Det perfekte medlemskab, som giver et godt grundlag og den nødvendige viden og tryghed som første gangs hundeejere. Vi har rigtig meget glæde af træningen og er kommet godt fra start takket været medl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Så fantastisk program og online univers til hunde. Ville ønske jeg kunne vedhæfte en lille film, men alt hvad min 10 uger gamle hvalp har lært på kun 9 dage. Hvad skal det ikke ende med 🏆 🏆🏆🏆🏆
Super godt online hundetræning, meget detaljeret og godt forklaret, så alle kan være med. Michael er virkelig dygtig og hjemmesiden er hele tiden i udvikling og har fået deres egen app. Kan varm anbe... Ver mais
Stor hjælp, støtte og inspiration til træningen af hvalpen/ unghunden. Sjove konkurrencer, som kunne varrieres mere, men det er okay. Der laves kontinuerligt nyt materiale, i stille og roli... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
www.vildmedpoter.dk er et onlineunivers fyldt med træningsvideoer, viden og værktøjer i forhold til dét at have en familiehund. Der er tale om en abonnementsbaseret streamingtjeneste, hvor du har ubegrænset adgang til alt indhold, så længe abonnementet kører.
Informações de contato
Skodsborgvej 39, 9270, Klarup, Dinamarca
- kontakt@vildmedpoter.dk
- vildmedpoter.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god og hjælpsom side.
Super god og hjælpsom side.
Kan klart anbefales når man anskaffer sig en ny hvalp.
Fantastisk program og online univers.
Hvad skal det ikke ende med 🏆 🏆🏆🏆🏆
Det perfekte medlemskab
Det perfekte medlemskab, som giver et godt grundlag og den nødvendige viden og tryghed som første gangs hundeejere. Vi har rigtig meget glæde af træningen og er kommet godt fra start takket været medlemskabet.
Vildmedpoter er en Super informativ…
Vildmedpoter er en Super informativ hjemmeside, dejligt med visuelle løsninger når man er blevet den heldige ejer af en hundehvalp
Det er bare guldkorn når man lige har…
Det er bare guldkorn når man lige har fået en hvalp, så meget nede på jorden og let fordøjeligt ❤️ tak
Godt univers med super videoer og gode…
Godt univers med super videoer og gode støttegrupper!
God oplevelse
God oplevelse , det er super godt , man kan blive ved med at se og hører , lige det man træner med sin hund , og se på video, hvad er forkert og hvad er rigtig 👍🏻
Og godt fællesskab, man finder hurtigt ud af man står ikke alene, med de problemer der kommer , med en hvalp / unghund 👍🏻
Super god og nærværende service
Super god og nærværende service
Jeg kan kun anbefale de
At vi har ikke et værelse eller de…
At vi har ikke et værelse eller de muligheder til vores hund.
Så mange af ting kan ikke bruge, selv om du siger man gør det på andre måder, men ikke viser hvordan.
Så ikke bliver meget klogere.

Resposta de vildmedpoter.dk
Let forståeligt og hurtig visning af de…
Let forståeligt og hurtig visning af de forskellige øvelser.
Stor fan af vild med poter universet
Jeg har lige tegnet årsabonnement, og indtil videre er jeg rigtig begejstret. Der er virkelig mange gode træningsvideoer og Michael er meget god til at forklare tingene tydeligt. Jeg glæder mig til træne min kommende hvalp ud fra alle Michaels instrukser.
Har lige fået en hvalp og jeg har…
Har lige fået en hvalp og jeg har allerede gjort brug af nogle af jeres rigtig gode forklaringer. Super godt produkt I leverer
Vilmedpoter har gjort en kæmpe positiv…
Vilmedpoter har gjort en kæmpe positiv forskel for vores oplevelse af at have hund. Vi har fået meget mere mod på træning. Kæmpe anbefaling herfra.
Ja men sikkert godt for mange men ikke…
Ja men sikkert godt for mange men ikke for mig. Bure og binde hunde til sofaer og hvalpe der bider i snoren, der frustrerer folk. Og ikke rigtig opdragelse af hunde forældre men kun den stakkels hund. Ærgerlig talt. Jeg fik kvalme. Og jeg blev afsindig vred. Derfor meldte jeg mig ud. En hund har meget lav IQ. OG ALLE HUNDE BlevLIGESOM SAT OVER en KAM. EN SHITZU OG EN LABRADOR. COME ON. det skal folk have at vide. Det er ikke de samme resultater de får der. Helt ærlig. Det handler om kunder og penge og ikke gøre nogen sure. Og så virker konceptet dumt og flat og kommercielt. En måned. Farvel og tak

Resposta de vildmedpoter.dk
Tusind tak til Michael og teamet bag…
Tusind tak til Michael og teamet bag Vild med poter 🐾 🙏🏻
Da vi fik vores lab. hvalp Holly købte jeg et års medlemskab og har brugt talrige timer på hjemmesiden på at forberede mig på at give hende og os den bedste start på livet.
At få en hvalp er noget af en opgave, og takket været Michael så fik jeg den hjælp og støtte jeg havde brug for. Både i forhold til lydighed, men også træning i at være alene hjemme og aktivering. Samtidig bliver man en del af en Facebook gruppe. Hvor Michael altid svarer på spørgsmål, og hvor man bliver mødt med omsorg og hjælp, både fra teamet og de andre medlemmer. Et trygt space med god tone.
Og for at fuldende den fantastiske service, så opdagede jeg at jeg havde betalt for endnu ét år som medlem. Jeg havde overset at der var løbende betaling. Michael svarede med det samme og returnerede mine penge. Til trods for at fejlen var min.
De absolut aller bedste anbefalinger herfra. En kæmpe hjælp i op og nedture med en hvalp.
Af hjertet tak. ❤️
Let og overskuelig opbygget
Let og overskuelig opbygget. Gode og grundige forklaringer. Lige til at gå til, for alle medlemmer i familien:)
Nemt at brug og god støtte
Ved vores første hund brugte jeg et traditionelt hvalpe-hold og det gjorde intet for mig, det lærte mig ikke at træne alene hjemme, renlighed eller alle de andre basis træningsting med en lille hvalp, der var heller intet hjælp at hente mellem holdene, når man blev i tvivl om noget. Her er der helt håndgribeligt video materiale, der virkelig fungere godt for mig, fordi jeg kan gå tilbage og se det så mange gange jeg vil. Kan finde lige specifikt den slags træning jeg står og mangler og kunne forberede mig rigtig godt allerede inden hvalpen kom.
Derudover er der de skønneste Facebook grupper, hvor man kan søge råd, guidning og trøst, når man er forvirret, i tvivl eller lige ved at opgive det man arbejder på. Jeg er så glad for jeg valgte dette istedet for et hvalpe-hold denne gang. Store anbefalinger herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.