Ik bestelde 2 zomerdekens ; de bestelling liet 3 weken op zich wachten,; de kleur was niet hetgeen ik bestelde De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermo... Ver mais
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Ver mais
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
De slordige verpakking in een plastieken zak ( met Chinese tekens er op, wat doet vermoeden dat het product in China is gemaakt) maakt het onmogelijk om het product te retourneren

Resposta de VILIX
Ik heb het Olivia tasje. Zoo leuk en handig. Al m'n pasjes passen erin, centjes, maar ook m'n lipgloss. En het hele tasje past dan ook weer goed in een grotere tas als ik bijvoorbeeld moet werken. Zodat ik niet weer een portemonnee moet regelen. Het Olivia tasje is m'n portemonnee. Draagbaar.

Resposta de VILIX
Ondanks dat ik de tas heb teruggestuurd omdat ik een grote voorkeur heb voor designer bags, vind ik deze tas de ideale en meest praktische en stijlvolle tas. Handig en leuk voor jonge meiden en/of tieners!!! Ik vind het wel jammer dat je alvorens moet betalen voor je retourlabel, maar de communicatie via de mail verliep soepel.

Resposta de VILIX
Inmiddels voor al onze medewerkers ook een tasje aangeschaft, model Olivia. Met Floris van team Vilix heb ik snel kunnen schakelen en een mooie prijsafspraak gemaakt.
Kortom enorm tevreden!

Waardeloos bedrijf!
Vorig jaar een tasje besteld. Het duurde ruim 2 maanden voordat de levering plaats vond... zelf moest ik hier informatie over inwinnen waar mijn bestelling bleef. Het contact liep al die tijd stroef en beloftes worden niet nagekomen! Zo werd namelijk in een van de laatste berichten gestuurd dat ik 25% korting op de aankoopprijs mocht ontvangen als excuses. Alle gegevens doorgestuurd... en wat denk je?! Nooit iets ontvangen! Inmiddels zijn ze ook van de aardbodem verdwenen en wordt nergens meer op gereageerd.
De laatste bestelling verliep minder vlot, maar er kwam een mooie oplossing waardoor we alsnog tevreden zijn.

Resposta de VILIX
Snelle levering mooie kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen
De bestelling kwam snel. De tasjes zijn goed van kwaliteit en heel handig, wat je dagelijks nodig hebt, kan erin.
super mooi en handig
van goede kwaliteit
Ik heb mijn tweede tasje gister besteld en vandaag ontvangen. Nola heb ik besteld. Ik ben zeer tevreden over dit tasje maar echter komt de binnenkant voor de pasjes niet overeen met hoe jullie hem op de site hebben staan. Ik kan maar 6 pasjes kwijt en op de site zie dat 8 in zitten maar dat er ruimte is voor 10. Dat is wel beetje misleidend. Ik ga hier nog over mailen. Maar verder ben zoals mijn vorige echt tevreden de kwaliteit is top en de ruimte is prima.
Nieuwe favoriete tasje. Past alles in en toch stijlvol! :) Blij mee en aanrader!

Resposta de VILIX
snelle service en reactie .
rits was stuk en na foto en filmpje gestuurd te hebben, gelijk volgende dag nieuw tasje toegestuurd gekregen

Resposta de VILIX
Al de derde keer dat ik een handtas bestel bij Vilix. Heel mooi. Goede prijs-kwaliteit. Snelle, correcte levering!

Resposta de VILIX
Leuk tas, mooi formaat met handige vakjes. Precies wat ik zocht.

Resposta de VILIX
Heb eerder bij hen besteld. Ze beloven van alles ter compensatie als er iets mis maar komen hun woorden niet na. Gaat puur om geld maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Kwalitatief gezien gaat een tasje hooguit een jaar mee. Zou eerder tasje bestellen bij lederwaren winkel. Die gaan jaren mee!
Krijg nu onderstaande reactie van hen. Dit is mooi weer spelen. We konden niet tot een oplossing komen. Aan de buitenwereld gedragen jullie je anders dan als er daadwerkelijk een probleem is.

Resposta de VILIX
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.