Vilunotto Avaliações 44

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL en/of KOOP HIER NIETS!!!!! Een rasechte oplichters bende. "Internet Overal" besteld en betaald, maar helemaal NIETS geleverd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles wat maar fout kon gaan ging bewust fout Alleen maar mooie shit verhalen ! Loods is helaas afgebrand levering volgt later.U krijgt een compensatie van 10% op u aankoopbedrag-tot op heden nog ge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bouwpakket van een V8 miniatuur motor besteld. Vandaag na 7 weken een klomp gesmolten aluminium gekregen , dat moet doorgaan als een V8 motor het enige wat er aan los onderdeel bij zit zijn 2 plastic... Ver mais

Informações de contato

1,4

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

44 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Koop hier nooit wat!!!!!

Alles wat maar fout kon gaan ging bewust fout Alleen maar mooie shit verhalen !
Loods is helaas afgebrand levering volgt later.U krijgt een compensatie van 10% op u aankoopbedrag-tot op heden nog geen cent gezien- Wij doen er alles aan om u bestelling zo snel mogelijk te leveren! Besteld in Februari en tot op heden niks ontvangen. Diverse e- mails gestuurd--geen reactie.
Een grote oplichtersbende!!! Koop hier dus nooit wat!!!!!

18 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Iets bestellen? Geld kwijt.

Iets besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Vele mails gestuurd met elke keer het antwoord dat het onderweg is. Na 3 maanden geen antwoord meer en ook niets ontvangen. Geld kwijt

6 de maio de 2025

bedriegers

heb in jan besteld en nog niets gekregen en het zelfde al bij de andere revies brand en het is onder aandacht gebrachr d korting 10% 100 mails het is onderweg schoften zijn het geen goed woord voor over

20 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wel bestellen en betalen, verder niets

Veel email met beste klant het komt er zo spoedig mogelijk aan. Maar er komt niets alleen betalen en voor de rest geen levering. Op 7 februari 2025 besteld en tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs een beloofde korting van 10 % zou op mijn rekening gestort worden, ook nog niet ontvangen.

8 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat er mis ging dat ik een hondje voor…

Wat er mis ging dat ik een hondje voor mijn kleinzoon had besteld en niet krijg de oplichters elke keer excuus brief van ene Cindy die gewoon geautomatiseerde brieven zijn je moet ook nog eens een ster aandrukken anders kun je niks schrijven maar ze verdienen geen ster nou van mij nul,nul sterren bah wat een achterbakse lui eigelijk moeten we allemaal aangifte doen tegen hun een heel boze oma

14 de março de 2025

Eén grote leugen

Eén grote leugen. Beloven van alles en komen niets na. Gewoon (kleine) porties geld ophalen. Jammer dat ik er in gestonken ben. Dus: koop daar nimmer!

29 de abril de 2025

0,0 service / oplichters

0,0 service. 101 beloftes 0 waargemaakt. 3 maanden later nog steeds niks geleverd terwijl "levertermijn 7 dagen" zou/ging zijn. Eerst was er een zogezegde brand,dan de belofte voor een gedeeltelijke terugbetaling maar op heden nog steeds niks. Steeds nieuw uitsel , zogezegd onderzoek wat er fout loopt maar zowel dispatching als facturatie doen niks.

28 de janeiro de 2025

bestel er aub niets

Mensen bestel er niets , ik heb begin februari een bestelling gedaan en betaald . Keer op keer mail ik en steeds krijg ik een mail terug altijd hebben ze iets ! deze 10 April

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Ik heb uw bestelling gecontroleerd en het lijkt erop dat deze nog onderweg is. Het spijt me hiervoor. Ik ben momenteel in contact met het logistieke team over dit probleem, dat al is opgenomen. Geef ons een paar dagen om dit te onderzoeken.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en de tijd die u heeft moeten wachten. Ik zal spoedig weer contact met u opnemen.

2 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never received the order.

Never received the order.
\Send several mails.
Nice responses with sorry but never delivered.

This is a fake company with fake responses.
Please do not ever order anything as you will loose your money.

Luc de Booij Netherlands

17 de abril de 2025

Oplichters!

Ik heb op 31 januari een Baby Bobby besteld, heen en weer gemaild. Meerdere toezeggingen gedaan door hen. Laatste keer eiste ik mijn geld terug. Totaal geen reactie meer. Ik blijf ze gewoon spammen.

31 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.