Vinbutikken.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deltog i årets jule-/nytårssmagning i den Gamle Rådhussal i Roskilde på Stændertorvet. Peter gav en rigtig god introduktion til omr. omkring og langs Rhinen i det vestlige Tyskland og ned t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service och kommunikation Vinbutikken har ett bra utbud av tyska viner. Det var enkelt att använda deras hemsida och hitta det jag letade efter. Visst, dessa två saker finner man på andra hemsi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde arrangeret en privat vinsmagning blandt gode venner. Det blev en fantastisk aften med dejlig vin og mad, og alle har meldt positivt tilbage på oplevelsen. Vinbutikken har et interessant udv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Vinbutikken.dk. Danmarks absolutte bedste svar på fantastiske flotte vine fra Baden. Peter`s viden og udbud er i den absolutte top. For alle jer der ikke kender... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

37 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hurtigt betjening.

Hurtigt betjening.

2 de dezembro de 2025

Resposta da Vinbutikken.dk

Tak John for den fine anmeldelse.
Vi har god succes med GLS, de er gode og hurtige.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deltog i årets jule-/nytårssmagning i…

Peter gav en rigtig god introduktion til omr. omkring og langs Rhinen i det vestlige Tyskland og ned til grænsebyen Konstanz.

10 fl. og masser af lækker tapas bød arr. på og tør godt sige at alle gæster/deltagere udviste stor begejstring og god spørgelyst.

Absolut anbefalelsesværdigt til den nye som garvede vinkender.

Vi kommer igen med sikkerhed og smager på nye vine..

Prost - Zum wohl.... ;-)

8 de novembro de 2025

Hurtigt og godt

Vinbutikken.dk ekspederer hurtigt din ordre (i mit tilfælde til afhentning på lager) - og vinene er bestemt gode.

2 de novembro de 2025

Resposta da Vinbutikken.dk

Tak Gorm for dde fine ord.
Altid en fornøjelse at have dig på besøg

Gode vine

Gode vine, hurtig og behagelig betjening

17 de setembro de 2025

Resposta da Vinbutikken.dk

Tak Pia for de fine ord.
Vi gør det så godt vi kan

Vinsmagning

Kom med gode vine fra Baden, og med meget god og fascinerende forklaring samt beskrivelse af vinene og området.

17 de setembro de 2025

Tak for de fine ord.
Glad for at du synes det var godt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe viden om vin og god til at inspirere. God service

6 de setembro de 2025

Resposta da Vinbutikken.dk

Tak Jesper for de fine ord,
Vi gør hvad vi kan så gald for at det kan ses af vores kunder

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god vin og fantastisk personale/ejer

For det første: Super god vin! Dernæst er Peter virkelig god til at finde frem til lige præcis dét, man godt kan lide. Han står med åbne arme i sin hyggelige vinkælder, hvor man altid er velkommen. Kæmpe anbefaling herfra.

18 de agosto de 2025

Kære Kristine,
tak for den fine anmeldelse,
Vi gør vores bedste og er super glad for at have dig som kunde
Peter
PS. og ja du er altid velkommen

Vinsmagning

Meget hyggelig vinsmagning og hurtig levering af bestilt vin

21 de junho de 2025

Tak Henrik
Hyggeligt at du var der,
Det er mega hyggeligt

Glimrende vine!

Jeg har drukket to af de seks forskellige vine, jeg købte hos Vinbutikken.dk, og de har været virkelig velsmagende. Priserne syntes rimelige, og servicen var god og hurtig. Jeg ville dog foretrække, at et køb på 1000 kr. eller lignende udløste gratis porto.

9 de junho de 2025

Resposta da Vinbutikken.dk

Kære Stefan, Det er dejligt at du er glade for vinene. Det er et super område Baden. Vi har valgt en strategi at vinene skal være så billige som mulige, hvilket bør være til alle kunders fordel, Det betyder så bare at gratis fragt kan vi først tilbyde ved 2.000 kr.

Vi kan selvfølgelig godt overveje om vi skal sætte prisen på vinen op så vi kan tilbyde gratis fragt ved 1.000, men jeg tror at vi holder fast i at sælge vinene så billigt som muligt. Prost Peter

Før vi smagte på vinen

Før vi smagte på vinen, blev vi oplyst om, hvad vi kunne forvente os af smag og hvilken mad, vinen ville passe godt til. Peter har stor viden om de vine, han importerer og sælger og så yder han en god service.

7 de junho de 2025

Tak Ellen, Altid en fornøjelse at have besøg af dig i vinkælderen. Prost Peter

Sublim betjening

Sublim betjening, hurtig levering

14 de maio de 2025

Tak Kurt, godt at vi kunne hjælpe. Prost Peter

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais