. Goede informatievoorziening.
Top service
In 5 minuten aangevaard en binnen 48 uur kreeg ik nog mijn vignetbewijs in de mail. Top service!
Alles prima geregeld na aanmelding.
Eind goed, al goed
Het in augustus 2022 bestelde vignet is nooit aangekomen, wel factuur en klein reserve vignet zodat we iig naar Frankrijk konden. Het echte vignet is na klachten uiteindelijk in half november 2022 gekomen. Eind goed, al goed zal ik maar zeggen

Resposta da VignetNodig.nl
Dat ze het vignet optijd moeten bestellen
Duurt wel lang voor je deze binnen Hebt je krijgt wel gelijk een mail,maar de sticker komt pas 4 weken later in mijn geval

Resposta da VignetNodig.nl
Vignet via internet besteld prima te…
Vignet via internet besteld prima te bestellen makkelijk systeem. Had het vignet wat eerder verwacht
Te laat geleverd
Te laat geleverd. Niet zoals beloofd. Ben dus zonder vertrokken.
Snelle actie en reactie
Snelle actie en reactie en snelle levering van het vignet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.